Яйця по - шотландськи
Закуски
В закладки
Шотландські яйця - це універсальне ласощі. У гарячому вигляді його можна подавати як самостійне блюдо, а остиглі яйця по-шотландськи служать прекрасною холодною закускою. До того ж, нарізавши їх тонкими скибочками, можна зробити оригінальні смачні бутерброди.
Складові:
- фарш смешанний- 500 г;
- курячі яйця - 7 шт .;
- панірувальні сухарі - 1 склянка;
- соняшникова олія - 2 ст. л .;
- суміш прованських трав - 1 ст. л .;
- сіль - 1 ч. л.
Рецепт приготування
- Яйця відварити круто, при цьому одне залиште для підготовки м'яса. Очистіть і остудіть.
- Займіться підготовкою м'яса: в глибоку тарілку викладіть фарш, додайте до нього стакан панірувальних сухарів, суміш прованських трав і залишився яєчко.
- Компоненти ретельно перемішайте руками. Фарш при цьому потрібно злегка відбити, щоб маса вийшла щільною.
- Підготовлений фарш розділіть на 6 частин. Кожну порцію злегка відбийте руками і скачайте акуратний кульку.
- Зробіть з кульки тонкий корж, в центр якої покладіть попередньо підготовлене яйце.
- Сформуйте котлети по-шотландськи. Шви повинні бути щільно забиті, щоб не порушилася форма вироби в процесі приготування.
- Підсмажте яєчні котлети на добре розігрітій сковороді з усіх боків. Перед подачею їх можна розрізати на кілька частин і полити хроном або соусом. До столу ласощі подається як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Смачного!
Комментарии (0)
Іспанська тортилья або картопляна запіканка на сковороді - дуже смачне і ситне блюдо. Це щось середнє між запіканкою і омлетом.
Різноманітні холодні і гарячі закуски - обов'язкові страви будь-якого святкового столу. Вони служать прекрасним доповненням до основних страв.
Клафуті - це гордість французьких кондитерів. Соковиті ягоди, запечені під ніжним яєчним тестом, надають десерту фантастичний аромат.
Смак справжнього медовика - смак дитинства. Цей тортик обожнюють все, навіть ті, хто не дуже любить мед.