Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді
26.08.2019 770 0

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

Другі страви
В закладки

Багато господинь цікавляться незвичайними рецептами оригінальних страв, щоб здивувати своїх близьких. Курячі крильця бон-бон в медово-соєвому соусі, приготовані в духовці, повністю відповідають цій вимозі. Назва страви сталося через зовнішньої схожості крилець курки, зроблених за пропонованим рецептом, з цукеркою на паличці. У перекладі з німецького «Bonbon» означає «цукерка», «льодяник».

Інгредієнти для курячих крилець в медовому маринаді:

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

  • курячі крильця - 1 кг;
  • цукіні - 100 г;
  • стручкова зелена квасоля - 100 г;
  • болгарський перець - 40 г;
  • морква - 1 шт .;
  • цибуля - 50 г;
  • майонез - 100 г;
  • томатна паста - 80 г;
  • рослинне масло - 40 г;
  • рідкий мед - 40 г;
  • соєвий соус - 30 г;
  • їдальня гірчиця - 1 ч. л .;
  • зелень (будь-яка) - 20 г;
  • сік лимона - 1 ч. л. ;
  • часник - 3 зубці;
  • чорний мелений перець - за смаком;
  • харчова сіль - щіпка.

Рецепт курячих крилець в кисло-солодкому соусі

  1. Перед тим, як приготувати курячі крила, необхідно їх підготувати. В першу чергу продукт вимити. Потім взяти крило, розрізати його на три частини - по суглобах. Найменшу кінцеву частину видалити, вона не буде потрібно. З двох інших частин слід гострим ножем, трохи зчищаючи, опустити м'ясо вниз, на кісточку. У другій частині крила, де всередині під шкіркою знаходиться дві кістки, одну потрібно витягнути. Має вийти щось схоже зовні на гомілки курки.

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

  1. Приготувати маринад для курячих крилець в духовці. Для цього в окремій мисці змішати соєвий соус і рідкий мед. Додати в цю суміш сік лимона і натертий дрібно часник.

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

  1. Крила посолити, поперчити і залити підготовленою сумішшю. Помістити на 40 хвилин в холодильник.

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

  1. Подрібнену цибулю, перець і терту моркву злегка обсмажити на сковороді з рослинним маслом.

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

  1. Додати до овочів нарізані кубиками цукіні і стручкову квасолю. Всі злегка підрум'янити.

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

  1. Викласти продукти з сковороди в миску. Додати туди ж подрібнену зелень, добре все перемішати.

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

  1. У підготовлений посуд викласти крила курки так, щоб кісточки стирчали вгору.

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

  1. Зверху між кісточками акуратно розкласти обсмажену суміш з овочів. Надіслати інгредієнти в духовку, прогріту до 200 градусів, на 20 хвилин.

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

  1. Поки блюдо готується, необхідно підготувати соус для курячих крилець: змішати майонез, томатну пасту і гірчицю. Після закінчення часу, дістати продукт, між кісточками все залити підготовленим соусом і знову відправити в духовку на 25 хвилин.

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

  1. Смачні курячі крильця з овочами, приготовлені в духовці, можна їсти. Смачного!

Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді

Комментарии (0)
Додати коментар
Приготування плову з курячих шлунків-докладний рецепт
Курячі потрошки - цінний і поживний продукт, який має не тільки відмінні смакові якості, але і приносить чимало користі. Печінка серце і шлуночки мають невисоку
Як приготувати плов з курячих сердечок-рецепт з фото
Дуже багато господині вважають плов найскладнішим блюдом східної кухні. Дійсно, існує чимало складнощів, з якими можна зіткнутися під час приготування цього чудового
Суп зі свіжого шпинату з яйцем
Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці.
Фетучіні з овочами в італійському стилі
Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.
Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
Святкові страви завжди повинні бути не тільки смачними, але і красивими. Найчастіше багатьом господиням доводиться перед будь-яким торжеством добре поламати голову над
Десерт з гарбуза: медовий і в грушевому соусі
Осінні продукти завжди відрізняються багатими смаковими якостями. Особливе місце займають страви з гарбузового плодів.