Цвітна капуста з овочами і грибами
05.08.2019 160 0

Цвітна капуста з овочами і грибами

Закуски
В закладки

Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті. Завдяки простому рецептом приготування смаженої цвітної капусти з грибами і овочами на сковороді, вийде чудовий вечеря. Овоч попередньо відварити, сирим відправляти присмажуватися не можна - він вийде сухим і несмачним.

Складові:

Цвітна капуста з овочами і грибами

  • капуста - 200 г;
  • консервовані гриби - 200 г;
  • помідор - 50 г;
  • морква - 40 г:
  • цибуля - 1 головка;
  • зелень - 20 г;
  • спеції за смаком;
  • сіль за смаком.

Рецепт приготування

  1. Перед тим, як приготувати чудову овочеву закуску, необхідно підготувати компоненти. Лук вимити і дрібно нарізати. Морква очистити і натерти на крупній тертці. У сковороду налити рослинне масло, добре розігріти. Спасерувати підготовлені овочі.

Цвітна капуста з овочами і грибами

  1. Помідор помити, розрізати на дрібні частини. Викласти в сковорідку, коли вміст підрум'яниться і стане золотистим. Готувати на середньому вогні пару хвилин.

Цвітна капуста з овочами і грибами

  1. Відварену заздалегідь капусточку розділити на суцвіття або просто нарізати крупно ножем.

Цвітна капуста з овочами і грибами

  1. Надіслати капустяні суцвіття до ароматним овочевим компонентів. Відразу ж додати грибочки.

Цвітна капуста з овочами і грибами

Цвітна капуста з овочами і грибами

  1. Посолити. Всипати спеції. Додати подрібнену зелень. Підсмажувати вміст сковорідки 5-7 хвилин. періодично помішувати.

Цвітна капуста з овочами і грибами

Цвітна капуста з овочами і грибами

  1. Просте блюдо на швидку руку готове. Смачного!

Цвітна капуста з овочами і грибами

Цвітна капуста з овочами і грибами

Комментарии (0)
Додати коментар
Як приготувати плов в каструлі на плиті-покроковий рецепт з фото
Плов - смачне і легке в приготуванні блюдо, яке нескладно зробити в звичайному посуді. Середній час приготування - від 1 до 2 годин.
Філе індички з колоритним гарніром
Філе індички з овочами, приготоване на сковороді - це один з численних рецептів, для якого доречні слова: швидко, якісно, ​​корисно, яскраво.
Голубці з м'ясом і рисом
Голубці з м'ясом і рисом
Голубці з м'ясом і рисом
06.08.19 Другі страви
У кожної господині є своя фірмова страва, яку із задоволенням представляється як звичайний страви або прикраси святкового застілля.
Польський бігос зі свинини з курагою
Національні страви польської кухні дуже смачні і оригінальні. Їх люблять як місцеві жителі, так і численні туристи.
Смачна домашня шаурма
Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.
Секрети борщу з кислою капустою
Зараз свіжі овочі доступні цілий рік. Незважаючи на це, борщ з кислою капустою і буряками, приготований за класичним рецептом, є дуже популярною серед багатьох господинь.