Запечені зрази з фаршем "Їжачки"
02.10.2019 796 0

Запечені зрази з фаршем "Їжачки"

Закуски
В закладки

Чим привабливо таке затребуване блюдо, як м'ясні зрази з яйцем і сиром? Перш за все, апетитним зовнішнім виглядом улюбленої їжі, можливістю використання різноманітних начинок, які надають їжі нові смакові відтінки. Але це ще не всі можливості, які ми використовуємо в процесі приготування чудового страви. Докладаємо трохи фантазії, отримуємо дуже незвичайні вироби, схожі на кумедних їжачків.

Інгредієнти для приготування зрази з фаршем:

  • свіже м'ясо - 0,5 кг;
  • горошини перцю - 12 шт .;
  • цибулина;
  • морква;
  • сир - 50 г;
  • майонез - 20 г;
  • круглі тонкі спагеті;
  • яйця - 4 шт .;
  • сіль і перець за смаком.

Рецепт м'ясної зрази з яйцем і сиром в духовці

1. Перед тим, як приготувати зрази, м'ясо звільняємо від плівок і сухожиль, нарізаємо невеликими шматочками, подрібнюємо в домашньому комбайні разом з цибулею, очищеним від лушпиння і розділеним на дольки. Додаємо у фарш чверть склянки бульйону або бутильованої води, бажану кількість солі і перцю. Робимо ретельний заміс, добре відбиваємо отриману масу, залишаємо на півгодини для «відпочинку».

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

  1. Приступаємо до приготування начинки для зрази. Відварюємо круто свіжі яйця, очищаємо від шкаралупи, розрізаємо навпіл.

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

  1. Відокремлюємо в піалу жовтки, розтираємо їх за допомогою вилки, після чого додаємо майонез, дрібно натертий сир, морква і перець за бажанням. Перемішуємо склад, додавши трохи солі.

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

  1. Наповнюємо вільні половинки яєць приготовленої сумішшю, потім з'єднуємо обидві частини.

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

  1. Далі відбираємо трохи фаршу для м'ясної зрази з начинкою, поміщаємо його на зволожену поверхню обробної дошки, формуємо коржик, товщиною до 2 сантиметрів. Викладаємо на середину фаршироване яйце, з'єднуємо краю м'ясного шару. Відбиваємо зразу в долонях, як звичайну котлету. Одну сторону вироби використовуємо для створення «мордочки» їжачка, тільки замість очей і носа у нас підготовлені горошини перцю. Як колючок - трубочки спагетті.

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

  1. Викладаємо м'ясні заготовки в форму для випікання, відправляємо на 40 хвилин в духовку, нагріту до 180 ° C.

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

  1. Подаємо м'ясні зрази з сиром і яйцем «Веселі їжачки» в гарячому стані. При бажанні витягуємо з їжі рум'яні «колючки». Однак малюки дуже задоволені цією хрусткою деталлю приготованого блюда. Вийшло дивно просте, але дуже ефектне страву. Смачного!

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

Запечені зрази з фаршем «Забавні їжачки»

Комментарии (0)
Додати коментар
Суп з червоною квасолею
Суп з червоною квасолею
Суп з червоною квасолею
11.09.19 Перші страви
Чудові властивості консервованих бобів ми дуже часто використовуємо для отримання прекрасних страв, складових наш повсякденний раціон.
Суп зі свіжого шпинату з яйцем
Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці.
Солодкий перець з м'ясним фаршем і гречкою
Солодкі перці, фаршировані м'ясом, грибами, овочами і кашами стали так само популярні, як звичні голубці в капустяному листі.
Плов з пропареного рису з лісовими грибами і м'ясом
Плов - смачне східна страва, яке має безліч рецептур і варіантів приготування. В умовах домашньої кухні можна швидко приготувати плов зі свинини з грибами в казані на
Голубці з м'ясом і рисом
Голубці з м'ясом і рисом
Голубці з м'ясом і рисом
06.08.19 Другі страви
У кожної господині є своя фірмова страва, яку із задоволенням представляється як звичайний страви або прикраси святкового застілля.
Розтягаї з м'ясною начинкою
Домашня випічка здатна підняти настрій і стати відмінним приводом для чаювання. Смачні розтягаї з м'ясом з листкового тіста порадують ніжним смаком і чудовим ароматом.