Домашні булочки з повидлом
29.07.2019 377 0

Домашні булочки з повидлом

Випічка
В закладки

Домашні здобні булочки з повидлом з дріжджового тіста в одну мить зберуть на кухні всю сім'ю. Згідно рецепта приготування, потрібно мінімальний набір продуктів і близько двох годин. Приблизно годину піде на приготування дріжджового тіста, ще хвилин 20 потрібно для формування булочок. Близько 30 хвилин булочки запікаються в духовці.

Необхідні інгредієнти:

Домашні булочки з повидлом

  • мука: 700 г;
  • молоко, жирністю 3,5 - 4,0%: 350 мл;
  • густе повидло: 250 - 300 г;
  • свіжих дріжджів: 20 г або сухих: 9 г;
  • цукор: 60 г;
  • ванільний цукор: 4 г;
  • сіль: 5 г.

Домашні здобні булочки з повидлом з дріжджового тіста в одну мить зберуть на кухні всю сім'ю. Згідно рецепта приготування, потрібно мінімальний набір продуктів і близько двох годин. Приблизно годину піде на приготування дріжджового тіста, ще хвилин 20 потрібно для формування булочок. Близько 30 хвилин булочки запікаються в духовці.

Необхідні інгредієнти:

Домашні булочки з повидлом

  • мука: 700 г;
  • молоко, жирністю 3,5 - 4,0%: 350 мл;
  • густе повидло: 250 - 300 г;
  • свіжих дріжджів: 20 г або сухих: 9 г;
  • цукор: 60 г;
  • ванільний цукор: 4 г;
  • сіль: 5 г.

Рецепт приготування

  1. З теплого молока, цукру, солі, ванільного цукру, дріжджів і борошна потрібно замісити тісто. Якщо дріжджі сухі, то їх змішати з половиною борошна. При використанні свіжих дріжджів - просто опустити в молоко. Спочатку в молоко всипати тільки половину борошна, решту підсипати поступово. Вимішувати зручно руками, змазаними маслом.Домашні булочки з повидлом
  2. Готове тісто поставити в духову шафу, попередньо нагрів його до + 50 градусів. При закритих дверцятах - це ідеальне місце для його підйому. Буде потрібно хвилин 40 - 45. Після цього тестову масу викласти на стіл і відокремити шматок вагою приблизно 90 г.Домашні булочки з повидлом
  3. Розкачати корж. Покласти в центр ложку або дві повидла.Домашні булочки з повидлом
  4. Скласти корж навпіл і зробити кілька розрізів по її краю. Довжина розрізу близько 1,5 см, краї трохи відігнути назад, щоб розрізи розійшлися. За бажанням дріжджовим булочок з повидлом можна надати будь-яку форму, наприклад, рулету або бантика.Домашні булочки з повидлом
  5. Укласти заготовки на деко. Дати їм постояти 20 хвилин.Домашні булочки з повидлом
  6. Духова шафа включити заздалегідь. Нагріти його до +180 градусів. Поставити всередину шафи деко з булками. Випікати до рум'яного кольору. Як правило, на це йде близько півгодини.Домашні булочки з повидлом
  7. Щоб випічка придбала апетитний вигляд, можна змастити солодким чаєм або жовтком, збитим з ложкою молока. Зробити це за 5 хвилин до повної готовності. Красиві, смачні булочки з повидлом з дріжджового тіста, приготовані в духовці, подати до столу. Смачного!Домашні булочки з повидлом
Комментарии (0)
Додати коментар
Смачна домашня шаурма
Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.
Блюдо рататуй в прованському стилі
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
02.08.19 Випічка
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно
Смачне печиво на молоці
Смачне печиво на молоці з продуктів, які завжди знайдуться під рукою. Будуть потрібні борошно, молоко і вершкове масло, останнє можна замінити маргарином.
Галетне печиво
Дуже вдале печиво. І на мій погляд, не гірше більшості магазинних аналогів
Печиво на огірковому розсолі без яєць
Покороковий рецепт печива на огірковому розсолі та без використання яєць у рецепті