Суп з червоною квасолею
Перші страви
В закладки
Чудові властивості консервованих бобів ми дуже часто використовуємо для отримання прекрасних страв, складових наш повсякденний раціон. Додаючи продукт в борщ, салат, гуляш або іншу страву, створюємо кращі поєднання вишуканих смаків, надаємо їжі найбільш апетитний вигляд.
Вживання плодів сімейства бобових надзвичайно важливо для організму людини, адже не випадково дієтологи внесли їх до списку десяти найбільш корисних продуктів. Квасолевий суп з червоної консервованої квасолі, приготований згідно рекомендованого рецепта, являє собою корисну гарячу їжу, що відповідає всім вимогам здорового харчування.
Необхідні інгредієнти:
- картопля - 1 шт .;
- цибулина;
- 30 г масла (оливкової або соняшникової);
- консервована червона квасоля;
- половина моркви;
- чверть солодкого перцю;
- 3 зубчики часнику;
- десертна ложка соку лимона;
- кількість сметани, зелені, солі, улюблених спецій (базилік, коріандр або майоран) підбираємо за смаком.
Рецепт приготування
- Очищаємо перераховані в рецептурі супу овочі, нарізаємо картопля у вигляді невеликих брусків. Частина болгарського перцю, цибулю і моркву шаткуємо соломкою або маленькими кубиками.
- Вливаємо в каструлю 2 літри бульйону або бутильованої води, нагріваємо до кипіння. Опускаємо в киплячий бульйон шматочки картоплі, відварюємо на середньому вогні.
- Підготовлені овочі викладаємо в нагріту з вершковим маслом сковороду, обсмажуємо до м'якого стану. Додаємо подрібнені зубчики часнику, нарізаний базилік або іншу улюблену зелень, вміст банки з червоною квасолею. Видавлюємо з лимона чайну ложку соку. Перемішуємо компоненти, нагріваємо ще 5 хвилин.
- Перевіряємо готовність картоплі, після чого додаємо овочеву суміш з сковороди. Не забуваємо про підібраному за смаком кількості солі, перцю, улюблених спецій. Посипаємо нарубаної зеленню. Закінчуємо теплову обробку їжі через 5 хвилин.
- Подаємо гарячий суп з червоною квасолею, приправляючи перша страва ложкою сметани. На весь технологічний процес ми витратили не більше півгодини, отримали прекрасне блюдо з пікантним смаком і дуже привабливим виглядом. Смачного!
Комментарии (0)
Плід гарбуза все частіше використовується в кулінарних рецептах. З плодової м'якоті можна приготувати дуже смачний класичний гарбузовий суп-пюре з сочевиці.
У кожної господині є своя фірмова страва, яку із задоволенням представляється як звичайний страви або прикраси святкового застілля.
Бажання представити на обід таке чудове блюдо, як чахохбілі з курки по-грузинськи, приготоване за класичним рецептом зовсім не дивно.
Кукурудзяне борошно не особливо популярна у широкого кола господинь. Її частіше використовують ті, хто прагне схуднути і бажає залишатися в гарній формі.