Торт медовик зі сметанним кремом
27.08.2019 466 0

Торт медовик зі сметанним кремом

Десерти
В закладки

Торт медовик готується досить швидко і просто. Він не вимагає дорогих і рідкісних продуктів. Сама трудомістка операція - це виготовлення тонких медових коржів, але випікаються вони недовго. Способів приготування дуже багато. Наведений нижче варіант - це простий покроковий рецепт домашнього класичного торта медовик зі сметанним кремом.

Для тесту буде потрібно:

Торт медовик зі сметанним кремом

  • масло: 120 г;
  • яйця: 2 шт .;
  • цукор: 150 г;
  • мед: 3-4 ст. л .;
  • сода: 10 г;
  • мука: 3,5 склянки.

Інгредієнти для сметанного крему торта медовик:

Торт медовик зі сметанним кремом

  • сметана: 0,5 кг;
  • цукор: 150 г;
  • ванільний цукор: за смаком.

Торт медовик готується досить швидко і просто. Він не вимагає дорогих і рідкісних продуктів. Сама трудомістка операція - це виготовлення тонких медових коржів, але випікаються вони недовго. Способів приготування дуже багато. Наведений нижче варіант - це простий покроковий рецепт домашнього класичного торта медовик зі сметанним кремом.

Для тесту буде потрібно:

Торт медовик зі сметанним кремом

  • масло: 120 г;
  • яйця: 2 шт .;
  • цукор: 150 г;
  • мед: 3-4 ст. л .;
  • сода: 10 г;
  • мука: 3,5 склянки.

Інгредієнти для сметанного крему торта медовик:

Торт медовик зі сметанним кремом

  • сметана: 0,5 кг;
  • цукор: 150 г;
  • ванільний цукор: за смаком.

Рецепт приготування

  1. У миску або каструлю покласти масло, цукор і мед. Якщо мед дуже густий, то додати 1-2 ст. л. води.Торт медовик зі сметанним кремом
  2. Якщо використовується посуд з товстим дном, то її можна нагрівати на помірному вогні. В іншому випадку буде потрібно розігріти продукти на водяній бані.Торт медовик зі сметанним кремом
  3. У посуд розбити яйця, розмішати їх віночком.Торт медовик зі сметанним кремом
  4. Коли масло, цукор і мед почнуть танути, в суміш влити яйця при безперервному розмішуванні.Торт медовик зі сметанним кремом
  5. Прогріти суміш ще протягом 3 хвилин.
  6. Всипати соду і швидко збити до появи піни і збільшення суміші в об'ємі.Торт медовик зі сметанним кремом
  7. Зняти з вогню і тут же додати половину борошна. Все добре розмішати.Торт медовик зі сметанним кремом
  8. Дати суміші постояти 4-5 хвилин.Торт медовик зі сметанним кремом
  9. Решту борошна потрібно додавати частинами.Торт медовик зі сметанним кремом
  10. З урахуванням того, що тісто густіє не тільки від муки, а й від того, що остигає, після кожної порції необхідно його вимішувати, поки не стане досить щільним, але еластичним.Торт медовик зі сметанним кремом
  11. Тестову масу розрізати на кілька частин за кількістю майбутніх коржів. Все залежить від діаметра тортика. Зазвичай виходить від 5 до 7 частин.Торт медовик зі сметанним кремом
  12. На аркуші пекарської папери качалкою розкачати тісто максимально тонко. Корж під час випікання збільшиться в об'ємі. На тісто покласти круглий предмет і вирізати по ньому заготовку для коржа торта медовик. Зручніше за все використовувати кришку від каструлі. Обрізки не викидати.Торт медовик зі сметанним кремом
  13. Перекласти лист з тестом на деко. Наколоти в декількох місця. Готувати в духовці до рум'яного кольору. Духова шафа нагріти заздалегідь до +180 градусів.Торт медовик зі сметанним кремом
  14. Через 6-7 хвилин корж готовий.Торт медовик зі сметанним кремом
  15. Покласти його на стіл папером вгору і зняти її.Торт медовик зі сметанним кремом
  16. Все тісто розкачати на коржі. По черзі їх спекти. Остудити повністю готові компоненти.Торт медовик зі сметанним кремом
  17. З'єднати все обрізки, тонко їх розкачати і теж спекти.Торт медовик зі сметанним кремом
  18. З сметани, ванільного і простого цукру збити крем.Торт медовик зі сметанним кремом
  19. Перший корж розмістити на блюді. Змастити його сметанним кремом.Торт медовик зі сметанним кремом
  20. Так вчинити з усіма.Торт медовик зі сметанним кремом
  21. Корж, який буде укладений останнім, також змастити зверху.Торт медовик зі сметанним кремом
  22. Посипати розтертими в крихту спеченими обрізками.Торт медовик зі сметанним кремом
  23. Щоб коржі медовика добре просочилися, відправити його в холодильник на пару годин.Торт медовик зі сметанним кремом
  24. Ніжний торт медовик зі сметаною, приготований в домашніх умовах, подати до столу. Смачного!Торт медовик зі сметанним кремом
Комментарии (0)
Додати коментар
Бісквітний сирний торт
Мультиварка - багатофункціональний побутової кухонний прилад. Вона є хорошою помічницею на кухні.
Десерт тірамісу без випічки
В традиційний італійський рецепт тірамісу входять: сир маскарпоне, яйця, цукор, натуральну каву, печиво, какао-порошок.
Торт Прага з бананами по-домашньому
Празький торт - це один з найбільш популярних бісквітів. Приготувати такий тортик вдома не складе великих труднощів.
Ніжне печиво зі сметани
Ароматне сметанне печиво - це маленьке свято вдома. Приготувати його допоможе простий рецепт печива на сметані.
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
02.08.19 Випічка
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно
Домашні булочки з повидлом
Домашні здобні булочки з повидлом з дріжджового тіста в одну мить зберуть на кухні всю сім'ю.