Смачні медальйони з яловичини
26.08.2019 137 0

Смачні медальйони з яловичини

Другі страви
В закладки

Щоб приготувати смажене м'ясо смачно, потрібно взяти найкращу і цінну частину, тобто вирізку. Найкраще придбати м'ясо бичка або телички у віці від року до 3 років і приготувати соковиті медальйони з яловичої вирізки.

Смачні медальйони з яловичини

Складові:

  • вирізка яловича: 700 - 800 г;
  • масло (бажано оливкова): 30 мл;
  • сіль: 3 г;
  • перець мелений: за смаком;

Рецепт медальйонів з яловичини на сковороді

  1. Перед тим, як приготувати смачні медальйони з яловичини, м'ясну вирізку вимити. Промокнути зайву вологу. При необхідності видалити плівки. Розрізати на шматочки товщиною близько 2 см.

Смачні медальйони з яловичини

Смачні медальйони з яловичини

  1. Якщо м'ясна частина взята від туші досить дорослої тварини, її можна відбити кухонним молоточком. Молоду яловичину відбивати не рекомендується, це погіршить структуру.

Смачні медальйони з яловичини

Смачні медальйони з яловичини

  1. Розігріти сковорідку, додати трохи масла, почекати поки воно добре прогріється і укласти м'ясо. Щоб соковиті медальйони з яловичини не прилипали до поверхні сковороди, в першу хвилину їх потрібно злегка пересувати лопаткою. Не слід укладати все відразу. Найкраще обсмажувати одночасно 1-2 шматочки.

Смачні медальйони з яловичини

  1. Через 3 - 4 хвилини м'ясні шматочки потрібно перевернути. У ресторанах час обсмажування залежить від побажання клієнта. У домашніх умовах не у кожної господині є потрібні навички, тому, якщо в родині немає любителів майже сирого м'яса з кров'ю, то вірніше готувати м'ясо середньої або майже повної прожарювання, коли сік стає прозорим.

Смачні медальйони з яловичини

  1. Солити ароматні філейні частини можна перед закінченням обсмажування. Солі додавати мінімальну кількість, а перець - за смаком. Після закінчення приготування, сковорідку зняти з вогню і накрити фольгою на 3-4 хвилини.
  2. Яловичі медальйони з вирізки можна подати з будь-яким ягідним соусом. Смачного!

Смачні медальйони з яловичини

Смачні медальйони з яловичини

Комментарии (0)
Додати коментар
Як приготувати плов в каструлі на плиті-покроковий рецепт з фото
Плов - смачне і легке в приготуванні блюдо, яке нескладно зробити в звичайному посуді. Середній час приготування - від 1 до 2 годин.
Плов з яловичиною: покроковий рецепт і корисні поради плововаров
Якісна яловичина має не тільки особливим смаком і ароматом, але і масою корисних властивостей, необхідних людському організму.
Суп зі свіжого шпинату з яйцем
Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці.
Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді
Багато господинь цікавляться незвичайними рецептами оригінальних страв, щоб здивувати своїх близьких.
Фетучіні з овочами в італійському стилі
Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.
Філе індички з колоритним гарніром
Філе індички з овочами, приготоване на сковороді - це один з численних рецептів, для якого доречні слова: швидко, якісно, ​​корисно, яскраво.