Суп зі свіжого шпинату з яйцем
21.08.2019 440 0

Суп зі свіжого шпинату з яйцем

Перші страви
В закладки

Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці. Щоб отримати максимальну користь, його потрібно або вживати в свіжому вигляді, або піддавати мінімальній тепловій обробці. Пропонований спосіб приготування супу зі шпинатом і яйцем, допоможе отримати смачне і корисне блюдо.

Складові:

  • яловичина з кісточкою - 600-700 г;
  • картопля - 250-300 г;
  • шпинат свіжий - 200 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • помідор свіжий (при наявності) - 90 г;
  • морква - 80 г;
  • цибуля - 80 г;
  • томатна паста - 50 г;
  • рослинне масло - 50 мл;
  • зелень - 50 г;
  • лавровий лист - 1 шт .;
  • вода - 1,8 л;
  • сіль, перець - за смаком.

Рецепт приготування

  1. Вимити шматок яловичини, покласти в каструлю, залити холодною водою і довести до кипіння. Вилити першу воду, м'ясо залити заново вказаною кількістю води і зварити бульйон. На приготування бульйону з яловичини йде близько 2 годин.
  2. Очистити і нарізати кубиками бульби картоплі.

Суп зі свіжого шпинату з яйцем

  1. Відправити їх в киплячий м'ясний бульйон. Знову довести вміст каструлі до кипіння і варити картоплю близько 10 хвилин.
  2. Лук, моркву і помідор розрізати на шматочки середнього розміру. Помідор не є обов'язковим інгредієнтом в зеленому супі з шпинату з м'ясом, можна використовувати разом з томатом або замість нього.

Суп зі свіжого шпинату з яйцем

  1. Обсмажити на сковороді з маслом цибулю з морквою, додати помідор і томат. Прожарити всі разом 5-6 хвилин.

Суп зі свіжого шпинату з яйцем

  1. Яйця, зварені круто, нарізати часточками.

Суп зі свіжого шпинату з яйцем

  1. Всю зелень дрібно покришити.

Суп зі свіжого шпинату з яйцем

  1. У каструлю з готовим картоплею додати яйце, заправку і висипати зелень.

Суп зі свіжого шпинату з яйцем

  1. Зняти пробу на сіль. Додати лавровий листок, перець за смаком і через 2-3 хвилини вимкнути нагрів.

Суп зі свіжого шпинату з яйцем

  1. Готову страву подати зі сметаною. Смачного!

Суп зі свіжого шпинату з яйцем

Комментарии (0)
Додати коментар
Як приготувати плов в каструлі на плиті-покроковий рецепт з фото
Плов - смачне і легке в приготуванні блюдо, яке нескладно зробити в звичайному посуді. Середній час приготування - від 1 до 2 годин.
Фетучіні з овочами в італійському стилі
Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.
Голубці з м'ясом і рисом
Голубці з м'ясом і рисом
Голубці з м'ясом і рисом
06.08.19 Другі страви
У кожної господині є своя фірмова страва, яку із задоволенням представляється як звичайний страви або прикраси святкового застілля.
Цвітна капуста з овочами і грибами
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.
Окрошка річна на молочній сироватці
Холодні супи - це найкраща їжа для літньої спеки. Окрошка класична з ковбасою на сироватці, приготована за рекомендованим рецептом, освіжає і не створює відчуття
Секрети борщу з кислою капустою
Зараз свіжі овочі доступні цілий рік. Незважаючи на це, борщ з кислою капустою і буряками, приготований за класичним рецептом, є дуже популярною серед багатьох господинь.