Ніжне печиво зі сметани
Випічка
В закладки
Ароматне сметанне печиво - це маленьке свято вдома. Приготувати його допоможе простий рецепт печива на сметані. Частування сподобається всім любителям домашніх солодощів. Можна покликати гостей на чай і приємно провести час.
Складові:
- сметана - 500 г;
- майонез - 100 г;
- вершкове масло - 100 г;
- цукор - 200 г;
- пшеничне борошно - 1 кг;
- ванільний цукор - 1 ч. л .;
- сода - 2 ч. л .;
- цукрова пудра - за бажанням.
Рецепт приготування
- Перед тим, як приготувати печиво зі сметаною, взяти молочний продукт і поділити на дві рівні частини. Одну половину залишити в вихідної посуді, а іншу викласти в більш глибоку миску.
- Вершкове масло натерти на тертці. Викласти його в глибоку миску зі сметаною, але перед цим почекати поки масляна маса трохи розтане. Розмішати продукти ложкою.
- Потім додати майонез в миску з отриманою сумішшю. Все ретельно перемішати.
- Всипати 100 грам цукрового піску в цю суміш. Додати ванільний цукор. перемішати продукти.
- Додати соду в миску з густою масою.
- Всипати борошно. Замісити ніжне тісто для сметанного печива.
- Розкачати тісто в помірно тонкий лист. За допомогою кружки вирізати кола.
- Випікати печиво зі сметани в духовці 15-20 хвилин при 180 градусах.
- Поки випічка буде підрум'янюватися в духовій шафі, слід зробити крем для печива. Змішати залишилася сметанним масу з цукром до повної однорідності. Крем відправити в холодильник на 10 хвилин.
- Дістати апетитну випічку з духовки.
- Розкришити одну печенюшку в крихту. Кожне печиво вмочити в крем і обваляти в крихті.
- Подати смачний десерт до столу. Смачного!
Комментарии (0)
Коржик - це традиційний хліб народів Середньої Азії. У багатьох кухнях світу зустрічаються різноманітні види цього вироби з тіста з різними наповнювачами: приправами,
В традиційний італійський рецепт тірамісу входять: сир маскарпоне, яйця, цукор, натуральну каву, печиво, какао-порошок.
Празький торт - це один з найбільш популярних бісквітів. Приготувати такий тортик вдома не складе великих труднощів.