Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею
07.10.2019 756 0

Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею

Другі страви
В закладки

Тушкована телятина з підливою, приготована на сковороді з журавлиною і темним пивом, має оригінальний смак. Насправді пивний дух не дуже відчувається в самому блюді, але, коли вливається в нього алкоголь, аромат стоїть відповідний. М'ясо виходить дуже ніжним.

Пиво вибирається для цього рецепта не просто темне, а нефільтроване з оксамитовим смаком. Якщо не повідомляти гостям, противникам пива, що воно є «родзинкою» частування, багато хто взагалі не здогадаються, що пиво в ньому є. Правда, це не стосується тих, кому воно просто протипоказано, наприклад, за медичними показаннями.

Інгредієнти у розрахунку на кілограм телятини:

Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею

  • 300 мл пива;
  • від 130 г журавлини;
  • 30 г масла вершкового;
  • 2 головки ріпчастої цибулі;
  • 5 штук. лаврового листа;
  • спеції традиційні - сіль і перець (гострий мелений);
  • рослинна олія.

Тушкована телятина з підливою, приготована на сковороді з журавлиною і темним пивом, має оригінальний смак. Насправді пивний дух не дуже відчувається в самому блюді, але, коли вливається в нього алкоголь, аромат стоїть відповідний. М'ясо виходить дуже ніжним.

Пиво вибирається для цього рецепта не просто темне, а нефільтроване з оксамитовим смаком. Якщо не повідомляти гостям, противникам пива, що воно є «родзинкою» частування, багато хто взагалі не здогадаються, що пиво в ньому є. Правда, це не стосується тих, кому воно просто протипоказано, наприклад, за медичними показаннями.

Інгредієнти у розрахунку на кілограм телятини:

Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею

  • 300 мл пива;
  • від 130 г журавлини;
  • 30 г масла вершкового;
  • 2 головки ріпчастої цибулі;
  • 5 штук. лаврового листа;
  • спеції традиційні - сіль і перець (гострий мелений);
  • рослинна олія.

Рецепт тушкованою телятини з журавлиною і темним пивом

  1. Перед тим, як приготувати телятину, необхідно провести первинну обробку м'яса: вирізати плівки і плевру, жилки, якщо вони є, залишаючи жирок. У невеликій кількості він не завадить. вимити м'ясо.Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею
  2. Обсушені і розрізані невеликі шматки м'яса з лавровим листом і маслом (рослинним) відправити на сильно розпечену сковороду.Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею
  3. Очищені і обмиті цибулини теж нарізати (можна дрібно).Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею
  4. Як тільки соковита тушкована телятина почне рум'яна, підсолити її, додати цибулю.Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею
  5. Журавлину, вершкове масло і залишилися спеції додати тоді, коли цибуля стане трохи м'якше. Якщо ягоди, тільки що витягнуті з морозильника, кинути в гарячу їжу, журавлина відразу почне лопатися, видаючи характерний звук. Тому дайте їй зігрітися перш, ніж обсмажувати на сковороді.Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею
  6. До речі, ягоди не потребують додаткових водних процедурах. Адже до того, як їх заморозити, ви їх добре промили.Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею
  7. Від 5 до 7 хвилин гасити на середньому вогні блюдо, перш ніж влити в нього пиво. Спочатку злегка збовтати пляшку з пивом, щоб смачний осад, який утворився за той час, що алкоголь зберігався в магазині, вони рівномірно розподілилися по всій рідини. І тільки потім відкорковувати пляшку.Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею
  8. Для завершального акорду знадобиться близько 20 хвилин. Поки гаситься м'ясо на середньому вогні, можна встигнути приготувати будь-який гарнір. Який? Навіть картопля, приготована по самому нехитрому рецептом, допоможе яскравіше підкреслити оригінальний смак такого «п'яного» страви. Готову тушковану телятину з цибулею подати з овочами до столу. Смачного!Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею
    Телятина тушкована з пивом на сковороді з картоплею
Комментарии (0)
Додати коментар
Тушкована риба з овочами
Тушкована риба з овочами
Тушкована риба з овочами
03.10.19 Другі страви
Про користь їжі можна розмірковувати нескінченно. Хтось вважає за краще строго дотримуватися дієт, інші ж, навпаки, ні в чому собі не відмовляють і вибирають страви з
М'ясні тефтелі в томатному соусі
Смачний обід можна приготувати з найпростіших і знайомих кожної господині продуктів. Існує величезна кількість рецептів м'ясних тефтелей з рисом в томатному соусі.
Смачні медальйони з яловичини
Щоб приготувати смажене м'ясо смачно, потрібно взяти найкращу і цінну частину, тобто вирізку.
Філе індички з колоритним гарніром
Філе індички з овочами, приготоване на сковороді - це один з численних рецептів, для якого доречні слова: швидко, якісно, ​​корисно, яскраво.
Іспанська тортилья з картоплею
Іспанська тортилья або картопляна запіканка на сковороді - дуже смачне і ситне блюдо. Це щось середнє між запіканкою і омлетом.
Блюдо рататуй в прованському стилі
До виходу на екрани кінотеатрів американського повнометражного мультиплікаційного фільму, французьке блюдо рататуй, приготоване за класичним рецептом, виглядало як рагу