
Свинина з фунчозой і овочами
Другі страви
В закладки
Скляна локшина дуже популярна в країнах Південно-Східної Азії. Зазвичай її виготовляють з крохмалю бобів мунг. Гарячі страви, що включають в себе цей відомий компонент, подають в будь-якому ресторанчику паназиатской кухні. Щоб покуштувати фунчозу зі свининою і овочами необов'язково відвідувати ресторан, цілком реально приготувати її в домашніх умовах.
Складові:
- свинина - 500-550 г;
- фунчоза - 100 г;
- перець болгарський - 1 шт .;
- цибулина - ½ шт .;
- рослинне масло - 100 мл;
- насіння кунжуту (за бажанням) - 20 г;
- соєвий соус - 50 мл;
- оцет (9%) - 1 ст. л .;
- зубчик часнику;
- чилі за смаком.
Рецепт фунчози зі свининою і овочами
- Нарізати свинину на вузькі шматочки довгастої форми. Блюдо вийде смачніше, якщо м'ясна вирізка буде з прожилками жиру.
- Розігріти масло на сковороді. Розрізати часник на 2-3 частини і швидко обсмажити його в гарячому маслі.
- Через 30 - 40 секунд викласти м'ясні шматочки. Обсмажувати протягом 3-4 хвилин. Перевернути і смажити ще стільки ж.
- Поки смажиться свинина, скляну лапшіцу залити літром окропу і витримати в ньому нетривалий час.
- Після цього злити воду через друшляк. Обполоснути скляну локшину холодною водою.
- Нарізати солодкий перець і цибулю.
- Надіслати овочеві компоненти до м'яса.
- Через 5-6 хвилин викласти на сковороду лапшіцу.
- У мисці з'єднати 50 мл рослинного масла, соєвий соус, оцет, чилі і мелений імбир.
- Залити соусом свинину з фунчозой і овочами, прогріти все разом протягом 3 хвилин.
- Всипати насіння кунжуту.
- Гарячу фунчозу з м'ясом і овочами подати до столу. Смачного!
Комментарии (0)

Мультиварка - універсальний кухонний електроприлад з безліччю корисних функцій, які допомагають полегшити процес приготування їжі в домашніх умовах.

Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.

Філе індички з овочами, приготоване на сковороді - це один з численних рецептів, для якого доречні слова: швидко, якісно, корисно, яскраво.

Чевапчічі - це підсмажені ковбаски, є популярною стравою в Балканських країнах. Найчастіше закуску смажать на грилі, використовуючи решітку.