Як зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікові
18.09.2019 3 887 0

Як зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікові

Психологія особистості
В закладки

Після зустрічі з людиною, з яким цікаво проводити час, у жінок виникає логічне запитання: «Як зрозуміти, чи подобаєшся ти чоловіку?» Якщо хлопець посміхається, говорить компліменти і надає допомогу, в разі необхідності, може це означати, що дівчина йому симпатична ? Сміливі дами запитають у представника чоловічої статі прямо, проте боязкі і сором'язливі індивідууми навряд чи дадуть відповідь відверто, в силу свого темпераменту. Коли чоловікові подобається жінка, його поведінка видає все почуття. Психологи рекомендують уважно придивитися до зацікавило об'єкту і правильно оцінити його дії. Як зрозуміти, що я подобаюся хлопцю?

Вираз чоловічий симпатії

Жінки по натурі більш емоційні, ніж чоловіки. Вони висловлюють свої почуття вербально, не соромлячись відкрито говорити про них. Чоловіки рідко розкривають емоції словами, про їх душевному стані більше розкажуть вчинки. Як дізнатися чи подобаєшся ти чоловіку? На що варто звернути увагу?

Жести

Хлопець при розмові чіпає себе за особу, поправляє одяг або волосся? Жести чоловіки, якщо ти йому подобаєшся, можуть розповісти багато про що. Дотики - вірна прикмета того, що він хоче виглядати привабливіше в очах коханої. Індивідуум, який бажає справити враження, випрямляє спину і витягується, прагнучи бути солідніше і вище. Ненав'язливі руху руками, перебирання пальцями або заховані в кишені кисті говорять про явне хвилювання джентльмена, який теж може бути ознакою наростаючою симпатії до дівчини.

Погляд

Чоловік відводить погляд при зустрічі очима? Або він надзвичайно сором'язливий, або по вуха в вас закоханий! Хлопець може спостерігати крадькома, а дівчина ловить його швидкоплинні погляди. Не менш красномовно про симпатії говорить прагнення чоловіки зловити погляд зацікавила дами, а якщо його зіниці при цьому розширені, то вона явно викликає в ньому певні бажання.

Як зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікові

Компліменти

Як дізнатися, що ти подобаєшся хлопцю? Про виникла теплом почутті свідчать постійні компліменти. І це не прості чергові фрази. Закоханий чоловік помітить будь-які зміни в зачісці, манері одягатися, макіяжі. Він хоче зробити дівчині приємне, тому зазначає її неабиякі розумові здібності і певні вміння. Також важливо подивитися, як хлопець поводиться з іншими панянками - можливо, відпускати компліменти його підштовхує лише гарне виховання.

Буває, що хлопець соромиться дівчину, яка подобається. Покажіть, що ви не проти більш тісного спілкування. Почніть з легкого флірту і не бентежте боязкого молодої людини, а грамотно підштовхуйте до рішучого кроку.

Поведінка закоханого хлопця

Психологи стверджують, що чоловік видає свої почуття до жінки певною поведінкою. Як зрозуміти, чи подобаєшся ти хлопцю чи ні? Головний сигнал - він буде робити все можливе, щоб частіше знаходитися поруч з об'єктом захоплення. Якщо ви разом працюєте, то постійні зустрічі в кабінетах, їдальні, коридорах, в загальних компаніях не можуть залишитися без уваги. Відчуває тяжіння хлопець, бажає близького спілкування, першим починає розмову, проявляє активність і уважно слухає співрозмовницю. Однак не варто відразу ж будувати повітряні замки - може бути джентльмен надмірно комунікабельний.

Які ж точні ознаки того, то ти подобаєшся чоловікові:

  • при спілкуванні виставляє вперед ногу - підсвідомо вказує на цікавий для його об'єкт жіночої статі;
  • тримає руки на поясі, демонструючи фізичну силу;
  • проявляє галантність: підтримує під лікоть, подає руку при виході з транспорту, підставляє стілець, допомагає надіти пальто;
  • висловлює турботу: пропонує піджак в прохолодний вечір, парасольку в дощову погоду або проводити до будинку в темний час доби;
  • випадково стосується вашого плеча, руки або волосся в момент бесіди;
  • з радістю надає допомогу в будь-якій справі.

Як зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікові

Все ще задається питанням: «Як зрозуміти, що я подобаюся хлопцю?» Чоловік дарує квіти, пригощає цукерками або робить приємні маленькі подарунки? Значить, в його серці зародилися почуття, і він жадає початку серйозних відносин.

