Гарбузово-яблучні оладки
Випічка
В закладки
Традиційні оладки, знайомі кожній родині, збагатимо гарбузом і яблуком - щільні, соковиті, солодкі і з помірним ароматом дари природи не тільки поліпшать якість випічки, але і подарують новий оригінальний смак, створять особливо ніжну консистенцію. Гарбузове оладки на кефірі з яблуками чудово підійдуть до сніданку або дитячому полуденка.
Складові:
- пшеничне борошно - 150-170 г;
- гарбуз - 100 г;
- яблуко - 50-100 г;
- кефір будь-якої жирності - 120 мл;
- яйця - 1 шт .;
- цукор - 20 г;
- розпушувач - 5 г;
- рослинне масло - 15 г + за бажанням для смаження.
- сіль - 2 г.
Гарбузове оладки з сирої гарбузом рецепт
- Перед тим, як приготувати гарбузові оладки, з чистою тиковкі зрізаємо жорстку шкірку, а досить тверду м'якоть трьом на сирної тертці - нам потрібна дуже тонка стружка, яка встигне в тесті пропаритися і не залишиться сирої.
- З одного великого або двох невеликих яблук зрізаємо шкірку, трьом тим же «калібром», що і фрагмент гарбуза. Завантажуємо в робочу миску.
- До фруктово-овочевому асорті вливаємо кефір. Жирність кисломолочного напою вибирайте самостійно - бажаючи знизити калорійність мініатюрних млинців, замісіть на знежиреному.
- Слідом вбиваємо яйце, збовтуємо до однорідності. Яйце з'єднає компоненти і подарує приємний смак.
- В кінці всипаємо дрібку солі, ложку цукру (тут вирішуйте самі - найчастіше оладки з гарбузом виходять досить солодкими і без цукрового піску, все залежить від конкретного сорту овоча). Додаємо борошно, змішане з порцією розпушувача, вливаємо олію. Інтенсивно розмішуємо до в'язкої консистенції без сухих грудок. Відразу приступаємо до випікання міні-млинчиків.
- Розігріваємо сковороду (дуже зручна у використанні спеціальна млинцева сковорода), змащуємо будь-яким жиром, включаючи шматочок сала, або залишаємо поверхню розпеченій і сухий, як в рецепті панкейк, викладаємо по 1-2 ст. л. густого тесту, смажимо пишні гарбузове оладки до золотистої скоринки з кожного боку.
- Подаємо гарбузово-яблучні оладки теплими або повністю остудженому зі сметаною, запашним медом або ложкою джему. Смачного!
Комментарии (0)
Плід гарбуза все частіше використовується в кулінарних рецептах. З плодової м'якоті можна приготувати дуже смачний класичний гарбузовий суп-пюре з сочевиці.
В традиційний італійський рецепт тірамісу входять: сир маскарпоне, яйця, цукор, натуральну каву, печиво, какао-порошок.
Празький торт - це один з найбільш популярних бісквітів. Приготувати такий тортик вдома не складе великих труднощів.
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно
Вітаю, дорогі друзі! Шукаєте цікаві уроки про те, як намалювати гарбуз на Хеллоуїн олівцем і бажано з відео? Можете вважати пошуки закінченими!