Як приготувати щуку фаршировану в духовці
02.09.2019 162 0

Як приготувати щуку фаршировану в духовці

Другі страви
В закладки

З кулінарної точки зору, щука відноситься до цінних порід риб з білим м'ясом. Високий вміст білка, при мінімальній кількості жиру, робить щучье м'ясо дієтичним продуктом. Рибу прийнято запікати в цілому вигляді, відварювати, готувати котлети. Щука фарширована цілком, запечена в духовці по простому рецептом, стане прикрасою будь-якого святкового столу.

Необхідні інгредієнти:

Як приготувати щуку фаршировану в духовці

Як приготувати щуку фаршировану в духовці

  • щука: 1 шт. (Вага 1,1 - 1,5 кг);
  • білий сухий хліб: 100 г;
  • рис відварний: 100 г;
  • молоко: 150 мл;
  • цибулина: 90 г;
  • яйце;
  • сіль;
  • перець за смаком.

Рецепт приготування

  1. Перед тим, як фарширувати щуку, її необхідно очистити від луски. Цілу рибу промити від слизу, укласти на стіл. За допомогою ножа або спеціального скребка зняти луску. Починати потрібно з хвоста. Після видалення луски, рибу промити ще раз.Як приготувати щуку фаршировану в духовці
  2. Відрізати рибної тушки голову. Чи не розрізаючи черевця, видалити нутрощі. Зробити невеликий розріз і зняти шкіру панчохою.Як приготувати щуку фаршировану в духовці
  3. З голови вийняти зябра. В результаті має вийти три частини: голова, шкіра, тушка без шкіри.Як приготувати щуку фаршировану в духовці
  4. Для фаршу замочити хліб в молоці, а з тушки видалити при хребті і ребра.
  5. Прокрутити щучье м'ясо, цибулю, вимочений хліб на м'ясорубці. Додати рис і перець за смаком. Посолити, вбити яйце і добре розмішати.Як приготувати щуку фаршировану в духовці
  6. Взяти шкіру і наповнити її фаршем.Як приготувати щуку фаршировану в духовці
  7. Закрити деко фольгою. Укласти рибину, приставити до неї голову.Як приготувати щуку фаршировану в духовці
  8. Помістити деко в духову шафу. Запікати близько години.
  9. Після встановленого часу, дістати запечену щуку.Як приготувати щуку фаршировану в духовці
  10. Якщо перекласти рибу на блюдо цілком не виходить, то подавати можна прямо на деку. Оформити на свій розсуд майонезом, обкласти овочами або лимоном.Як приготувати щуку фаршировану в духовці
  11. Фаршировану соковиту щуку, запечену в духовці у фользі, найчастіше подають в холодному вигляді, розрізавши на порційні шматки. Смачного!Як приготувати щуку фаршировану в духовці
Комментарии (0)
Додати коментар
Смачний салат з авокадо
Удосталь фруктів і овочів на полицях торгової мережі знайшов своє місце і авокадо. Його м'якоть трохи схожа на вершкове масло.
Гарбуз, запечена в духовці з пшоном
Багатий осінній урожай завжди радісна подія для дачників. З сезонних продуктів можна зробити дивовижні кулінарні шедеври.
Блюдо рататуй в прованському стилі
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
Домашнє сирне печиво з кунжутом
Будь-яка випічка, яка готується вдома самостійно, набагато краще купленої в магазині. У цьому ви можете переконатися, приготувавши сирне печиво в духовці в домашніх
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
02.08.19 Випічка
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно
Секрети борщу з кислою капустою
Зараз свіжі овочі доступні цілий рік. Незважаючи на це, борщ з кислою капустою і буряками, приготований за класичним рецептом, є дуже популярною серед багатьох господинь.