Інтерес одруженого чоловіка

Любов ненавмисно нагряне ... Це почуття виникає спонтанно і, часом, з ним нічого не можна вдіяти. Як вчинити, якщо симпатію викликає чоловік з обручкою на безіменному пальці - приховувати свою зацікавленість або завести роман? Це вирішує кожна жінка індивідуально. Однак, перш ніж кидатися у вир з головою, слід з'ясувати, що відчуває сподобався невільний джентльмен. Як зрозуміти, що ти подобаєшся одруженого чоловіка?

Якщо вас попало закохатися в порядного сім'янина, то в його діях нічого, крім ввічливості і вихованості, ви не помітите. Його знаки уваги можна розцінювати виключно, як чергові компліменти - він щасливий у шлюбі і не може уявити зміну партнерки. У такій ситуації про симпатії краще забути, бо на взаємні почуття розраховувати не варто.

Якщо при спілкуванні з одруженим чоловіком у вас не раз виникала думка «я йому подобаюся», слід уважно придивитися до представника сильної статі. Поведінка хлопця не виходить за приятельські рамки, але і на класичну дружбу не схоже? Значить, можна розраховувати на взаємні почуття. Спробуйте пофліртувати з чоловіком, натякнути, що не проти познайомитися ближче.

Як зрозуміти, як відноситься до тебе чоловік? Якщо людина живе в родині лише формально, то ваш сміливий заклик до дій, нехай і завуальований, може допомогти закінчити старі відносини і створити абсолютно нові. Можливо, він не хоче відкриватися першим лише через страх відмови.

Як зрозуміти, що жінка подобається чоловікові по-справжньому:

  • під час спілкування дивиться на губи;
  • часто проводжає поглядом і відкрито посміхається;
  • повторює всі дії, які робить вподобана дівчина - це підсвідоме бажання;
  • знаходить номер телефону або сторінку в соцмережах, дзвонить і пише повідомлення;
  • різко реагує на увагу сторонніх чоловіків.

Як зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікові

Якщо відчуваєш, що подобаєшся чоловікові, відповідай на його сигнали і, можливо, ваші взаємини призведуть до позитивних змін в особистому житті обох.

Увага з боку керівника

Як зрозуміти, що ти подобаєшся начальнику чоловікові? Крім посмішки і тривалого погляду на об'єкт зацікавленості, керівник може частіше викликати підпорядковану в кабінет, сипати відвертими компліментами і затримувати після закінчення робочого дня по незначним причин. Чоловік-начальник, який хоче домогтися розташування сподобалася панянки, буде пропонувати пообідати разом або зустрітися після роботи.

Зрозуміти, чи подобаєшся ти чоловіку, можна досить просто - довіртеся своєму серцю і інтуїції. Їх відповідь буде найвірогіднішим, а спостереження за хлопцем тільки підтвердять зародилися здогади.

Комментарии (0)
Додати коментар
Як ввічливо відмовити чоловікові в спілкуванні
Прописна істина гласить - серцю не накажеш. З людиною, що не викликає трепетних почуттів, абсолютно не хочеться проводити час, ходити на побачення, а іноді і просто
Як поводиться закоханий чоловік
Як поводиться закоханий чоловік
Як поводиться закоханий чоловік
09.09.19 Психологія особистості
Чоловіки демонструють почуття трохи інакше, ніж жінки. При появі в поле зору жаданого об'єкта, поведінка хлопців кардинально змінюється, і навіть, якщо джентльмен
Як правильно поводитися на першому побаченні
Початок нових відносин - хвилюючий крок, переломний момент в житті. Близьке знайомство з людиною, яка вам симпатична, може обернутися справжнім стресом, якщо не знати як
Як показати чоловікові, що він тобі подобається
Взаємини чоловіка і жінки - незвіданий океан пристрастей і емоцій. Досить часто природна скромність і сором'язливість не дозволяє дівчатам відкрито заявити про свої
Як натякнути хлопцеві про свою симпатію
Як натякнути хлопцеві про свою симпатію
Як натякнути хлопцеві про свою симпатію
20.08.19 Психологія особистості
В ході спілкування з представником протилежної статі у дівчини нерідко виникає симпатія. Поступово почуття міцніють і зі звичайного інтересу трансформуються в більш ніж
Чоловіча психологія: як зрозуміти чоловіка
Чоловіча психологія: як зрозуміти чоловіка
Чоловіча психологія: як зрозуміти чоловіка
06.08.19 Психологія особистості
Взаєморозуміння між сильною і слабкою половинами людства досягти буває непросто. Жінка прагне прочитати свого обранця, як відкриту книгу, але здійснити це значно важче,