Фетучіні з овочами в італійському стилі
Другі страви
В закладки
Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах. Приклавши трохи зусиль, за 20-30 хвилин реально зробити гаряче блюдо в італійському стилі.
Складові:
- фетучіні - 150 г;
- помідори - 200 г;
- баклажани - 100-120 г;
- перець болгарський - 90 г;
- цибуля - 90 г;
- масло рослинне - 70-80 мл;
- сир тертий твердий - 1-2 ст. л .;
- вода - 100 мл;
- перець мелений, сіль - за смаком.
Рецепт приготування фетучіні
- Перед тим, як приготувати фетучіні, необхідно підготувати овочі. Очистити цибулину і нарізати її кубиками.
- У високій сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю. Він повинен стати прозорим і в міру м'яким.
- Баклажан нарізати кубиками. Якщо плід молодий, очищати не потрібно.
- Додати нарізаний баклажан до цибулі. Смажити 5-6 хвилин.
- Зрізати плодоніжки у перцю, вибрати насіння і покришити на шматочки.
- Перчик відправити на сковороду і смажити 5 хвилин.
- Свіжі помідори розрізати на невеликі скибочки або кубики.
- Помідори додати до овочів, тушкувати 7-8 хвилин. За бажанням можна покласти 1 ст. л. томатної пасти, соус буде мати більш насичений томатний смак.
- Влити воду, посолити і додати спеції за смаком.
- Готувати овочевий соус ще деякий час без кришки.
- У каструлю налити 1,5 л води, довести до кипіння. Опустити Феттучіні і варити до готовності.
- Відкинути готові макаронні вироби на друшляк.
- Коли стече вода, Феттучіні викласти до овочів. Акуратно все перемішати.
- При подачі кожну порцію посипати тертим сиром.
Комментарии (0)
Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці.
Філе індички з овочами, приготоване на сковороді - це один з численних рецептів, для якого доречні слова: швидко, якісно, корисно, яскраво.
Ідея для домашньої піци з грибами і сиром підглянена в одному італійському закладі для масового харчування.
Чевапчічі - це підсмажені ковбаски, є популярною стравою в Балканських країнах. Найчастіше закуску смажать на грилі, використовуючи решітку.
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.