Голубці з м'ясом і рисом
06.08.2019 731 0

Голубці з м'ясом і рисом

Другі страви
В закладки

У кожної господині є своя фірмова страва, яку із задоволенням представляється як звичайний страви або прикраси святкового застілля. До такої їжі неодмінно ставляться голубці з м'ясом і рисом, що володіють прекрасним смаком і прекрасною зовнішньою привабливістю.

Складові:

Голубці з м'ясом і рисом

Голубці з м'ясом і рисом

  • яловичина і свинина - 700 і 300 г відповідно;
  • цибулини - 3 шт .;
  • відварений до напівготовності рис - 100 г;
  • не надто щільний качан капусти;
  • свіже олію соняшникову - 60 г;
  • морква;
  • помідор і ложка соусу томата;
  • перець солодкий - 1 шт .;
  • готовий бульйон або вода вода;
  • кількість солі, зелені, спецій і прянощів підбираємо за смаком.

У кожної господині є своя фірмова страва, яку із задоволенням представляється як звичайний страви або прикраси святкового застілля. До такої їжі неодмінно ставляться голубці з м'ясом і рисом, що володіють прекрасним смаком і прекрасною зовнішньою привабливістю.

Складові:

Голубці з м'ясом і рисом

Голубці з м'ясом і рисом

  • яловичина і свинина - 700 і 300 г відповідно;
  • цибулини - 3 шт .;
  • відварений до напівготовності рис - 100 г;
  • не надто щільний качан капусти;
  • свіже олію соняшникову - 60 г;
  • морква;
  • помідор і ложка соусу томата;
  • перець солодкий - 1 шт .;
  • готовий бульйон або вода вода;
  • кількість солі, зелені, спецій і прянощів підбираємо за смаком.

Рецепт приготування голубців з м'ясом і рисом

  1. Очищене і помиті м'ясо звільняємо від плівок і сухожиль, нарізаємо невеликими шматочками, подрібнюємо в домашній комбайні разом з двома головками цибулі.

Голубці з м'ясом і рисом

  1. В отриману масу додаємо бажану кількість солі, гострого і запашного перцю, заздалегідь приготовлений рис, півсклянки води чи молока. Робимо заміс фаршу, добре поєднуючи всі компоненти. Чим краще попрацюємо руками, тим смачніше отримуємо фарш для голубців.

Голубці з м'ясом і рисом

Голубці з м'ясом і рисом

  1. Гострим ножем видаляємо з капусти качан. Вливаємо в каструлю бутильовану воду, опускаємо в неї качан, повністю зануривши в рідину. Таким способом дізнаємося її обсяг, необхідний для приготування овоча.

Голубці з м'ясом і рисом

Голубці з м'ясом і рисом

  1. Витягуємо капусту з посуду, включаємо конфорку, нагріваємо воду до киплячого стану, додаємо трохи солі. Обережно опускаємо качан в ємність. Якщо капуста молода, через 5 хвилин акуратно відокремлюємо верхній, потім наступні шари листя. Для більш зрілого рослини збільшуємо час варіння до чверті години. Складаємо капустяне листя для голубців в тарілку, поміщаємо на секунду під проточну воду.

Голубці з м'ясом і рисом

  1. Видаливши тверді прожилки, викладаємо на кожен лист по ложці фаршу, звертаємо у вигляді сигари, кінці заправляємо всередину. Начиняємо очищений перець. Його присутністю в їжі ми не тільки прикрашаємо готову страву, а й надаємо страві додатковий аромат.

Голубці з м'ясом і рисом

Голубці з м'ясом і рисом

Голубці з м'ясом і рисом

  1. Нагріваємо сковороду, вливаємо свіже масло, викладаємо сформовані вироби, обсмажуємо на сильному вогні з обох боків до появи коричневого кольору. Таким способом забезпечуємо кращий смак і привабливий зовнішній вигляд голубців зі свіжої капусти.

Голубці з м'ясом і рисом

Голубці з м'ясом і рисом

  1. Складаємо їжу в каструлю, накриваємо тарілкою, утримуючи м'ясні голубці в одному положенні, зберігаючи їх цілісність. Вливаємо готовий бульйон або бутильовану воду, відварюємо продукти протягом півгодини.

Голубці з м'ясом і рисом

Голубці з м'ясом і рисом

  1. У звільнену сковороду поміщаємо цибулю і моркву, очищені і нарізані у вигляді соломки. Обсмажуємо інгредієнти, в кінці додаємо подрібнений помідор, нарубану зелень, соус томатів. Продовжуємо приготування. Через чверть години викладаємо овочі в каструлю з простими голубцями. Через 3 хвилини закінчуємо теплову обробку продуктів.

Голубці з м'ясом і рисом

Голубці з м'ясом і рисом

Голубці з м'ясом і рисом

Голубці з м'ясом і рисом

  1. Подаємо страву гарячим. Готові голубці з фаршем і рисом вийшли апетитними і смачними. Смачного!

Голубці з м'ясом і рисом

Комментарии (0)
Додати коментар
Покроковий рецепт плову без моркви з фото і відео
Трапляється, рис є, м'ясо, цибулю теж в наявності, а моркви немає. Або інша ситуація: морква є, але той, для кого ви готуєте сьогодні, не любить її.
Як правильно приготувати смачний плов кілька кращих відео рецептів
Будь-кухар світу скаже, що справжній плов виходить, тільки якщо приготувати його на багатті. Не будемо забувати, що приготування цієї страви бере початок з глибокої
Підбірка найкращих рецептів смачного курячого плову з фото і відео
Чи можна вважати плов, приготований з куркою, справжнім пловом? Або це каша з рисом і курячим м'ясом? Або Шавло - ще одне східне блюдо, яке відрізняється приготуванням?
Чахохбілі: курка за мотивами грузинської кухні
Бажання представити на обід таке чудове блюдо, як чахохбілі з курки по-грузинськи, приготоване за класичним рецептом зовсім не дивно.
Цвітна капуста з овочами і грибами
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.
Смачна домашня шаурма
Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.