Домашні булочки з повидлом
Випічка
В закладки
Домашні здобні булочки з повидлом з дріжджового тіста в одну мить зберуть на кухні всю сім'ю. Згідно рецепта приготування, потрібно мінімальний набір продуктів і близько двох годин. Приблизно годину піде на приготування дріжджового тіста, ще хвилин 20 потрібно для формування булочок. Близько 30 хвилин булочки запікаються в духовці.
Необхідні інгредієнти:
- мука: 700 г;
- молоко, жирністю 3,5 - 4,0%: 350 мл;
- густе повидло: 250 - 300 г;
- свіжих дріжджів: 20 г або сухих: 9 г;
- цукор: 60 г;
- ванільний цукор: 4 г;
- сіль: 5 г.
Домашні здобні булочки з повидлом з дріжджового тіста в одну мить зберуть на кухні всю сім'ю. Згідно рецепта приготування, потрібно мінімальний набір продуктів і близько двох годин. Приблизно годину піде на приготування дріжджового тіста, ще хвилин 20 потрібно для формування булочок. Близько 30 хвилин булочки запікаються в духовці.
Необхідні інгредієнти:
- мука: 700 г;
- молоко, жирністю 3,5 - 4,0%: 350 мл;
- густе повидло: 250 - 300 г;
- свіжих дріжджів: 20 г або сухих: 9 г;
- цукор: 60 г;
- ванільний цукор: 4 г;
- сіль: 5 г.
Рецепт приготування
- З теплого молока, цукру, солі, ванільного цукру, дріжджів і борошна потрібно замісити тісто. Якщо дріжджі сухі, то їх змішати з половиною борошна. При використанні свіжих дріжджів - просто опустити в молоко. Спочатку в молоко всипати тільки половину борошна, решту підсипати поступово. Вимішувати зручно руками, змазаними маслом.
- Готове тісто поставити в духову шафу, попередньо нагрів його до + 50 градусів. При закритих дверцятах - це ідеальне місце для його підйому. Буде потрібно хвилин 40 - 45. Після цього тестову масу викласти на стіл і відокремити шматок вагою приблизно 90 г.
- Розкачати корж. Покласти в центр ложку або дві повидла.
- Скласти корж навпіл і зробити кілька розрізів по її краю. Довжина розрізу близько 1,5 см, краї трохи відігнути назад, щоб розрізи розійшлися. За бажанням дріжджовим булочок з повидлом можна надати будь-яку форму, наприклад, рулету або бантика.
- Укласти заготовки на деко. Дати їм постояти 20 хвилин.
- Духова шафа включити заздалегідь. Нагріти його до +180 градусів. Поставити всередину шафи деко з булками. Випікати до рум'яного кольору. Як правило, на це йде близько півгодини.
- Щоб випічка придбала апетитний вигляд, можна змастити солодким чаєм або жовтком, збитим з ложкою молока. Зробити це за 5 хвилин до повної готовності. Красиві, смачні булочки з повидлом з дріжджового тіста, приготовані в духовці, подати до столу. Смачного!
Комментарии (0)
Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно
Смачне печиво на молоці з продуктів, які завжди знайдуться під рукою. Будуть потрібні борошно, молоко і вершкове масло, останнє можна замінити маргарином.