Подушка-вкладиш в автокрісло для новонароджених
28.01.2020 899 0

Подушка-вкладиш в автокрісло для новонароджених

Подушки
В закладки

Подушка-вкладиш в автокрісло для новонароджених

Автокрісло, забезпечуючи безпеку малюка, має бути ще й зручним. Особливо це стосується дітей у віці до півроку, які ще не вміють сидіти. Якщо чаша крісла надмірно глибока - дитина вимушено займає незручне, напівсидячи. Для створення комфортних умов, без шкоди для захищеності, розроблені спеціальні подушки-вкладиші для новонароджених.

Що таке анатомічна подушка-вкладиш

Подушка-вкладиш це пристосування для вирівнювання внутрішньої чаші автокрісла, застосовується, як правило, для дітей від народження до шести місяців. Вона являє собою цілісний шматок синтетичного матеріалу (найчастіше - пінополіуретану) дугоподібної форми, яка забезпечує коригувальний ефект аксесуара.

Подушка-вкладиш в автокрісло для новонароджених Подушка-вкладиш в автокрісло для новонароджених Подушка-вкладиш в автокрісло для новонароджених Подушка-вкладиш в автокрісло для новонароджених

Для чого потрібна подушка-вкладиш, особливості

Використання додаткового анатомічного пристосування допомагає зменшити кут нахилу всередині сидіння автокрісла, створити практично горизонтальну поверхню, в результаті дитина може подорожувати в лежачому положенні. Цей практичний атрибут може стати в нагоді не тільки для автокрісла, але і для шезлонга або гойдалок. Розміщують його в чаші сидіння, найчастіше під знімним чохлом-вкладишем.

Виготовляються вкладиші з якісних сучасних матеріалів, зносостійких і володіють відмінною воздухопропускной здатністю, що забезпечує комфортний мікроклімат всередині сидіння крісла.

Виробники, ціни

Вартість розглянутих виробів відносно невисока, діапазон цін становить від 150 до 600 рублів за штуку. Серед виробників можна виділити трьох основних:

ProtectionBaby

Компанією ProtectionBaby (Протекшн Бебі) випускається два різновиди анатомічних аксесуарів для автокрісел, що підходять дітям від 0 до 6 місяців:

  1. Вкладиш з еластичного пінополіуретану білого кольору розміром 23 * 20 * 6 см (висота * ширина * глибина). Його вартість близько 300 рублів.
  2. Подушка-вкладиш New від Protection Baby відрізняється наявністю наволочки з мікросатин, тому може бути встановлений в сидінні поверх чохла. Має розміри 27 * 20 * 7 см. Придбати такий аксесуар можна за 590 рублів. Проводять їх в Росії, м Тюмень.
Подушка-вкладиш в автокрісло для новонароджених Подушка-вкладиш в автокрісло для новонароджених

Rant

Подушка-вкладиш "Пуф", що випускається російською компанією Rant (Рант), також призначена для дітей у віці до 6 місяців і має розміри 230 * 200 * 60 мм. Виготовлена ​​з еластичного пінополіуретану. Ціна - від 240 до 320 рублів.

Автомалиш

Подушка "Автомалиш" також проводиться в Росії. Має габарити 23 * 20 * 6 см, підходить для дітей від народження до піврічного віку. Склад: 100% поролон. Купити її можна за 150 - 350 руб.

Анатомічні вкладиші для дитячих автокрісел допоможуть створити комфортне середовище для подорожі малюка, а невелика вартість робить цей аксесуар доступним практично для кожної родини. Варто пам'ятати, що фахівці рекомендують обмежувати час безперервного перебування дитини в автолюльці протягом першого місяця життя до 30 хвилин, до напівроку цей інтервал можна збільшити до 40 хвилин.

Комментарии (0)
Додати коментар
Б'юті подушка: що це таке, огляд популярних моделей Beauty подушок
Кожна жінка мріє бачити в дзеркалі красиве, молоде обличчя без набряків і дрібних зморшок. Але не всі знають, що на це багато в чому впливає вибір подушки для сну. Адже
Подушка з гречаного лушпиння: види і особливості, ніж корисна, як правильно вибрати
Величезний асортимент постільних речей на ринку трохи бентежить покупців. При виборі подушок, люди не завжди знають, на якому наповнювачі зупинити свій вибір. Однак
Ортопедичні подушки: для чого потрібні, види, склад і як ними користуватися
Повноцінний сон - одна з важливих складових фізичного і психічного здоров'я людини. Важлива не тільки тривалість нічного відпочинку, а й його умови. Корисне
Яка подушка краще лебединий пух або верблюжа шерсть
Існує велика різноманітність наповнювачів для подушок. Всі вони відрізняються за технічними якостями, вартості і ступеня комфортності. Одними з найбільш поширених
Подушка з вишневими кісточками
Сьогодні широким попитом користується лікувальна подушка, яка зроблена на натуральній основі кісточки вишні, що пройшли спеціальну обробку. Подібна подушка поєднує
Гречана подушка: спокійний сон забезпечений
Гідною альтернативою звичайної пір'яний подушці може стати виріб з наповнювачем з гречаного лушпиння.