Яйця по - шотландськи
13.09.2019 158 0

Яйця по - шотландськи

Закуски
В закладки

Шотландські яйця - це універсальне ласощі. У гарячому вигляді його можна подавати як самостійне блюдо, а остиглі яйця по-шотландськи служать прекрасною холодною закускою. До того ж, нарізавши їх тонкими скибочками, можна зробити оригінальні смачні бутерброди.

Складові:

  • фарш смешанний- 500 г;
  • курячі яйця - 7 шт .;
  • панірувальні сухарі - 1 склянка;
  • соняшникова олія - ​​2 ст. л .;
  • суміш прованських трав - 1 ст. л .;
  • сіль - 1 ч. л.

Рецепт приготування

  1. Яйця відварити круто, при цьому одне залиште для підготовки м'яса. Очистіть і остудіть.

Яйця по - шотландськи

  1. Займіться підготовкою м'яса: в глибоку тарілку викладіть фарш, додайте до нього стакан панірувальних сухарів, суміш прованських трав і залишився яєчко.

Яйця по - шотландськи

  1. Компоненти ретельно перемішайте руками. Фарш при цьому потрібно злегка відбити, щоб маса вийшла щільною.

Яйця по - шотландськи

  1. Підготовлений фарш розділіть на 6 частин. Кожну порцію злегка відбийте руками і скачайте акуратний кульку.

Яйця по - шотландськи

  1. Зробіть з кульки тонкий корж, в центр якої покладіть попередньо підготовлене яйце.

Яйця по - шотландськи

  1. Сформуйте котлети по-шотландськи. Шви повинні бути щільно забиті, щоб не порушилася форма вироби в процесі приготування.

Яйця по - шотландськи

  1. Підсмажте яєчні котлети на добре розігрітій сковороді з усіх боків. Перед подачею їх можна розрізати на кілька частин і полити хроном або соусом. До столу ласощі подається як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Смачного!

Яйця по - шотландськи

Яйця по - шотландськи

Комментарии (0)
Додати коментар
Галантин з курки
Галантин з курки
Галантин з курки
09.09.19 Закуски
Галантин - це фірмове блюдо багатьох французьких кухарів. Страва виходить незвичайним і смачним.
Іспанська тортилья з картоплею
Іспанська тортилья або картопляна запіканка на сковороді - дуже смачне і ситне блюдо. Це щось середнє між запіканкою і омлетом.
Оригінальна закуска "Клубочки"
Різноманітні холодні і гарячі закуски - обов'язкові страви будь-якого святкового столу. Вони служать прекрасним доповненням до основних страв.
Французька кухня: шоколадний клафуті
Клафуті - це гордість французьких кондитерів. Соковиті ягоди, запечені під ніжним яєчним тестом, надають десерту фантастичний аромат.
Торт Медовик зі згущеним молоком
Смак справжнього медовика - смак дитинства. Цей тортик обожнюють все, навіть ті, хто не дуже любить мед.
Торт Прага з бананами по-домашньому
Празький торт - це один з найбільш популярних бісквітів. Приготувати такий тортик вдома не складе великих труднощів.