Окрошка річна на молочній сироватці
Кулінарія
В закладки
Холодні супи - це найкраща їжа для літньої спеки. Окрошка класична з ковбасою на сироватці, приготована за рекомендованим рецептом, освіжає і не створює відчуття тяжкості, в той же час вона є повноцінним і збалансованим за харчовою цінністю першою стравою.
Необхідні інгредієнти:
- ковбаса (молочна або докторська): 200,0 г;
- свіжа молочна сироватка: близько 2,0 л;
- сметана або майонез: 150,0 г;
- огірки: 3-4 шт. вагою близько 350 г;
- редиска: 150,0 - 200,0 г;
- цибуля зелена: 250,0 - 300,0 г;
- яйця: 3-4 шт .;
- картопля відварна: 4-5 шт .;
- сіль за смаком.
Холодні супи - це найкраща їжа для літньої спеки. Окрошка класична з ковбасою на сироватці, приготована за рекомендованим рецептом, освіжає і не створює відчуття тяжкості, в той же час вона є повноцінним і збалансованим за харчовою цінністю першою стравою.
Необхідні інгредієнти:
- ковбаса (молочна або докторська): 200,0 г;
- свіжа молочна сироватка: близько 2,0 л;
- сметана або майонез: 150,0 г;
- огірки: 3-4 шт. вагою близько 350 г;
- редиска: 150,0 - 200,0 г;
- цибуля зелена: 250,0 - 300,0 г;
- яйця: 3-4 шт .;
- картопля відварна: 4-5 шт .;
- сіль за смаком.
Рецепт приготування
- Перед тим, як приготувати окрошку, обов'язково вимити цибулю і овочі. Нарізати цибулю, перекласти його в каструлю, додати дрібку солі і злегка пом'яти, щоб вона пустила сік.
- Половину огірків подрібнити на кубики, а половину натерти на тертці крупно. Такий прийом зробить смакові якості страви більш насиченими.
- З редискою вчинити так само, як з огірками - половину розрізати ножем на дрібні частини, а частина натерти на крупній тертці.
- Почистити картоплю. Розрізати на дрібні кубики.
- Зварити яйця круто. Очистити, нарізати ножем на невеликі шматочки.
- Дрібно нарізати ковбасу.
- Всі підготовлені продукти викласти в глибокий посуд.
- Залити сироваткою, покласти в окрошку сметану, або на заміну підійде майонез, сіль додати за смаком і добре розмішати.
- На 1 - 2 години поставити посуд в холодильник.
- Овочеву домашню окрошку подати до столу охолодженою. Смачного!
Комментарии (0)
Удосталь фруктів і овочів на полицях торгової мережі знайшов своє місце і авокадо. Його м'якоть трохи схожа на вершкове масло.
Національні страви польської кухні дуже смачні і оригінальні. Їх люблять як місцеві жителі, так і численні туристи.
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
Французьке пісочне печиво шаблі має оригінальний вигляд і особливий смак. Незважаючи на це, його готують по простому рецептом з доступних продуктів, які завжди є під