Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді
29.08.2019 651 0

Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді

Другі страви
В закладки

Курячий шашлик вийде м'яким і ароматним, якщо його замаринувати відповідно до викладеного нижче рецептом в томатному маринаді - найсмачніше маринаді для шашлику з курки. Для приготування страви можна взяти як цілого курчати-бройлера, так і будь-які його частини: окости, гомілки, крила.

Необхідні інгредієнти:

Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді

  • стегенця: 3 шт. або гомілки: 6 шт .;
  • томат: 100 - 150 г;
  • гірчиця: 1 ст. л .;
  • пряні сухі трави: 2 ст. л. з гіркою;
  • сіль за смаком;
  • перець за смаком.

Курячий шашлик вийде м'яким і ароматним, якщо його замаринувати відповідно до викладеного нижче рецептом в томатному маринаді - найсмачніше маринаді для шашлику з курки. Для приготування страви можна взяти як цілого курчати-бройлера, так і будь-які його частини: окости, гомілки, крила.

Необхідні інгредієнти:

Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді

  • стегенця: 3 шт. або гомілки: 6 шт .;
  • томат: 100 - 150 г;
  • гірчиця: 1 ст. л .;
  • пряні сухі трави: 2 ст. л. з гіркою;
  • сіль за смаком;
  • перець за смаком.

Рецепт приготування

  1. Якщо для шашлику використовуються стегенця, їх потрібно розрізати навпіл.

Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді

  1. Скласти шматки птиці в просторий посуд. Всипати сіль, сухі трави, перець і покласти гірчицю. Гірчична суміш зробить м'ясо курочки м'якше і ніжніше. ретельно перемішати.

Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді

  1. Томатну пасту розвести 100 мл кип'яченої води.

Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді

  1. Залити розведеним томатом курочку. Якщо є можливість, то краще тримати м'ясо в томатному маринаді годин 7-8, але цілком допустимо скоротити час витримки до 3-4 годин.

Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді

  1. Нанизати підготовлені м'ясні шматочки на шампури.

Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді

  1. Смажити шашлик з курячих стегенець на гарячому вугіллі мангала до готовності. Щоб шашличок присмажився рівномірно, потрібно регулярно повертати шампури.

Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді

  1. В кінці приготування шматки птиці можна змастити маринадом і потримати на вогні ще 3-4 хвилини. В результаті цих дій курка придбає апетитну кірочку червонуватого кольору. Смачний курячий шашлик подати зі свіжими овочами. Смачного!

Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді

Комментарии (0)
Додати коментар
Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді
Багато господинь цікавляться незвичайними рецептами оригінальних страв, щоб здивувати своїх близьких.
Чахохбілі: курка за мотивами грузинської кухні
Бажання представити на обід таке чудове блюдо, як чахохбілі з курки по-грузинськи, приготоване за класичним рецептом зовсім не дивно.
Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
Святкові страви завжди повинні бути не тільки смачними, але і красивими. Найчастіше багатьом господиням доводиться перед будь-яким торжеством добре поламати голову над
Блюдо рататуй в прованському стилі
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
02.08.19 Випічка
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно
Окрошка річна на молочній сироватці
Холодні супи - це найкраща їжа для літньої спеки. Окрошка класична з ковбасою на сироватці, приготована за рекомендованим рецептом, освіжає і не створює відчуття