Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
Другі страви
В закладки
Святкові страви завжди повинні бути не тільки смачними, але і красивими. Найчастіше багатьом господиням доводиться перед будь-яким торжеством добре поламати голову над тим, чим же все-таки здивувати своїх гостей. Баранячі реберця в рукаві, запечені в духовці в медово-цибульному маринаді, сподобаються навіть тим, хто не любить баранину. Простий рецепт приготування не викличе утруднень.
Складові:
- баранячі ребра (цільні) - 800 г;
- ріпчаста цибуля - 100 г;
- часник - 20 г;
- рідкий мед (липовий) - 1 ст. л .;
- соєвий соус - 2,5 ст. л .;
- прованські трави - 10 г;
- йодована сіль - 10 г;
- соус солодкий (стебло бамбука) - 20 г.
Рецепт приготування
- Перед тим, як приготувати баранячі реберця, необхідно зробити маринад. У зручну піалу влити 1 столову ложку соєвого приправи. Додати мед. Добре перемішати.
- Всипати туди ж прованські трави і сіль. Акуратно розмішати масу. Маринад для баранячих реберець в духовці готовий.
- Взяти цільні реберця баранчика. При бажанні їх можна порубати на шматки, або розділити на окремі частини, але все ж цільними вони будуть виглядати краще.
- Зробити невеликі, але часті міжреберні надрізи. Часник очистити, розрізати на шматочки і помістити в міжреберні надрізи.
- Змастити м'ясо на кісточках приготованим раніше маринадом. Залишити маринуватися на 40 хвилин.
- Нарізати цибулю кільцями. Надіслати продукт в порожню миску. Влити туди ж соєвий і солодкий соус з стебла бамбука. Добре перемішати масу.
- Взяти рукав для запікання. Помістити в нього ребра і влити цибульний соус з миски. Закріпити кінці рукава зажимами. Зробити зверху кілька прорізів ножем, щоб під час готування повітря виходило з пакета. Надіслати рукав в прогріту духовку на 1,5 години. Температура повинна бути не вище 200 градусів.
- Запечені баранячі реберця з цибулею в маринаді можна їсти. Смачного!
Комментарии (0)
Якщо вибір рису для плову - питання визначає, то м'ясо в класичному узбецькому блюді використовують різне. Хоча ідеальної для нього традиційно вважається баранина.
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно