Справжній узбецький плов в казані
13.09.2019 450 0

Справжній узбецький плов в казані

Другі страви
В закладки

Смачний плов завжди користується великим успіхом. Дотримуючись перевіреного рецепту, можна приготувати справжній узбецький плов з яловичиною в казані. Розсипчастий рис в цій страві чудово поєднується з ніжними шматочками ароматного м'яса.

Складові:

  • м'ясо - 350 г;
  • пропарений рис - 300 г;
  • цибуля - 80-100 г;
  • морква - 150 г;
  • часник - 1 головка;
  • лавровий лист - 3-4 шт .;
  • вода - 0,6 л;
  • спеції, сіль - за смаком.

Рецепт приготування

  1. Взяти глибокий казанок. На дно ємності влити трохи олії і поставити на вогонь. Подрібнити цибулю і пару зубчиків часнику ножем. Викласти компоненти в киплячу олію. трохи підрум'янити.

Справжній узбецький плов в казані

  1. М'ясо слід нарізати невеликими шматочками. Як тільки цибуля стане золотистим, додати яловичину в посуд. Добре перемішати. Готувати протягом 15 хвилин на середньому вогні.

Справжній узбецький плов в казані

  1. Морква нарізати смужками. Надіслати її до м'яса, як тільки воно підрум'яниться.

Справжній узбецький плов в казані

  1. Додано сіль і спеції. Добре перемішати продукти. Влити частину води в ємність. Томити 3 -5 хвилин.

Справжній узбецький плов в казані

  1. Промити рисову крупу 6-7 разів у холодній воді. Просушити паперовим рушником.

Справжній узбецький плов в казані

  1. Перекласти рис у казан. Акуратно розподілити його на поверхні всіх інгредієнтів рівним шаром. Нічого не перемішувати. Зверху акуратно залити водою, що залишилася.

Справжній узбецький плов в казані

  1. Додати в казанок лаврові листочки. У центрі рисової основи зробити невелике заглиблення лопаткою. Викласти туди часникові зубчики. Дуже важливо не знімати верхню плівку з зубків. Злегка прикрити часник рисом. Закрити посуд кришкою. Гасити узбецький розсипчастий плов протягом 20 хвилин на невеликому вогні.

Справжній узбецький плов в казані

  1. Смачний узбецький плов з яловичини в казані готовий. Смачного!

Справжній узбецький плов в казані

Справжній узбецький плов в казані

Комментарии (0)
Додати коментар
Розсипчастий плов зі свинини три рецепта на плиті, в мультиварці і в казані на відкритому вогні
Баранина - традиційне м'ясо для приготування класичного узбецького плову. Але поширення рецептів по всьому світу внесло корективи навіть у стандартні страви.
Рецепт плову на курдючному салі
По всьому світу люди готують плов, але справжні знавці смачних рецептів живуть у Ферганській долині, що розташована в Узбекистані.
Як приготувати плов в каструлі на плиті-покроковий рецепт з фото
Плов - смачне і легке в приготуванні блюдо, яке нескладно зробити в звичайному посуді. Середній час приготування - від 1 до 2 годин.
Як правильно приготувати смачний плов кілька кращих відео рецептів
Будь-кухар світу скаже, що справжній плов виходить, тільки якщо приготувати його на багатті. Не будемо забувати, що приготування цієї страви бере початок з глибокої
Плов з пропареного рису з лісовими грибами і м'ясом
Плов - смачне східна страва, яке має безліч рецептур і варіантів приготування. В умовах домашньої кухні можна швидко приготувати плов зі свинини з грибами в казані на
Цвітна капуста з овочами і грибами
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.