Салат з пекінської капусти з овочами та перепелиними яйцями
Пекінська капуста, яку часто називають китайський салат, цінується як дієтичний продукт. У Китаї її вирощують з початку 15-го століття, де вона вважається символом багатства і удачі. Овоч має дуже низьку калорійність. Капустяне листя мають досить ніжною структурою, їх можна гасити, варити, маринувати, використовувати в сирому вигляді в самих різних блюдах для стабілізації і зниження ваги. Простий, легкий салат з пекінської капусти з овочами та перепелиними яйцям, приготований за викладеним нижче рецептом, порадує своїм приємним смаком.
Необхідні інгредієнти:
- капуста: 300 г;
- перепелині яйця: 3-4 шт .;
- перець болгарський: 100 г;
- огірок свіжий: 100 г;
- половина цибулини;
- зелень: 30 г;
- масло: 30 мл;
- сіль.
Пекінська капуста, яку часто називають китайський салат, цінується як дієтичний продукт. У Китаї її вирощують з початку 15-го століття, де вона вважається символом багатства і удачі. Овоч має дуже низьку калорійність. Капустяне листя мають досить ніжною структурою, їх можна гасити, варити, маринувати, використовувати в сирому вигляді в самих різних блюдах для стабілізації і зниження ваги. Простий, легкий салат з пекінської капусти з овочами та перепелиними яйцям, приготований за викладеним нижче рецептом, порадує своїм приємним смаком.
Необхідні інгредієнти:
- капуста: 300 г;
- перепелині яйця: 3-4 шт .;
- перець болгарський: 100 г;
- огірок свіжий: 100 г;
- половина цибулини;
- зелень: 30 г;
- масло: 30 мл;
- сіль.
Рецепт приготування
- Відварити яйця перепелів круто. Для цього нагріти воду з ними до кипіння і варити в окропі 5-6 хвилин.
- Капустяне листя обполоснути водою. Дати зайвій воді стекти. Нарізати тонкою соломкою.
- Овочі добре вимити, цибулю очистити від лушпиння. Цибулю подрібнити ножем, огірки і солодкий болгарський перчик розрізати на невеликі шматочки.
- Вибрати містку посуд. Перекласти в неї все овочі.
- Посолити за смаком і добре перемішати. Заправити блюдо маслом. Для цього підійде не тільки оливкове, але і соняшникова, або кукурудзяна олія.
- Дрібно нашаткувати зелень. Очистити яйця. Розрізати кожне на дві половини.
- Викласти готову страву в салатник. Зверху розкласти перепелині яйця, посипати все зеленню. Простий, смачний салат з пекінською капустою і огірком з болгарським перцем готовий. Смачного!