Черепаховий салат
Оригінальний і в той же час простий у приготуванні класичний салат черепаха з куркою і з волоськими горіхами, рецепт якого представлений нижче, стане чудовим смачним частуванням абсолютно на будь-яке свято, будь то Новий рік, день народження або 8 Березня. Незвичайне поєднання таких звичайних і доступних кожному продуктів присутніх в салаті і покладених шарами роблять його дуже ніжним і м'яким на смак. Такий салатик неодмінно сподобатися і дорослим і дітям, тому його не замислюючись можна приготувати не тільки на дорослий, але і на дитяче свято.
Необхідні інгредієнти:
- 200 г філе курки;
- 4 яйця;
- 1 зелене яблуко;
- 1 головка цибулі;
- 50 г волоських горіхів;
- 70 г твердого сиру;
- майонез.
Оригінальний і в той же час простий у приготуванні класичний салат черепаха з куркою і з волоськими горіхами, рецепт якого представлений нижче, стане чудовим смачним частуванням абсолютно на будь-яке свято, будь то Новий рік, день народження або 8 Березня. Незвичайне поєднання таких звичайних і доступних кожному продуктів присутніх в салаті і покладених шарами роблять його дуже ніжним і м'яким на смак. Такий салатик неодмінно сподобатися і дорослим і дітям, тому його не замислюючись можна приготувати не тільки на дорослий, але і на дитяче свято.
Необхідні інгредієнти:
- 200 г філе курки;
- 4 яйця;
- 1 зелене яблуко;
- 1 головка цибулі;
- 50 г волоських горіхів;
- 70 г твердого сиру;
- майонез.
Рецепт приготування
- Спочатку необхідно приготувати всі інгредієнти потребують варіння. Яйця і філе курки зварити, а потім остудити. Куряче філе варити в трохи підсоленій воді.
- Далі нарізати всі необхідні компоненти, щоб потім просто укласти їх шарами. Цибулину розрізати півкільцями, покласти в друшляк і обшпарити кип'яченою гарячою водою. Яйця розділити на жовтки і білки, окремо подрібнити. Філе курки розділити на дрібні частини. Волоські горіхи подрібнити, залишивши 5-6 штучок для прикраси блюда. Потерти сир на дрібній тертці, а очищене яблуко на крупній.
- Тепер, коли все підготовлено можна приступати до складання шарів. Для салату знадобиться глибока тарілка або ваза. Першим шаром викласти подрібнений білок.
- Потім куряче м'ясо.
- Поверх курячого м'яса розподілити цибулю.
- Зверху зробити майонезну сіточку.
- На майонез викласти сир.
- Потім покласти яблуко.
- Посипати подрібненим жовтком.
- Ще раз зробити сіточку з майонезу.
- Салат черепаха з яблуком прикрасити подрібненими і цільними волоськими горіхами. Поставити на 1,5-2 години в холодильник.
- Через встановлений проміжок часу, черепаховий салат подати на стіл. Смачного!