Фріттата з кабачками
20.08.2019 699 0

Фріттата з кабачками

Другі страви
В закладки

Омлет найчастіше готується на сніданок. Це смачно і дуже швидко. Якщо вам нікуди поспішати, можна урізноманітнити дане просте блюдо, додавши в нього овочі. У підсумку вийде італійський омлет, який ще називається фріттата з овочами. Хоча не всі знають його назву, але напевно готують. Такий омлет цілком прийнятний варіант для неспішного сніданку або легкого вечері в сезон свіжих овочів.

Необхідні інгредієнти:

Фріттата з кабачками

  • невеликі молоді кабачки - 2-3 шт .;
  • молода морквина (маленька) - 2 шт .;
  • яйця - 4 шт .;
  • консервований горошок - 2-3 ст. ложки;
  • сир голландський (або замінити іншим) - 50 г;
  • молоко - 75-100 мл;
  • рослинна олія;
  • сіль і зелену цибулю (петрушка).

Рецепт фріттати з овочами

  1. Перед тим, як приготувати фриттату, молоді кабачки моєму, а потім очищаємо від шкірки. Ріжемо їх невеликими однаковими кубиками.

Фріттата з кабачками

  1. Очищену і добре вимиту соковиту морквину натираємо на тертці.

Фріттата з кабачками

  1. Кубики з кабачків солимо, перемішуємо і викладаємо в розігріту глибоку сковороду з маслом. На середньому вогні тушкуємо їх майже до повної готовності. Не забуваємо періодично перемішувати.

Фріттата з кабачками

  1. Додаємо до кабачків терту моркву і тушкуємо овочі разом ще кілька хвилин. Вимикаємо, але залишаємо в сковороді.

Фріттата з кабачками

  1. Збиваємо все яйця з невеликою кількістю молока, додавши трохи солі.

Фріттата з кабачками

  1. Додаємо нарізану заздалегідь зелена цибуля. Можна ще використовувати петрушку. Кількість зелені регулюємо на свій смак.

Фріттата з кабачками

  1. Додаємо пару ложок горошку і перемішуємо.

Фріттата з кабачками

  1. У гарячу сковороду з кабачками (на дні має залишатися трохи масла) вливаємо всю яєчну суміш із зеленню і перемішуємо. Накриваємо прозорою кришкою і на малому вогні смажимо до повної готовності.

Фріттата з кабачками

  1. У самому кінці додаємо трохи тертого сиру, накриваємо кришкою сковороду і ставимо на вогонь ще на одну хвилину.

Фріттата з кабачками

  1. Сир дуже швидко розплавляється. Тому буквально відразу отримуємо готову закуску, нарізаємо її на шматочки і розкладаємо по тарілках.

Фріттата з кабачками

  1. На фриттату з кабачками викладаємо трохи зелені. Смачний сніданок для всіх готовий. Смачного!

Фріттата з кабачками

Фріттата з кабачками

Комментарии (0)
Додати коментар
Гарбузовий суп-пюре з сочевиці
Плід гарбуза все частіше використовується в кулінарних рецептах. З плодової м'якоті можна приготувати дуже смачний класичний гарбузовий суп-пюре з сочевиці.
Філе індички з колоритним гарніром
Філе індички з овочами, приготоване на сковороді - це один з численних рецептів, для якого доречні слова: швидко, якісно, ​​корисно, яскраво.
Оригінальна закуска "Клубочки"
Різноманітні холодні і гарячі закуски - обов'язкові страви будь-якого святкового столу. Вони служать прекрасним доповненням до основних страв.
Цвітна капуста з овочами і грибами
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.
Блюдо рататуй в прованському стилі
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
Домашній кекс з яблуками
Кекс - солодке кондитерський виріб, випікається з дріжджового або бісквітного тіста. Десерт відрізняється своєю легкістю і ніжністю.