Суп з галушками на курячому бульйоні
Перші страви
В закладки
Галушки - це борошняні вироби, що складаються, частіше за все, з борошна і яйця. Їх можуть додавати в першу страву або використовувати для приготування гарніру. Смачний курячий суп з ніжними галушками з заварного тесту порадує своїм смаком і буде завжди до речі.
Складові:
- курка - 500 - 600 г;
- борошно - 100 - 120 г;
- вода - 1,6 л;
- морква - 1 шт .;
- цибулина - 1 шт .;
- яйце - 1 шт .;
- масло - 50 г;
- пучок зелені - 1 шт .;
- лавровий лист;
- перець;
- сіль.
Рецепт приготування
- Куряче м'ясо вимити. Очистити цибулю і моркву. Нарізати на середні або великі шматочки. Скласти все в каструлю. Залити продукти водою. Довести до кипіння. Прибрати накип. Варити під кришкою на помірному вогні. Бульйон буде готовий через 40-50 хвилин. Якщо курка домашня, то час варіння від години до двох.
- Хвилин за 15 до закінчення варіння, покласти сіль і перець за смаком, додати лавровий лист. Шумівкою викласти м'ясо в тарілку, при необхідності знявши його з кісток і нарізавши на шматочки. Якщо немає любителів вареного цибулі та моркви, видалити їх.
- нарізати зелень.
- Рецепт галушок з борошна досить простий. Приготування проходить в кілька етапів. У невеликій каструльці або жароміцної мисці розтопити масло, влити 100 мл киплячого бульйону, всипати половину зелені і додати борошно. Швидко все перемішати.
- Дати охолонути до +40 градусів і вбити яйце.
- Перемішувати до однорідного стану. Тісто для галушок виходить гладким і пластичним.
- За допомогою 2 чайних ложок формувати галушки для курячого супу і викладати їх в киплячий бульйон.
- Коли всі шматочки тіста виявляться в каструлі, акуратно підняти їх ложкою з дна посуду, довести до кипіння, всипати решту зелень і через 3-4 хвилини після закипання зняти з вогню.
- Розлити домашній суп з галушками по тарілках, додати в кожну м'ясо і подати до столу. Смачного!
Комментарии (0)
Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці.
Смачний плов завжди користується великим успіхом. Дотримуючись перевіреного рецепту, можна приготувати справжній узбецький плов з яловичиною в казані.
Знаменитий кухар, власник ресторанів і ведучий кулінарних передач англієць Джеймі Олівер відомий ще й тим, що регулярно пропагує домашню їжу.
Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.
Смачний і ситний вечеря в затишній домашній обстановці порадує сім'ю. Відмінним блюдом, що доповнює улюблений гарнір, стануть котлети з начинкою з грибів.