Галантин з курки
09.09.2019 260 0

Галантин з курки

Закуски
В закладки

Галантин - це фірмове блюдо багатьох французьких кухарів. Страва виходить незвичайним і смачним. Багато хто вважає, що приготувати цю страву в домашніх умовах дуже складно. Процес приготування курячого галантіна не найлегший, але і не дуже трудомісткий.

Складові:

  • тушка курки - 1 шт .;
  • зелений горошок - 1 б .;
  • болгарський перець - 2 шт .;
  • сметана - 2 ст. л .;
  • манка - 3 ст. л .;
  • яйця курячі - 2 шт .;
  • сіль - 1 ч. л .;
  • запашний мелений перець - 1 ч. л.

Класичний рецепт галантіна з курки

  1. Перед тим, як приготувати галантин, підготуйте болгарський перець: вимийте його і видаліть насіння. Овочі наріжте на тонкі смужки. Різний колір перцю додасть страві більш цікавий вигляд в розрізі.

Галантин з курки

  1. Далі необхідно підготувати тушку курки. Шкірку з тушки акуратно зняти. Для цього зробіть один бічний поздовжній розріз і зніміть шкіру, допомагаючи собі гострим ножем. Пам'ятайте, що зняти шкірку з крилець неможливо, тому їх краще залишити для краси. Шкірку відкладіть в сторону і займіться самої тушкою.
  2. Ображати м'ясо з кісток і подрібніть його в кухонному комбайні. До отриманого курячого фаршу додайте болгарський перець, горошок, манку, сметану, а також сіль і мелений перець. все перемішайте.

Галантин з курки

  1. Яйця відварити круто. Остудіть їх, очистіть шкаралупу і наріжте великими шматочками.

Галантин з курки

  1. Додайте подрібнені яйця до курячого фаршу. Акуратно перемішайте компоненти ложкою.

Галантин з курки

  1. На робочій поверхні розкладіть лист фольги. Викладіть на нього раніше підготовлену курячу шкірку.

Галантин з курки

  1. Нафаршіруйте шкірку начинкою з фаршу і овочів. Щоб напівфабрикат добре тримав форму і не розповзався, закріпіть розріз зубочистками або зашейте нитками.

Галантин з курки

  1. Загорніть галантин з птиці в фольгу і поставте в духовку. Випікається блюдо 1,5-2 години при 200 градусах. За 10-15 хвилин до готовності злегка розгорніть фольгу, щоб шкірка трохи підрум'яниться. Остудіть страву і викладіть на широкий піднос. Подається галантин зі свіжими овочами.

Галантин з курки

  1. Щоб зручніше було їсти, поріжте фаршировану курку галантин на порційні шматочки.

Галантин з курки

Галантин з курки

  1. Таке блюдо виглядає дуже ефектно на будь-якому святковому столі. Більш того, воно підходить практично до всіх гарнірів. Галантин з курки можна використовувати для приготування апетитних бутербродів, поклавши тонкий шматочок фаршированої курочки на скибочку білого хліба і полив його будь-яким соусом. Смачного!
Комментарии (0)
Додати коментар
Курка з помідорами та базиліком
Знаменитий кухар, власник ресторанів і ведучий кулінарних передач англієць Джеймі Олівер відомий ще й тим, що регулярно пропагує домашню їжу.
Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді
Курячий шашлик вийде м'яким і ароматним, якщо його замаринувати відповідно до викладеного нижче рецептом в томатному маринаді - найсмачніше маринаді для шашлику з курки.
Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді
Багато господинь цікавляться незвичайними рецептами оригінальних страв, щоб здивувати своїх близьких.
Фетучіні з овочами в італійському стилі
Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.
Чахохбілі: курка за мотивами грузинської кухні
Бажання представити на обід таке чудове блюдо, як чахохбілі з курки по-грузинськи, приготоване за класичним рецептом зовсім не дивно.
Черепаховий салат
Черепаховий салат
Черепаховий салат
27.08.19 Кулінарія
Оригінальний і в той же час простий у приготуванні класичний салат черепаха з куркою і з волоськими горіхами, рецепт якого представлений нижче, стане чудовим смачним