Найсмачніший шашлик з курки в томатному маринаді
Другі страви
В закладки
Курячий шашлик вийде м'яким і ароматним, якщо його замаринувати відповідно до викладеного нижче рецептом в томатному маринаді - найсмачніше маринаді для шашлику з курки. Для приготування страви можна взяти як цілого курчати-бройлера, так і будь-які його частини: окости, гомілки, крила.
Необхідні інгредієнти:
- стегенця: 3 шт. або гомілки: 6 шт .;
- томат: 100 - 150 г;
- гірчиця: 1 ст. л .;
- пряні сухі трави: 2 ст. л. з гіркою;
- сіль за смаком;
- перець за смаком.
Курячий шашлик вийде м'яким і ароматним, якщо його замаринувати відповідно до викладеного нижче рецептом в томатному маринаді - найсмачніше маринаді для шашлику з курки. Для приготування страви можна взяти як цілого курчати-бройлера, так і будь-які його частини: окости, гомілки, крила.
Необхідні інгредієнти:
- стегенця: 3 шт. або гомілки: 6 шт .;
- томат: 100 - 150 г;
- гірчиця: 1 ст. л .;
- пряні сухі трави: 2 ст. л. з гіркою;
- сіль за смаком;
- перець за смаком.
Рецепт приготування
- Якщо для шашлику використовуються стегенця, їх потрібно розрізати навпіл.
- Скласти шматки птиці в просторий посуд. Всипати сіль, сухі трави, перець і покласти гірчицю. Гірчична суміш зробить м'ясо курочки м'якше і ніжніше. ретельно перемішати.
- Томатну пасту розвести 100 мл кип'яченої води.
- Залити розведеним томатом курочку. Якщо є можливість, то краще тримати м'ясо в томатному маринаді годин 7-8, але цілком допустимо скоротити час витримки до 3-4 годин.
- Нанизати підготовлені м'ясні шматочки на шампури.
- Смажити шашлик з курячих стегенець на гарячому вугіллі мангала до готовності. Щоб шашличок присмажився рівномірно, потрібно регулярно повертати шампури.
- В кінці приготування шматки птиці можна змастити маринадом і потримати на вогні ще 3-4 хвилини. В результаті цих дій курка придбає апетитну кірочку червонуватого кольору. Смачний курячий шашлик подати зі свіжими овочами. Смачного!
Комментарии (0)
Багато господинь цікавляться незвичайними рецептами оригінальних страв, щоб здивувати своїх близьких.
Бажання представити на обід таке чудове блюдо, як чахохбілі з курки по-грузинськи, приготоване за класичним рецептом зовсім не дивно.
Святкові страви завжди повинні бути не тільки смачними, але і красивими. Найчастіше багатьом господиням доводиться перед будь-яким торжеством добре поламати голову над
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно