Печиво на огірковому розсолі без яєць
Продукти завжди під рукою - швидко, дешево, смачно! Печиво на огірковому розсолі виручає своєю дешевизною. А урізноманітнити смак можна додаванням кориці, цукрової пудри, можна до кожної печенюшку додати горішок або ягоду.
Продукти на печиво
- розсіл: 100 мл;
- цукор: 100 грамів;
- пшеничне борошно: 350 грамів;
- олія: 50 мл;
- харчова сода: 0,5 чайної ложки.
Покрокове приготування печива
Крок 1:
Печиво на огірковому розсолі готується з мінімуму продуктів: розсіл, цукор, борошно, олія, сода.
Крок 2:
Змішайте розсіл, цукор і олію.
Крок 3:
Додайте борошно з содою, замісити м'яке, що не липнуче тісто. Борошна може піти трохи більше або трохи менше. Дайте тісту трохи полежати під плівкою.
Крок 4:
Розкачайте тісто в пласт 0,6-0,7 мм завтовшки і виріжте фігурне печиво.
Крок 5:
Випікайте в розігрітій до 180-170 градусів духовці 15-20 хвилин - поки порожевіє, якщо любите більш сухе - потримайте ще.
Крок 6:
Готове печиво можна посипати цукровою пудрою.
Печиво на огірковому розсолі - смачна бюджетна випічка. Готується легко, просто і швидко.