Філе індички з колоритним гарніром
Другі страви
В закладки
Філе індички з овочами, приготоване на сковороді - це один з численних рецептів, для якого доречні слова: швидко, якісно, корисно, яскраво. Доведеться вдатися до різноманітних технологічних процесів: варінні, смаженні, гасіння. Однак вони протікають так стрімко, що процесами їх складно назвати.
Складові:
- м'ясо - 3 частини по 180-200 г;
- стручкова квасоля - 200 г;
- цибулина - 2 шт .:
- морква - 2 шт .;
- лимон - 1 шт .;
- коріандр - 5 г;
- перець гострий мелений - 5 г;
- масло рослинне;
- сіль.
Рецепт приготування
- Перед тим, як смачно приготувати філе індички на сковороді, м'ясо, обмитий і обсушене, нарізане шматочками (не дуже тонко і не занадто товсто), полити з усіх боків лимонним соком.
- Присипати кожен шматок сумішшю з перцю і коріандру. посолити.
- Овочі очистити і обмити.
- Нарізати цибулю кільцями, а моркву брусочками.
- Гасити моркву в невеликій кількості підсоленої води (вона повинна тільки покривати брусочки) протягом 3 хвилин.
- Надіслати морквину в друшляк і дочекатися, щоб стекла вся рідина.
- Розігріти сковорідку знову, але вже з рослинним маслом. Обсмажити цибулю, потім додати шматочки морквини.
- Залити окропом квасоля. Кілька хвилин дати їй покипіти на вогні.
- Надіслати в друшляк, а після нього на кілька хвилин до інших овочевих компонентів. Додати спеції і сіль. Все добре перемішати.
- Одночасно з цими процедурами злегка змастити сковорідку маслом і добре розжарити її на вогні.
- Гасити філе індички на сковороді. М'ясо обсмажувати з двох сторін. На це піде близько 8 хвилин.
- Блюдо з тушкованого філе індички готове. Смачного!
Комментарии (0)
Плов - смачне і легке в приготуванні блюдо, яке нескладно зробити в звичайному посуді. Середній час приготування - від 1 до 2 годин.
Трапляється, рис є, м'ясо, цибулю теж в наявності, а моркви немає. Або інша ситуація: морква є, але той, для кого ви готуєте сьогодні, не любить її.
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.
Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу