Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
29.07.2019 489 0

Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді

Другі страви
В закладки

Святкові страви завжди повинні бути не тільки смачними, але і красивими. Найчастіше багатьом господиням доводиться перед будь-яким торжеством добре поламати голову над тим, чим же все-таки здивувати своїх гостей. Баранячі реберця в рукаві, запечені в духовці в медово-цибульному маринаді, сподобаються навіть тим, хто не любить баранину. Простий рецепт приготування не викличе утруднень.

Складові:

  • баранячі ребра (цільні) - 800 г;
  • ріпчаста цибуля - 100 г;
  • часник - 20 г;
  • рідкий мед (липовий) - 1 ст. л .;
  • соєвий соус - 2,5 ст. л .;
  • прованські трави - 10 г;
  • йодована сіль - 10 г;
  • соус солодкий (стебло бамбука) - 20 г.

Рецепт приготування

  1. Перед тим, як приготувати баранячі реберця, необхідно зробити маринад. У зручну піалу влити 1 столову ложку соєвого приправи. Додати мед. Добре перемішати.Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
    Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
  2. Всипати туди ж прованські трави і сіль. Акуратно розмішати масу. Маринад для баранячих реберець в духовці готовий.Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
  3. Взяти цільні реберця баранчика. При бажанні їх можна порубати на шматки, або розділити на окремі частини, але все ж цільними вони будуть виглядати краще.Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
  4. Зробити невеликі, але часті міжреберні надрізи. Часник очистити, розрізати на шматочки і помістити в міжреберні надрізи.Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
    Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
    Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
  5. Змастити м'ясо на кісточках приготованим раніше маринадом. Залишити маринуватися на 40 хвилин.Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
    Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
  6. Нарізати цибулю кільцями. Надіслати продукт в порожню миску. Влити туди ж соєвий і солодкий соус з стебла бамбука. Добре перемішати масу.Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
    Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
    Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
  7. Взяти рукав для запікання. Помістити в нього ребра і влити цибульний соус з миски. Закріпити кінці рукава зажимами. Зробити зверху кілька прорізів ножем, щоб під час готування повітря виходило з пакета. Надіслати рукав в прогріту духовку на 1,5 години. Температура повинна бути не вище 200 градусів.Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
    Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
  8. Запечені баранячі реберця з цибулею в маринаді можна їсти. Смачного!Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді

Комментарии (0)
Додати коментар
Яку частину барана краще брати для приготування плову
Якщо вибір рису для плову - питання визначає, то м'ясо в класичному узбецькому блюді використовують різне. Хоча ідеальної для нього традиційно вважається баранина.
Аджапсандал - яскраве блюдо кавказької кухні
Салат аджапсандал - оригінальний представник кавказької кухні і ідеальне овочеве блюдо для осені.
Блюдо рататуй в прованському стилі
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
Домашнє тістечко картопля
Просте тістечко картопля зі згущеним молоком всім відомо з дитинства. Його готували бабусі і мами.
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
02.08.19 Випічка
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно
Домашні булочки з повидлом
Домашні здобні булочки з повидлом з дріжджового тіста в одну мить зберуть на кухні всю сім'ю.