Печиво на огірковому розсолі без яєць
12.04.2019 1 050 0

Печиво на огірковому розсолі без яєць

Печиво на розсолі
В закладки

Продукти завжди під рукою - швидко, дешево, смачно! Печиво на огірковому розсолі виручає своєю дешевизною. А урізноманітнити смак можна додаванням кориці, цукрової пудри, можна до кожної печенюшку додати горішок або ягоду.

Продукти на печиво

  • розсіл: 100 мл;
  • цукор: 100 грамів;
  • пшеничне борошно: 350 грамів;
  • олія: 50 мл;
  • харчова сода: 0,5 чайної ложки.

Покрокове приготування печива

Крок 1: 

Печиво на огірковому розсолі готується з мінімуму продуктів: розсіл, цукор, борошно, олія, сода.

Печиво на огірковому розсолі готується з мінімуму продуктів: розсіл, цукор, борошно, олія, сода.

Крок 2:

Змішайте розсіл, цукор і олію.

Змішайте розсіл, цукор і олію.

Крок 3:

Додайте борошно з содою, замісити м'яке, що не липнуче тісто. Дайте тісту трохи полежати під плівкою. 

Додайте борошно з содою, замісити м'яке, що не липнуче тісто. Борошна може піти трохи більше або трохи менше. Дайте тісту трохи полежати під плівкою.

Крок 4:

Розкачайте тісто в пласт 0,6-0,7 мм завтовшки і виріжте фігурне печиво.Розкачайте тісто в пласт 0,6-0,7 мм завтовшки і виріжте фігурне печиво.

Крок 5:

Випікайте в розігрітій до 180-170 градусів духовці 15-20 хвилин - поки порожевієВипікайте в розігрітій до 180-170 градусів духовці 15-20 хвилин - поки порожевіє, якщо любите більш сухе - потримайте ще.

Крок 6:

Готове печиво можна посипати цукровою пудроюГотове печиво можна посипати цукровою пудрою.

Печиво на огірковому розсолі - смачна бюджетна випічка. Готується легко, просто і швидко.

Комментарии (0)
Додати коментар
Десерт тірамісу без випічки
В традиційний італійський рецепт тірамісу входять: сир маскарпоне, яйця, цукор, натуральну каву, печиво, какао-порошок.
Домашнє тістечко картопля
Просте тістечко картопля зі згущеним молоком всім відомо з дитинства. Його готували бабусі і мами.
Рецепт приготування печива з передбаченням
Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати печиво з передбаченнями. Традиція пекти такі печива зародилася в стародавньому Китаї. А своєю формою вони зобов'язані раковин
Смачне печиво на молоці
Смачне печиво на молоці з продуктів, які завжди знайдуться під рукою. Будуть потрібні борошно, молоко і вершкове масло, останнє можна замінити маргарином.
Розсипчасте печиво через м'ясорубку
Розсипчасте печиво, яке можна готувати, використовуючи м'ясорубку, - це напевно рецепт радянської розробки. Так можна істотно заощадити час на виготовленні відмінного
Галетне печиво
Дуже вдале печиво. І на мій погляд, не гірше більшості магазинних аналогів