Домашні роли з червоною рибою
Закуски
В закладки
Сучасні люди добре знайомі з японською кухнею. Багатьом подобається особливий смак оригінальних страв. Якщо відвідування суші-барів і ресторанів не по кишені, можна зробити роли з червоною рибою і огірком в домашніх умовах. Приготування цієї закуски вдома не складе великих труднощів.
Складові:
- рис пропарений довгозернистий - 500-600 г;
- червона риба - 300 г;
- огірок довгий - 1 шт .;
- масло вершкове - 100 г;
- лист норі - 10 шт .;
- вода - 1 л;
- соєвий соус - за смаком;
- васабі - за смаком;
- імбир - за смаком.
Рецепт приготування
- Перед тим, як робити роли будинку, необхідно відварити рис до повної готовності. Варити звичним способом, злегка підсолити воду. Дочекатися повного охолодження.
- Заздалегідь вибрати червону рибу без кісток. Це може бути форель, горбуша - різниці немає. Нарізати її тонкими, довгими смужками. Огірочок нарізати так само.
- На рівну робочу поверхню помістити бамбукову серветку. Її можна застелити зверху поліетиленовою плівкою, щоб поверхня не забруднилася. Потім розстелити лист норі. Шорстку поверхню листа змастити підталим вершковим маслом.
- На половині листа викласти щільним шаром рис для ролів. Добре утрамбувати його руками.
- Помістити на рисову подушку рибну смужку і огіркову.
- Акуратно, за допомогою серветки і підтримують рухів пальців рук, згорнути все в рулет.
- Готові роли з огірка з червоною рибою нарізати порційними шматочками. Подавати японська страва з васабі і імбиром. В окремий посуд влити соєвий соус. Смачного!
Комментарии (0)
Схід славиться своєю різноманітністю і великою кількістю смачних і дуже корисних страв. Плов з баклажанами та іншими овочами відрізняється особливим смаком і
Плов - смачне і легке в приготуванні блюдо, яке нескладно зробити в звичайному посуді. Середній час приготування - від 1 до 2 годин.
Святкові страви завжди повинні бути не тільки смачними, але і красивими. Найчастіше багатьом господиням доводиться перед будь-яким торжеством добре поламати голову над
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.