Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
09.08.2019 665 0

Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом

Кулінарія
В закладки

Рецепт алкогольного мохіто з ромом в домашніх умовах, як і більшість його кулінарних аналогів, завжди можна злегка підправити, пристосувати під себе. Це тільки основа для сміливих експериментів, завдяки яким домашня скарбничка смакоти поповниться ще одним освіжаючим і, якщо не брати до уваги алкоголь, корисним напоєм.

За даним рецептом можна також приготувати в домашніх умовах напій мохіто безалкогольний. У процесі приготування можливо підкоригувати кількість цукру і м'яти, узяти їх більше або менше зазначеного в списку обсягу. Лайм легко замінити лимоном. І кубики льоду в такому напої ніколи не завадять.

Інгредієнти для однієї порції:

Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом

  • 100 мл води;
  • 100 г журавлини (можна замороженої);
  • вода газована або без газу (за бажанням);
  • 40 г цукру (ідеальний варіант, якщо він буде тростинним);
  • половина лайма;
  • кілька гілок м'яти.

Рецепт алкогольного мохіто з ромом в домашніх умовах, як і більшість його кулінарних аналогів, завжди можна злегка підправити, пристосувати під себе. Це тільки основа для сміливих експериментів, завдяки яким домашня скарбничка смакоти поповниться ще одним освіжаючим і, якщо не брати до уваги алкоголь, корисним напоєм.

За даним рецептом можна також приготувати в домашніх умовах напій мохіто безалкогольний. У процесі приготування можливо підкоригувати кількість цукру і м'яти, узяти їх більше або менше зазначеного в списку обсягу. Лайм легко замінити лимоном. І кубики льоду в такому напої ніколи не завадять.

Інгредієнти для однієї порції:

Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом

  • 100 мл води;
  • 100 г журавлини (можна замороженої);
  • вода газована або без газу (за бажанням);
  • 40 г цукру (ідеальний варіант, якщо він буде тростинним);
  • половина лайма;
  • кілька гілок м'яти.

Рецепт приготування

  1. Для приготування ягідної рідини журавлину спочатку кип'ятити на середньому вогні.Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
  2. Після закипання налаштувати режим на мінімальний вогонь. Варити журавлинний масу ще 10 хвилин, зрідка придавлюючи ягоди дерев'яною ложкою, допомагаючи їм швидше лопатися.Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
  3. Щоб ягідний макуха не потрапив в напій, обов'язково процідити все за допомогою сита (можна марлею, згорнутою в кілька шарів).Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
  4. Обмити м'яту холодною водою.Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
  5. Лайм обдати окропом і дрібно нарізати, обрізавши закінчення зі шкіркою.Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
    Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
  6. Обірвати листочки обсушене м'яти. Дерев'яною ложкою або ступкою розім'яти її з шматочками лайма і цукром. Солодкі кристалики повинні добре розчинитися в цій суміші.Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
    Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
    Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
  7. Перекласти суміш в келих або високий стакан.Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
  8. Долити в нього проціджений журавлинний рідина, воду (газовану або без газу). Коктейль мохіто безалкогольний готовий. Смачного!Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом
  9. Якщо готувати мохіто тільки для дорослих, слід змінити порядок формування коктейлю.Два варіанти журавлинного мохіто: безалкогольний і з ромом

Рецепт алкогольного мохіто з ромом

  1. Спочатку в келих відправити протерту суміш з лайма, цукру і м'яти.
  2. Потім 20 г рому (краще світлого).
  3. журавлинну рідина.
  4. В останню чергу, якщо потрібно, воду.
Комментарии (0)
Додати коментар
Як приготувати плов в каструлі на плиті-покроковий рецепт з фото
Плов - смачне і легке в приготуванні блюдо, яке нескладно зробити в звичайному посуді. Середній час приготування - від 1 до 2 годин.
Гарбузовий суп-пюре з сочевиці
Плід гарбуза все частіше використовується в кулінарних рецептах. З плодової м'якоті можна приготувати дуже смачний класичний гарбузовий суп-пюре з сочевиці.
Смачна домашня шаурма
Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.
Блюдо рататуй в прованському стилі
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
02.08.19 Випічка
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно
Кефірний коктейль з ягодами і бананом
Кефір сам по собі смачний і корисний. Для коктейлю з кефіром, приготовленого в блендері, кожен може вибрати основу за смаком.