Ковбаски м'ясні по-сербськи
22.08.2019 654 0

Ковбаски м'ясні по-сербськи

Закуски
В закладки

Чевапчічі - це підсмажені ковбаски, є популярною стравою в Балканських країнах. Найчастіше закуску смажать на грилі, використовуючи решітку. Скористаємося альтернативним способом для дому та приготуємо смажені ковбаски чевапчичи на сковороді.

Складові:

Ковбаски м'ясні по-сербськи

  • Свинячо-яловичий фарш - 600-700 г;
  • часник - 4-5 зубків;
  • паприка - 1 ч. л .;
  • червоний перець (гострий) - 1/2 ч. л .;
  • чорний перець - 1/2 ч. л .;
  • яйце - 1 шт .;
  • масло рослинне;
  • петрушка;
  • сіль.

Рецепт приготування чевапчичи в домашніх умовах

  1. Перед тим, як приготувати чевапчичи на сковороді, петрушку добре вимити й обсушити. Зелень перебрати, залишивши листочки і тонкі стеблини, і дрібно покришити. Часникові зубки розрізати на невеликі часточки.

Ковбаски м'ясні по-сербськи

  1. У глибоку миску викласти фарш. Лук пропустити через м'ясорубку, додати його в посуд разом з яйцем, подрібненими часниковими часточками, зеленню та спеціями. посолити.

Ковбаски м'ясні по-сербськи

  1. Вміст миски добре перемішати, щоб фарш вийшов однорідної консистенції. Помістити чашу на 30 хвилин в холодильник.

Ковбаски м'ясні по-сербськи

  1. Зволожити руки і наліпити з підготовленого фаршу акуратні подовжені заготовки для сербських ковбасок. Викласти напівфабрикат на вологу дошку і відправити в холодильник на 30 хвилин для закріплення форми виробів.

Ковбаски м'ясні по-сербськи

  1. Розігріти рослинне масло на сковороді. Надіслати ковбаски підрум'янюватися. Скільки смажити чевапчичи залежить від того, як швидко утворюється підсмажена скоринка на ковбасках, що перешкоджає виходу соку. Спочатку обсмажувати на великому вогні, у міру досягнення потрібного стану, нагрів зменшити і довести до готовності.

Ковбаски м'ясні по-сербськи

  1. Ароматні домашні ковбаски чевапчичи подати до столу гарячими. Страву можна доповнити овочами і різними соусами. Смачного!

Ковбаски м'ясні по-сербськи

Комментарии (0)
Додати коментар
Суп зі свіжого шпинату з яйцем
Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці.
Фетучіні з овочами в італійському стилі
Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.
Філе індички з колоритним гарніром
Філе індички з овочами, приготоване на сковороді - це один з численних рецептів, для якого доречні слова: швидко, якісно, ​​корисно, яскраво.
Штрудель з лососем і зеленню
Любителі рибних пирогів можуть приготувати вдома смачна страва штрудель з червоною рибою.
Цвітна капуста з овочами і грибами
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.
Смачна домашня шаурма
Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.