Вітамінний суп з кабачками
Кулінарія
В закладки
Овочевий суп з кабачками і з м'ясом індички, приготовлений в мультиварці простим рецептом, багатий вітамінами та поживними речовинами. Він не тільки корисний, але і дійсно смачний. Суп готується в мультиварці об'ємом 5 літрів протягом години на режимі «Гасіння». Можна готувати на газовій плиті, але смак виходить не такий насичений.
Необхідні інгредієнти:
- філе індички: 200 - 300 г;
- молоді кабачки: 2 шт .;
- брокколі або цвітна капуста: 250 г;
- молода картопля: 3 - 4 невеликих бульби;
- соняшникова (оливкова) олія;
- трохи свіжого або сушеного кропу і петрушки;
- сіль.
Овочевий суп з кабачками і з м'ясом індички, приготовлений в мультиварці простим рецептом, багатий вітамінами та поживними речовинами. Він не тільки корисний, але і дійсно смачний. Суп готується в мультиварці об'ємом 5 літрів протягом години на режимі «Гасіння». Можна готувати на газовій плиті, але смак виходить не такий насичений.
Необхідні інгредієнти:
- філе індички: 200 - 300 г;
- молоді кабачки: 2 шт .;
- брокколі або цвітна капуста: 250 г;
- молода картопля: 3 - 4 невеликих бульби;
- соняшникова (оливкова) олія;
- трохи свіжого або сушеного кропу і петрушки;
- сіль.
Рецепт приготування
- Філе індички розрізаємо на невеликі квадратні шматочки. У чашу мультиварки наливаємо трохи соняшникової (оливкової) олії, викладаємо м'ясо і виставляємо режим «Жарка» на 10 хвилин.
- Кабачки чистимо і розрізаємо на середні шматочки.
- Капусту промиваємо і розбираємо на дрібні суцвіття.
- Картопля після чистки поділяємо на 4 частини і добре промиваємо в холодній воді від крохмалю. Потім подрібнюємо на тонкі пластини.
- При бажанні додаємо дрібно посічену зелень.
- Всі інгредієнти викладаємо в чашу і перемішуємо. Заливаємо водою до верхньої позначки, злегка солимо і виставляємо режим «Гасіння».
- В результаті виходить досить апетитний на вигляд і поживний суп з овочами. Для підвищення калорійності цієї страви можна додати 50 г гречки. Виходить теж смачно. Смачного!
Комментарии (0)
Мультиварки за кілька місяців завоювали загальну любов, а через деякий час після своєї появи підкорили серця навіть тих, хто не визнає застосування нововведень
Баранина - традиційне м'ясо для приготування класичного узбецького плову. Але поширення рецептів по всьому світу внесло корективи навіть у стандартні страви.
Мультиварка - універсальний кухонний електроприлад з безліччю корисних функцій, які допомагають полегшити процес приготування їжі в домашніх умовах.
Омлет найчастіше готується на сніданок. Це смачно і дуже швидко. Якщо вам нікуди поспішати, можна урізноманітнити дане просте блюдо, додавши в нього овочі.
Булгур - це крупа з висушеної, подрібненої пшениці, попередньо обробленої окропом. У деяких країнах так ще називають плов з цієї крупи.