Рецепт приготування печива з передбаченням
25.04.2019 2 451 0

Рецепт приготування печива з передбаченням

---
В закладки

Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати печиво з передбаченнями. Традиція пекти такі печива зародилася в стародавньому Китаї. А своєю формою вони зобов'язані раковин каурі. У той час їх використовували в якості грошей. Тому символізм таких печива цілком зрозумілий.

Китайське печиво з передбаченнями нагадувало на вигляд валюту того часу – раковини. І передбачення, як правило, обіцяли багатство. Довгі століття ця традиція була забута, але в наш час вона отримала друге дихання. Зараз в печиво кладуть не тільки передбачення, а й побажання або визнання. Я вважаю, що це дуже мила і добра традиція.

Кухонний інвентар: миска, ложка, міксер.

Продукти на печиво

  • Яєчні белкі -3 шт;
  • Олія - 4 ст. л.;
  • Борошно - 0,75 склянки;
  • Сіль - 1 щіпка; 
  • Вода - 4 ст. л.;
  • Цукор - 0,75 ст.

Все інгредієнти для цього печива є на кожній кухні. Але все ж я дам кілька порад. Олія має бути тільки соняшникова та обов'язково без запаху. Яйця потрібні середнього розміру. Якщо використовувати занадто маленькі або занадто великі, будуть порушені пропорції. Борошно візьміть біле, пшеничне, вищого гатунку.

Послідовність приготування

Приступимо до приготування. Насамперед потрібно приготувати передбачення. Оскільки печиво готується швидко, а формувати готове печиво потрібно ще швидше. Пророцтва пишуться на невеликому клаптику паперу довжиною близько 6 см.

  1. У мисці з'єднати білки і щіпку солі. Збити міксером до пишноти.

    Збиваємо білки.
  2. Потім додати цукор. Збивати до такого стану, щоб білки не витікали з перевернутої миски.
    Потім додати цукор. Збивати до такого стану, щоб білки не витікали з перевернутої миски.
    Потім додати цукор. Збивати до такого стану, щоб білки не витікали з перевернутої миски.
  3. Акуратно просіюємо борошно в збиті білки і додаємо рослинне масло. Перемішуємо до однорідного стану.
    Акуратно просіюємо борошно в збиті білки і додаємо рослинне масло. Перемішуємо до однорідного стану.
  4. Тепер можна побачити, що тісто вийшло густуватим. Потрібно додати воду і знову розмішати.Тепер можна побачити, що тісто вийшло густуватим. Потрібно додати воду і знову розмішати.
  5. Дістаємо пергаментний папір. Кладемо її на деко і наносимо на неї тісто.
  6. Потрібно зробити невеликі круглі млинчики діаметром 7-8 см. Щоб вони вийшли рівними, можна накреслити на пергаменті циркулем кола. Ще можна використовувати круглі форми без дна. Коли тісто нанесено, можна ставити печиво в духовку.
    Потрібно зробити невеликі круглі млинці діаметром 7-8 см.
  7. Я нагріваю духовку до 180 градусів і печу 5 хвилин.
  8. коли печиво трохи зарум'янилося, дістаємо його з духовки. Його потрібно формувати, поки гаряче. Тому що, коли печиво охолоне, то стане ламким і крихким. Знімати печиво з пергаменту можна лопаткою, так як воно зазвичай прилипає.
  9. Беремо папір з прогнозом і кладемо на печиво. Можна в розгорнутому вигляді, а можна і склавши в кілька разів. Потім згинаємо печиво навпіл, щоб вийшов півколо.
    Беремо папір з прогнозом і кладемо на печиво.
  10. Далі складаємо печиво поперек. Для цієї мети підійде склянку або гуртка.
    Далі складаємо печиво поперек. Для цієї мети підійде склянку або гуртка.
  11. Перегнути печиво через край склянки і в цій формі дати охолонути. Можна покласти в ту ж склянку або в форму для випічки кексів, щоб печиво не розгорнулося.

Коли печиво охолоне, воно готове. Тепер і ви знаєте, як спекти печиво з передбаченнями своїми руками
Коли печиво охолоне, воно готове. Тепер і ви знаєте, як спекти печиво з передбаченнями своїми руками.

Відеорецепт приготування печива з передбаченнями

Запрошую подивитися це відео. У ньому докладно розповідається, як спекти печиво з передбаченнями.

Ви вже переконалися, що мій рецепт печива з передбаченнями можна приготувати в домашніх умовах. Тепер я хочу дати кілька порад на допомогу тим, хто буде його пекти. Я не додавала спеції в печиво. Але за бажанням це можна зробити.

Якщо хочете, можна додавати корицю, ваніль, гвоздику або суміш ваших улюблених спецій. Для різноманітності можна додати в тісто гелеві барвники. Я рекомендую розділити тісто на кілька частин і додати по краплі барвників різних кольорів.

У вас може вийти жовте, червоне або блакитне печиве. Всі разом вони будуть виглядати дуже оригінально.Подаються такі печива, як правило, в кінці торжества, на десерт. Також їх подають під час розважальної програми або конкурсів. Це печиво виконує скоріше естетичну місію, ніж гастрономічну. Але тим не менше, воно має відмінний смак..

Вам сподобався наш рецепт? Залишайте свої відгуки та коментарі. Смачного! 

Комментарии (0)
Додати коментар
Десерт тірамісу без випічки
В традиційний італійський рецепт тірамісу входять: сир маскарпоне, яйця, цукор, натуральну каву, печиво, какао-порошок.
Домашнє тістечко картопля
Просте тістечко картопля зі згущеним молоком всім відомо з дитинства. Його готували бабусі і мами.
Смачне печиво на молоці
Смачне печиво на молоці з продуктів, які завжди знайдуться під рукою. Будуть потрібні борошно, молоко і вершкове масло, останнє можна замінити маргарином.
Розсипчасте печиво через м'ясорубку
Розсипчасте печиво, яке можна готувати, використовуючи м'ясорубку, - це напевно рецепт радянської розробки. Так можна істотно заощадити час на виготовленні відмінного
Галетне печиво
Дуже вдале печиво. І на мій погляд, не гірше більшості магазинних аналогів
Печиво на огірковому розсолі без яєць
Покороковий рецепт печива на огірковому розсолі та без використання яєць у рецепті