Цвітна капуста з овочами і грибами
Закуски
В закладки
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті. Завдяки простому рецептом приготування смаженої цвітної капусти з грибами і овочами на сковороді, вийде чудовий вечеря. Овоч попередньо відварити, сирим відправляти присмажуватися не можна - він вийде сухим і несмачним.
Складові:
- капуста - 200 г;
- консервовані гриби - 200 г;
- помідор - 50 г;
- морква - 40 г:
- цибуля - 1 головка;
- зелень - 20 г;
- спеції за смаком;
- сіль за смаком.
Рецепт приготування
- Перед тим, як приготувати чудову овочеву закуску, необхідно підготувати компоненти. Лук вимити і дрібно нарізати. Морква очистити і натерти на крупній тертці. У сковороду налити рослинне масло, добре розігріти. Спасерувати підготовлені овочі.
- Помідор помити, розрізати на дрібні частини. Викласти в сковорідку, коли вміст підрум'яниться і стане золотистим. Готувати на середньому вогні пару хвилин.
- Відварену заздалегідь капусточку розділити на суцвіття або просто нарізати крупно ножем.
- Надіслати капустяні суцвіття до ароматним овочевим компонентів. Відразу ж додати грибочки.
- Посолити. Всипати спеції. Додати подрібнену зелень. Підсмажувати вміст сковорідки 5-7 хвилин. періодично помішувати.
- Просте блюдо на швидку руку готове. Смачного!
Комментарии (0)
Плов - смачне і легке в приготуванні блюдо, яке нескладно зробити в звичайному посуді. Середній час приготування - від 1 до 2 годин.
Філе індички з овочами, приготоване на сковороді - це один з численних рецептів, для якого доречні слова: швидко, якісно, корисно, яскраво.
У кожної господині є своя фірмова страва, яку із задоволенням представляється як звичайний страви або прикраси святкового застілля.
Національні страви польської кухні дуже смачні і оригінальні. Їх люблять як місцеві жителі, так і численні туристи.
Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.