
Легкий суп зі щавлем і яйцем з додаванням сиру
Перші страви
В закладки
Зелений рисовий суп готують на «сирному бульйоні». Виявляється, що плавлений сирок прекрасно уживається в одній страві зі щавлем. Картопля замінюють відварені курячі яйця: білки відправляються прямо в суп, а жовтки призначені для сметанною заправки. Шинку опускають в суп в останні хвилини кипіння: шматочки копченої свинини стануть м'якими, але бульйон не встигне отримати специфічний присмак. При подачі сирний суп зі щавлем і з яйцем повинен бути гарячим або теплим.
Складові:
- щавель - 80 г;
- плавлений сир - 100 г;
- шинка - 200 г;
- сметана - 150 мл;
- рис - ½ склянки;
- яйця - 2 шт .;
- болгарський перець - 1 шт .;
- цибуля - 1-2 шт .;
- рослинне масло - 50 мл;
- лаврове листя - 3 шт .;
- кріп - 5 стебел;
- сіль за смаком;
- вода - 2,5-3 л.
Рецепт приготування супу зі щавлем і яйцем
- Щавель відіграє допоміжну роль, тому не потрібна величезна оберемок зелених листя. Плавлений сир може бути звичайним або грибним.
- У сирного супу з рисом і шинкою повинна бути середня густота. Потрібно пам'ятати, що один брикет плавленого сиру здатний забезпечити сирний бульйон тільки для 2,5-3 літрів води. Перед тим, як приготувати суп зі щавлем і яйцем, в кипляче воду кладуть велику морську сіль і лаврове листя.
- Рис перебирають і миють. Крупу кидають в гарячу воду, перемішують. Регулюють середній рівень кипіння.
- Через 5 хвилин з'явиться піна, її всю ретельно знімають шумівкою. Вогонь зменшують, відразу ж кидають в каструлю дрібно нарізану плавлений сир і шматочки солодкого перцю.
- Через 10 хвилин рис стане зовсім м'яким. Листя щавлю рубають у вигляді локшини, відокремлюючи стебла, і відправляють до рису.
- З'явилася, піну акуратно видаляють. Під час приготування першої страви, каструлю краще не накривати кришкою.
- Додати в посуд яєчні білки і кубики шинки. Яйця слід варити круто, щоб білки можна було нарізати красивими смужками.
- Решта жовтки розтирають і змішують зі сметаною.
- Кріп рубають, кладуть у сметанним заправку. Додавши солі, все збивають виделкою.
- Коли щавель проварити 5 хвилин, в каструльку кладуть смажену цибулю. Вимкнувши вогонь, каструлю залишають під кришкою на 10 хвилин.
- Якщо ви плануєте розлити по тарілках весь вміст каструлі, то сметанним заправку слід додати повністю і розмішати. Коли сирний суп з плавленим сиром призначений для дводенних обідів, заправку переливають в соусник, а потім кожен кладе собі в тарілку трохи сметани, змішаної з жовтками і зеленню.
Комментарии (0)

Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці.

Плід гарбуза все частіше використовується в кулінарних рецептах. З плодової м'якоті можна приготувати дуже смачний класичний гарбузовий суп-пюре з сочевиці.

Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.

У кожної господині є своя фірмова страва, яку із задоволенням представляється як звичайний страви або прикраси святкового застілля.

Іспанська тортилья або картопляна запіканка на сковороді - дуже смачне і ситне блюдо. Це щось середнє між запіканкою і омлетом.