Окрошка річна на молочній сироватці
22.08.2019 131 0

Окрошка річна на молочній сироватці

Кулінарія
В закладки

Холодні супи - це найкраща їжа для літньої спеки. Окрошка класична з ковбасою на сироватці, приготована за рекомендованим рецептом, освіжає і не створює відчуття тяжкості, в той же час вона є повноцінним і збалансованим за харчовою цінністю першою стравою.

Необхідні інгредієнти:

Окрошка річна на молочній сироватці

  • ковбаса (молочна або докторська): 200,0 г;
  • свіжа молочна сироватка: близько 2,0 л;
  • сметана або майонез: 150,0 г;
  • огірки: 3-4 шт. вагою близько 350 г;
  • редиска: 150,0 - 200,0 г;
  • цибуля зелена: 250,0 - 300,0 г;
  • яйця: 3-4 шт .;
  • картопля відварна: 4-5 шт .;
  • сіль за смаком.

Холодні супи - це найкраща їжа для літньої спеки. Окрошка класична з ковбасою на сироватці, приготована за рекомендованим рецептом, освіжає і не створює відчуття тяжкості, в той же час вона є повноцінним і збалансованим за харчовою цінністю першою стравою.

Необхідні інгредієнти:

Окрошка річна на молочній сироватці

  • ковбаса (молочна або докторська): 200,0 г;
  • свіжа молочна сироватка: близько 2,0 л;
  • сметана або майонез: 150,0 г;
  • огірки: 3-4 шт. вагою близько 350 г;
  • редиска: 150,0 - 200,0 г;
  • цибуля зелена: 250,0 - 300,0 г;
  • яйця: 3-4 шт .;
  • картопля відварна: 4-5 шт .;
  • сіль за смаком.

Рецепт приготування

  1. Перед тим, як приготувати окрошку, обов'язково вимити цибулю і овочі. Нарізати цибулю, перекласти його в каструлю, додати дрібку солі і злегка пом'яти, щоб вона пустила сік.Окрошка річна на молочній сироватці
  2. Половину огірків подрібнити на кубики, а половину натерти на тертці крупно. Такий прийом зробить смакові якості страви більш насиченими.Окрошка річна на молочній сироватці
  3. З редискою вчинити так само, як з огірками - половину розрізати ножем на дрібні частини, а частина натерти на крупній тертці.Окрошка річна на молочній сироватці
  4. Почистити картоплю. Розрізати на дрібні кубики.Окрошка річна на молочній сироватці
  5. Зварити яйця круто. Очистити, нарізати ножем на невеликі шматочки.Окрошка річна на молочній сироватці
  6. Дрібно нарізати ковбасу.Окрошка річна на молочній сироватці
  7. Всі підготовлені продукти викласти в глибокий посуд.Окрошка річна на молочній сироватці
  8. Залити сироваткою, покласти в окрошку сметану, або на заміну підійде майонез, сіль додати за смаком і добре розмішати.Окрошка річна на молочній сироватці
  9. На 1 - 2 години поставити посуд в холодильник.
  10. Овочеву домашню окрошку подати до столу охолодженою. Смачного!Окрошка річна на молочній сироватці
Комментарии (0)
Додати коментар
Смачний салат з авокадо
Удосталь фруктів і овочів на полицях торгової мережі знайшов своє місце і авокадо. Його м'якоть трохи схожа на вершкове масло.
Польський бігос зі свинини з курагою
Національні страви польської кухні дуже смачні і оригінальні. Їх люблять як місцеві жителі, так і численні туристи.
Блюдо рататуй в прованському стилі
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
Французьке печиво шаблі
Французьке пісочне печиво шаблі має оригінальний вигляд і особливий смак. Незважаючи на це, його готують по простому рецептом з доступних продуктів, які завжди є під
Домашні булочки з повидлом
Домашні здобні булочки з повидлом з дріжджового тіста в одну мить зберуть на кухні всю сім'ю.
Секрети борщу з кислою капустою
Зараз свіжі овочі доступні цілий рік. Незважаючи на це, борщ з кислою капустою і буряками, приготований за класичним рецептом, є дуже популярною серед багатьох господинь.