Філе індички з колоритним гарніром
08.08.2019 510 0

Філе індички з колоритним гарніром

Другі страви
В закладки

Філе індички з овочами, приготоване на сковороді - це один з численних рецептів, для якого доречні слова: швидко, якісно, ​​корисно, яскраво. Доведеться вдатися до різноманітних технологічних процесів: варінні, смаженні, гасіння. Однак вони протікають так стрімко, що процесами їх складно назвати.

Складові:

  • м'ясо - 3 частини по 180-200 г;
  • стручкова квасоля - 200 г;
  • цибулина - 2 шт .:
  • морква - 2 шт .;
  • лимон - 1 шт .;
  • коріандр - 5 г;
  • перець гострий мелений - 5 г;
  • масло рослинне;
  • сіль.

Рецепт приготування

  1. Перед тим, як смачно приготувати філе індички на сковороді, м'ясо, обмитий і обсушене, нарізане шматочками (не дуже тонко і не занадто товсто), полити з усіх боків лимонним соком.Філе індички з колоритним гарніром
  2. Присипати кожен шматок сумішшю з перцю і коріандру. посолити.Філе індички з колоритним гарніром
  3. Овочі очистити і обмити.Філе індички з колоритним гарніром
  4. Нарізати цибулю кільцями, а моркву брусочками.Філе індички з колоритним гарніром
    Філе індички з колоритним гарніром
  5. Гасити моркву в невеликій кількості підсоленої води (вона повинна тільки покривати брусочки) протягом 3 хвилин.Філе індички з колоритним гарніром
  6. Надіслати морквину в друшляк і дочекатися, щоб стекла вся рідина.Філе індички з колоритним гарніром
  7. Розігріти сковорідку знову, але вже з рослинним маслом. Обсмажити цибулю, потім додати шматочки морквини.Філе індички з колоритним гарніром
    Філе індички з колоритним гарніром
  8. Залити окропом квасоля. Кілька хвилин дати їй покипіти на вогні.Філе індички з колоритним гарніром
  9. Надіслати в друшляк, а після нього на кілька хвилин до інших овочевих компонентів. Додати спеції і сіль. Все добре перемішати.Філе індички з колоритним гарніром
    Філе індички з колоритним гарніром
  10. Одночасно з цими процедурами злегка змастити сковорідку маслом і добре розжарити її на вогні.
  11. Гасити філе індички на сковороді. М'ясо обсмажувати з двох сторін. На це піде близько 8 хвилин.Філе індички з колоритним гарніром
  12. Блюдо з тушкованого філе індички готове. Смачного!Філе індички з колоритним гарніром
Комментарии (0)
Додати коментар
Як приготувати плов в каструлі на плиті-покроковий рецепт з фото
Плов - смачне і легке в приготуванні блюдо, яке нескладно зробити в звичайному посуді. Середній час приготування - від 1 до 2 годин.
Покроковий рецепт плову без моркви з фото і відео
Трапляється, рис є, м'ясо, цибулю теж в наявності, а моркви немає. Або інша ситуація: морква є, але той, для кого ви готуєте сьогодні, не любить її.
Цвітна капуста з овочами і грибами
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.
Смачна домашня шаурма
Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.
Блюдо рататуй в прованському стилі
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
Секрети борщу з кислою капустою
Зараз свіжі овочі доступні цілий рік. Незважаючи на це, борщ з кислою капустою і буряками, приготований за класичним рецептом, є дуже популярною серед багатьох господинь.