Бути чи не бути сексу на першому побаченні - розбираємося в питанні
11.04.2020 831 0

Бути чи не бути сексу на першому побаченні - розбираємося в питанні

Сімейні стосунки
В закладки

Бути чи не бути сексу на першому побаченні - розбираємося в питанні

Добридень! Ще недавно секс на першому побаченні вважався поганим тоном. Бабусі і мами вселяли, що хлопець відразу втрачає інтерес до дівчини, отримавши бажане, так як по натурі мисливець, і подальше майбутнє з ним неможливо. До цих же упередженням ставиться неприпустимість інтимних відносин до весілля.

У статті наведені різні точки зору з даного питання, а також дані рекомендації, як поводитися на першому побаченні і як зберегти відносини після інтимної близькості.

Секс на першому побаченні: за і проти

Що думають чоловіки про секс на першому побаченні?

Йдучи на зустріч, хлопець не завжди розраховує на секс. Якщо дівчина до нього не готова, то відмова приймається з повагою. За згодою, хлопець теж не проти. Більш того, піднімається його самооцінка, впевненість у привабливості і привабливості.

Ставлення до дівчат, що вступили в статевий зв'язок у чоловіків різний. Одні вважають їх легкодоступними. Інші, яких за матеріалами соціологічних опитувань понад 70%, пояснюють цей вчинок неможливістю відмови таким сексуальним, привабливим хлопцям.

Ставлення жінок до інтимної близькості на першій зустрічі

Питання про те, чи можливий секс на першому побаченні відпадає сам собою. До цього готові не тільки хлопці, а й деякі дівчата, які шукають пригоди на одну ніч, які вважають застереження старших родичів забобонами.

Є жінки, які думають, що, показавши себе майстерною коханкою, чоловік не зможе від них відмовитися. У цьому випадку хочеться дати пораду, відрізняйте почуття від сексу. Це не одне і те ж.

Буває, що дівчата вступають в інтимний зв'язок в перший день знайомства під натиском з боку хлопця, побоюючись бути кинутими. Це нерозумно. Якщо чоловік в жінці зацікавлений, він почекає.

Правда, як показує життя, недовго. Сучасні хлопці втратили мисливський інстинкт за непотрібністю. Є ймовірність того, що при відмові від фізичної близькості протягом декількох побачень, дівчина сама наближає кінець відносинам, так як не кожен чоловік готовий довго чекати головний приз.

Більшість жінок дотримуються регламенту, встановленого модними жіночими журналами, які інформують про те, що в статевий зв'язок допустимо вступати на 4-5 побаченні.

В реальності результат сексу з дівчиною на першому побаченні непередбачуваний. Інтимний зв'язок залишається одноразової або переростає в довготривалі стосунки. Це як гра в рулетку, де в будь-яку хвилину все втрачають або виграють головний приз.

Плюси і мінуси інтимної близькості на першому побаченні

Розглянемо реальні небезпеки, що підстерігають під час одноразового сексу:

  • зараження венеричними захворюваннями;
  • садистські і маніакальні нахили партнера;
  • позбавлення дівчини подальших залицянь;
  • пристрасть партнера до тих видів сексу, які для вас неприйнятні;
  • можливість завагітніти при відмові від використання або відсутності контрацептивів;
  • розчарування, зниження самооцінки з боку дівчини;
  • неможливість продовжити відносини.

Існують і позитивні моменти сексу на першому побаченні:

  • непотрібність облуди, зображення з себе скромниці;
  • повна віддача охопила пристрасті;
  • новизна вражень і, як наслідок, яскравий секс.

Психологи рекомендують зважити і оцінити ризики сексу на першому побаченні, прийняти правильне рішення.

краще пізніше

Якщо жінка приймає перший секс за початок довготривалих відносин, то чоловіки на цьому етапі домагаються своєї мети і вважають недоцільними подальші залицяння. Ви повинні бути неординарною особистістю і хорошою коханкою, щоб надовго утримати увагу представника протилежної статі.

Сильне обопільне бажання

Секс можливий в разі взаємного бажання. Якщо хлопець наполягає, а дівчина проти, погоджуватися не варто. Чи не виправдовує надій вступ в коїтус заради утримання біля себе чоловіка. Як показує практика, такі відносини недовговічні, так як швидко згасає інтерес і немає почуттів.

Розрізняйте поняття секс і любов

Якщо дівчина погодилася на секс на першому побаченні, то повинна розуміти, що на цьому роман, швидше за все, закінчиться. Одноденні зв'язку не замінять повноцінних відносин, сімейного щастя не принесуть.

Бути сексу чи ні при першій зустрічі, залежить від виховання, моральних підвалин і пориву пристрасті.

Як вести себе на першому побаченні

Поради чоловікам

Хлопець, на відміну від дівчини, практично завжди готовий до сексу незалежно від того, наскільки добре знає партнерку. Кілька порад чоловікам, як підвести до фізичної близькості партнерку на першому побаченні:

1. Знайдіть відповідне місце.

Доречним для тактильних дотиків будуть задні ряди кінозалу, каток, виїзд на природу на шашлики. Якщо це кафе, то перевагу віддайте закладу, де збирається пристойна публіка. Добре, якщо буде звучати саксофон, його звуки пробуджують сексуальність.

Вибирайте місце неподалік від будинку. Перед побаченням під приводом, що ви щось забули, запросіть дівчину зайти на хвилинку до вас в квартиру. Якщо вона погодиться і заздалегідь ознайомиться з обстановкою, то повертатися сюди повторно буде не так страшно.

2. Вибирайте дівчину зі свого оточення.

Якщо ви рішуче налаштовані на секс при першому побаченні, то запрошуйте дівчину з кола ваших знайомих або з якої разом працюєте, вчитеся. Жінці психологічно легше погодитися на секс нехай навіть з заочно знайомим, ніж з абсолютно чужою людиною. Справа тут в довірі.

3. Покажіть свої лідерські якості.

Як відомо, дівчата байдужі до слухняних хлопчиків. Їх цікавлять брутальні хлопці, які знають, чого вони хочуть, впевнено йдуть до мети. Жінка, яка відчуває поруч справжнього чоловіка, з яким комфортно і не нудно, скоріше погодиться на секс при першій романтичної зустрічі.

4. Подбайте про зовнішню привабливість і не тільки.

Якщо ви в брудній, м'ятою сорочці, давно не голилися, погано пахнете, то зайнятися сексом з вами погодиться тільки такого ж штибу жінка. Ви повинні радувати око, пахнути хорошим парфумом.

Придбайте заздалегідь презервативи, так як без них секс з незнайомкою - табу. Підготуйте до прийому гості квартиру. Приділіть особливу увагу спальні, приберіть, застеліть свіжа постільна білизна, подбайте про наявність нічника.

5. Фліртуйте і спокушайте.

Дивіться дівчині прямо в очі грайливим поглядом. Блисніть гумором. Недарма в народі кажуть, що якщо чоловік жінку розсмішив, то, значить, підкорив.

Найсексуальніший орган у хлопця, це його розум. Зачаруйте дівчину інтелектом, будьте цікавим оповідачем. вітається самоіронія.

Якщо дівчина говорить про себе, мовчки і терпляче вислухайте. Така поведінка сприйметься як щирий інтерес до її особистості, після чого вона стане вам більше довіряти.

6. Не забувайте про тактильних дотиках.

Дочекайтеся моменту, коли скутість дівчата пропаде, вона включиться в вашу гру. Як би ненароком покладіть руку на її плечі або талію, сядьте так близько, щоб притиснутися ногою до її нозі. Ніяких демонстративних ударів по сідницях або щипків за груди, цим ви все зіпсуєте.

Не відкладайте поцілунок на останній момент. Щоб дівчина погодилася на секс, мало показати гострий розум, її потрібно порушити на фізіологічному рівні.

7. До останнього не кажіть про наміри.

Не здумайте обговорювати, чим займатиметеся пізніше у вас вдома. Дівчина до останнього сумнівається, чи погоджуватися на продовження вечора і чи варто вам довіритися. Це повинно відбутися як би ненароком. Знайдіть відповідний привід для «продовження банкету» у вашій квартирі.

Поради жінкам

Поради психологів дівчині, яка заздалегідь вирішила, що сексу на першому побаченні бути:

1. Виглядаєте ефектно.

Чоловіки люблять очима. На першому побаченні, від якого, можливо, залежить ваше майбутнє, подаєте себе у вигідному світлі. Хлопці люблять доглянутість, цінують натуральність. Їм подобаються чисті, красиво укладене волосся, акуратний манікюр, що вабить аромат і жіночна, підкреслює достоїнства фігури, одяг.

2. Уникайте неприємних тем при розмові.

Спілкуйтеся на нейтральні теми. Не потрібно вантажити хлопця своїми проблемами, тим більше скаржитися на колишнього кавалера. Обговорюйте погоду, спортивні та культурні події. Висловлюйте думку про прочитане романі або переглянуті фільми.

Виключіть активну жестикуляцію, говорите розбірливо і впевнено, не допускайте істеричних вигуків і верескливих ноток.

3. Умійте слухати і хваліть.

Здатність вислухати, не перебиваючи співрозмовника, у дівчат зустрічається нечасто. Проявіть такт і розуміння. Чоловіки, так само, як і слабка стать, люблять похвалу. Зробіть пару ненав'язливих компліментів з приводу мужності і чарівності, хлопцю це полестить.

4. Не грайте невластиві вам ролі.

