Торт з кабачків
Закуски
В закладки
Зі звичайних кабачків можна приготувати стільки всього цікавого! Причому всі ці рецепти відрізняються своєю простотою і швидкістю виконання. Хочете порадувати апетитним і дещо незвичним стравою всю сім'ю? Тоді можна спекти смачний торт з кабачків з помідорами, який насправді стане прекрасною закускою. До складу включаються помідори, щоб кабачковий торт був більш соковитим. Вони не тільки прикрасять торт своїм яскравим виглядом, але і зроблять його набагато смачніше.
Необхідні інгредієнти:
- молоді кабачки - 1-1,2 кг;
- морквина молода (середня) - 2 шт .;
- сметана (15-21% жирності) - 4-5 ст. ложок;
- яйця курячі - 3 шт .;
- помідори (щільні) - 2 шт .;
- борошно пшеничне - близько 150 г;
- рослинне (рафінована) масло;
- часник молодий - 2-3 зубчики;
- трохи солі, перцю і свіжої зелені.
Рецепт кабачкової торта з помідорами
- Молоді кабачки миємо й очищаємо. Трьом на крупній тертці.
- Перекладаємо їх в глибоку миску, попередньо гарненько віджимаючи від рідини. Додаємо яйця, сіль і чорний перець. перемішуємо.
- Всипаємо борошно і знову перемішуємо.
- Чи не дотримуйтесь строго її кількість в даному рецепті. Дивіться за обставинами. Можливо, знадобиться трохи більше або трохи менше. Головне, щоб вийшла така маса, як на оладки.
- На сковороду виливаємо трохи масла і нагріваємо. Викладаємо пару ложок отриманої кабачкової маси в центр сковороди і швидко розподіляємо її по всій поверхні. Смажимо з двох сторін.
- Лук і молоду моркву очищаємо. Цибулю нарізаємо як можна дрібніше, а моркву тремо на дрібній тертці.
- Пассируем овочі на середньому вогні. Потім перекладаємо в невелику піалу.
- Додаємо до них сметану і подрібнений молодий часник. Солимо. перемішуємо.
- «Коржі» для закусочного торта з кабачків тим часом вже помітно охололи. Їх вийшло всього чотири (на великий по діаметру сковороді).
- Змащуємо перший нижній «корж» отриманим соусом.
- Накриваємо другим. Змащуємо його. Викладаємо тонко нарізані пластини томатів. Їх кількість може бути будь-який. В даному випадку тільки 7 шт.
- Накриваємо третім «коржем». Змащуємо його також. Опускаємо на нього останній завершальний «корж».
- Його також покриваємо соусом. Після цього викладаємо тонкі шматочки помідорів. Вони будуть служити прикрасою кабачкової торта.
- Зверху все присипаємо подрібненим кропом. Все готово, можна ставити на стіл.
- Соковитий, смачний торт з кабачків з помідорами - відмінний варіант для будь-якого випадку. Його можна їсти злегка теплим або в охолодженому вигляді. Смачного!
Комментарии (0)
Знаменитий кухар, власник ресторанів і ведучий кулінарних передач англієць Джеймі Олівер відомий ще й тим, що регулярно пропагує домашню їжу.
Омлет найчастіше готується на сніданок. Це смачно і дуже швидко. Якщо вам нікуди поспішати, можна урізноманітнити дане просте блюдо, додавши в нього овочі.
Шотландські яйця - це універсальне ласощі. У гарячому вигляді його можна подавати як самостійне блюдо, а остиглі яйця по-шотландськи служать прекрасною холодною закускою.