Ковбаски м'ясні по-сербськи
Закуски
В закладки
Чевапчічі - це підсмажені ковбаски, є популярною стравою в Балканських країнах. Найчастіше закуску смажать на грилі, використовуючи решітку. Скористаємося альтернативним способом для дому та приготуємо смажені ковбаски чевапчичи на сковороді.
Складові:
- Свинячо-яловичий фарш - 600-700 г;
- часник - 4-5 зубків;
- паприка - 1 ч. л .;
- червоний перець (гострий) - 1/2 ч. л .;
- чорний перець - 1/2 ч. л .;
- яйце - 1 шт .;
- масло рослинне;
- петрушка;
- сіль.
Рецепт приготування чевапчичи в домашніх умовах
- Перед тим, як приготувати чевапчичи на сковороді, петрушку добре вимити й обсушити. Зелень перебрати, залишивши листочки і тонкі стеблини, і дрібно покришити. Часникові зубки розрізати на невеликі часточки.
- У глибоку миску викласти фарш. Лук пропустити через м'ясорубку, додати його в посуд разом з яйцем, подрібненими часниковими часточками, зеленню та спеціями. посолити.
- Вміст миски добре перемішати, щоб фарш вийшов однорідної консистенції. Помістити чашу на 30 хвилин в холодильник.
- Зволожити руки і наліпити з підготовленого фаршу акуратні подовжені заготовки для сербських ковбасок. Викласти напівфабрикат на вологу дошку і відправити в холодильник на 30 хвилин для закріплення форми виробів.
- Розігріти рослинне масло на сковороді. Надіслати ковбаски підрум'янюватися. Скільки смажити чевапчичи залежить від того, як швидко утворюється підсмажена скоринка на ковбасках, що перешкоджає виходу соку. Спочатку обсмажувати на великому вогні, у міру досягнення потрібного стану, нагрів зменшити і довести до готовності.
- Ароматні домашні ковбаски чевапчичи подати до столу гарячими. Страву можна доповнити овочами і різними соусами. Смачного!
Комментарии (0)
Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці.
Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.
Філе індички з овочами, приготоване на сковороді - це один з численних рецептів, для якого доречні слова: швидко, якісно, корисно, яскраво.
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.