Будьте самі собою. Манірність, позерство відлякує хлопців. Бажаючи привернути чоловіка, дівчата поводяться неприродно, що знижує шанси на подальші відносини. Але це не означає, що потрібно повністю відкритися. Використовуйте недомовленість, зберігайте інтригу до кінця.

5. Як зробити «непристойну» пропозицію.

Зазвичай пропонувати секс дівчині не доводиться. Спостерігаючи за її поведінкою, чоловік робить певні висновки, бере ініціативу на себе. Грайливі погляди, флірт, напівнатяк роблять свою справу. На крайній випадок запросіть кавалера на чай або каву після того, як він проводив вас до будинку.

6. Створіть собі комфортні умови.

З точки зору безпеки, краще, якщо перша фізична близькість відбудеться у вас в квартирі. На своїй території легше розслабитися, немає приводів турбуватися, що вас хтось потривожить або кавалер поведе себе неадекватно. Допускається варіант із заздалегідь замовленим номером в готелі.

7. Охороняйтеся.

Якщо хлопець при незахищеному сексі з незнайомкою ризикує заразитися венеричними захворюваннями, то дівчина, крім цього, може ще завагітніти. Ні в якому разі не погоджуйтеся на секс без презерватива. Одна ніч, нехай навіть пристрасних любовних утіх, непорівнянна з розплатою за безпечність.

Чоловік оцінить ваше виховання, хороші манери, гарну поставу. Почуття гідності та самоповаги мимоволі передається партнерові. Будьте готові до того, що ця спільна ніч перша і остання.

Докладніше в статті: Як поводитися на побаченні: поради для чоловіків і жінок

Як зберегти відносини після сексу на першому побаченні

Результат першого сексу після першого побачення буває різний. Відносини закінчуються, так і не розпочавшись з багатьох причин. І не завжди вони криються в поведінці жінки. Чоловікові соромно за свою неспроможність в ліжку, він виявився одруженим або переконаним холостяком. Чи не зачепило, немає почуттів, та хіба мало причин для того, щоб зникнути назавжди.

А буває, що після першої спільної ночі чоловік пропонує продовжити відносини.

Як правильно дівчині поводитися, щоб продовжити відносини

Якщо ви в захваті від ночі, проведеної разом, і хочете нових зустрічей, то уникайте наступних помилок:

  • говорити про спільне життя;
  • обдаровувати ласками надміру і проявляти надмірну навмисну ​​турботу;
  • думати про нього, як про потенційного чоловіка;
  • дзвонити і пропонувати нову зустріч.

Скажіть, що така поведінка вам не властиво, дізнайтеся його думку з цього приводу. Чи не нав'язуйте, поводьтеся гідно. Чоловік знайде спосіб з вами зв'язатися, коли вважатиме за потрібне, або не зробить цього ніколи.

Якщо ви не в себе вдома, то хорошим способом утримати інтерес буде непомітний відхід з місця зустрічі після сексу, забувши при цьому якусь особисту річ.

Хлопець буде заінтригований і постарається вас знайти.

При взаємному тяжінні, статевої сумісності у пар виникають міцні, довгострокові відносини. І неважливо, на першому або десятому побаченні стався секс.

Комментарии (0)
Додати коментар
Дівчина не любить секс: причини, що з цим робити
Часто хлопці замислюються над тим, чому дівчина не любить секс, і як це виправити. Якщо партнер дотримує правила гігієни і не закликає до занять любов'ю, застосовуючи
Як отримати задоволення від сексу
Як отримати задоволення від сексу
Як отримати задоволення від сексу
14.03.20 Сімейні стосунки
Добридень! Далеко не кожна жінка отримує максимальне задоволення від інтимних стосунків з чоловіком. Часто представниці слабкої статі при сексі задовольняються
Як правильно поводитися на першому побаченні
Початок нових відносин - хвилюючий крок, переломний момент в житті. Близьке знайомство з людиною, яка вам симпатична, може обернутися справжнім стресом, якщо не знати як
Що подарувати дівчині на побаченні крім квітів або геть банальність
Вітаю, дорогі друзі! Ми не раз обговорювали тему побачень, але це таке питання, про яке можна міркувати довго і докладно.
Милі сюрпризи для самої милої дівчини
Милі сюрпризи для самої милої дівчини
Милі сюрпризи для самої милої дівчини
23.08.19 Подарунки на всі випадки життя
Я рада вітати вас тут, дорогі читачі і гості мого блогу! Літо вже майже закінчилося, попереду довга осінь, а осінь завжди була сезоном романтиків і емоційних душ.
Які квіти дарувати дівчині на першому побаченні
Які квіти дарувати дівчині на першому побаченні
Які квіти дарувати дівчині на першому побаченні
27.07.19 Подарунки на всі випадки життя
Привіт шановні читачі, я дуже рада вітати вас! Сьогодні ми поговоримо з вами про перше побачення. Цей хвилюючий день може виявитися доленосним для кожного чоловіка, тому