Суп з галушками на курячому бульйоні
26.09.2019 111 0

Суп з галушками на курячому бульйоні

Перші страви
В закладки

Галушки - це борошняні вироби, що складаються, частіше за все, з борошна і яйця. Їх можуть додавати в першу страву або використовувати для приготування гарніру. Смачний курячий суп з ніжними галушками з заварного тесту порадує своїм смаком і буде завжди до речі.

Складові:

Суп з галушками на курячому бульйоні

  • курка - 500 - 600 г;
  • борошно - 100 - 120 г;
  • вода - 1,6 л;
  • морква - 1 шт .;
  • цибулина - 1 шт .;
  • яйце - 1 шт .;
  • масло - 50 г;
  • пучок зелені - 1 шт .;
  • лавровий лист;
  • перець;
  • сіль.

Рецепт приготування

  1. Куряче м'ясо вимити. Очистити цибулю і моркву. Нарізати на середні або великі шматочки. Скласти все в каструлю. Залити продукти водою. Довести до кипіння. Прибрати накип. Варити під кришкою на помірному вогні. Бульйон буде готовий через 40-50 хвилин. Якщо курка домашня, то час варіння від години до двох.

Суп з галушками на курячому бульйоні

  1. Хвилин за 15 до закінчення варіння, покласти сіль і перець за смаком, додати лавровий лист. Шумівкою викласти м'ясо в тарілку, при необхідності знявши його з кісток і нарізавши на шматочки. Якщо немає любителів вареного цибулі та моркви, видалити їх.
  2. нарізати зелень.

Суп з галушками на курячому бульйоні

  1. Рецепт галушок з борошна досить простий. Приготування проходить в кілька етапів. У невеликій каструльці або жароміцної мисці розтопити масло, влити 100 мл киплячого бульйону, всипати половину зелені і додати борошно. Швидко все перемішати.

Суп з галушками на курячому бульйоні

  1. Дати охолонути до +40 градусів і вбити яйце.

Суп з галушками на курячому бульйоні

  1. Перемішувати до однорідного стану. Тісто для галушок виходить гладким і пластичним.
  2. За допомогою 2 чайних ложок формувати галушки для курячого супу і викладати їх в киплячий бульйон.

Суп з галушками на курячому бульйоні

  1. Коли всі шматочки тіста виявляться в каструлі, акуратно підняти їх ложкою з дна посуду, довести до кипіння, всипати решту зелень і через 3-4 хвилини після закипання зняти з вогню.

Суп з галушками на курячому бульйоні

  1. Розлити домашній суп з галушками по тарілках, додати в кожну м'ясо і подати до столу. Смачного!

Суп з галушками на курячому бульйоні

Комментарии (0)
Додати коментар
Суп зі свіжого шпинату з яйцем
Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці.
Справжній узбецький плов в казані
Смачний плов завжди користується великим успіхом. Дотримуючись перевіреного рецепту, можна приготувати справжній узбецький плов з яловичиною в казані.
Курка з помідорами та базиліком
Знаменитий кухар, власник ресторанів і ведучий кулінарних передач англієць Джеймі Олівер відомий ще й тим, що регулярно пропагує домашню їжу.
Фетучіні з овочами в італійському стилі
Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.
Котлети з грибною начинкою
Смачний і ситний вечеря в затишній домашній обстановці порадує сім'ю. Відмінним блюдом, що доповнює улюблений гарнір, стануть котлети з начинкою з грибів.
Секрети борщу з кислою капустою
Зараз свіжі овочі доступні цілий рік. Незважаючи на це, борщ з кислою капустою і буряками, приготований за класичним рецептом, є дуже популярною серед багатьох господинь.