Суп зі свіжого шпинату з яйцем
Перші страви
В закладки
Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці. Щоб отримати максимальну користь, його потрібно або вживати в свіжому вигляді, або піддавати мінімальній тепловій обробці. Пропонований спосіб приготування супу зі шпинатом і яйцем, допоможе отримати смачне і корисне блюдо.
Складові:
- яловичина з кісточкою - 600-700 г;
- картопля - 250-300 г;
- шпинат свіжий - 200 г;
- яйця - 2 шт .;
- помідор свіжий (при наявності) - 90 г;
- морква - 80 г;
- цибуля - 80 г;
- томатна паста - 50 г;
- рослинне масло - 50 мл;
- зелень - 50 г;
- лавровий лист - 1 шт .;
- вода - 1,8 л;
- сіль, перець - за смаком.
Рецепт приготування
- Вимити шматок яловичини, покласти в каструлю, залити холодною водою і довести до кипіння. Вилити першу воду, м'ясо залити заново вказаною кількістю води і зварити бульйон. На приготування бульйону з яловичини йде близько 2 годин.
- Очистити і нарізати кубиками бульби картоплі.
- Відправити їх в киплячий м'ясний бульйон. Знову довести вміст каструлі до кипіння і варити картоплю близько 10 хвилин.
- Лук, моркву і помідор розрізати на шматочки середнього розміру. Помідор не є обов'язковим інгредієнтом в зеленому супі з шпинату з м'ясом, можна використовувати разом з томатом або замість нього.
- Обсмажити на сковороді з маслом цибулю з морквою, додати помідор і томат. Прожарити всі разом 5-6 хвилин.
- Яйця, зварені круто, нарізати часточками.
- Всю зелень дрібно покришити.
- У каструлю з готовим картоплею додати яйце, заправку і висипати зелень.
- Зняти пробу на сіль. Додати лавровий листок, перець за смаком і через 2-3 хвилини вимкнути нагрів.
- Готову страву подати зі сметаною. Смачного!
Комментарии (0)
Плов - смачне і легке в приготуванні блюдо, яке нескладно зробити в звичайному посуді. Середній час приготування - від 1 до 2 годин.
Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.
У кожної господині є своя фірмова страва, яку із задоволенням представляється як звичайний страви або прикраси святкового застілля.
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.
Холодні супи - це найкраща їжа для літньої спеки. Окрошка класична з ковбасою на сироватці, приготована за рекомендованим рецептом, освіжає і не створює відчуття