Гарбузово-яблучні оладки
07.08.2019 131 0

Гарбузово-яблучні оладки

Випічка
В закладки

Традиційні оладки, знайомі кожній родині, збагатимо гарбузом і яблуком - щільні, соковиті, солодкі і з помірним ароматом дари природи не тільки поліпшать якість випічки, але і подарують новий оригінальний смак, створять особливо ніжну консистенцію. Гарбузове оладки на кефірі з яблуками чудово підійдуть до сніданку або дитячому полуденка.

Складові:

  • пшеничне борошно - 150-170 г;
  • гарбуз - 100 г;
  • яблуко - 50-100 г;
  • кефір будь-якої жирності - 120 мл;
  • яйця - 1 шт .;
  • цукор - 20 г;
  • розпушувач - 5 г;
  • рослинне масло - 15 г + за бажанням для смаження.
  • сіль - 2 г.

Гарбузове оладки з сирої гарбузом рецепт

  1. Перед тим, як приготувати гарбузові оладки, з чистою тиковкі зрізаємо жорстку шкірку, а досить тверду м'якоть трьом на сирної тертці - нам потрібна дуже тонка стружка, яка встигне в тесті пропаритися і не залишиться сирої.

Гарбузово-яблучні оладки

  1. З одного великого або двох невеликих яблук зрізаємо шкірку, трьом тим же «калібром», що і фрагмент гарбуза. Завантажуємо в робочу миску.

Гарбузово-яблучні оладки

  1. До фруктово-овочевому асорті вливаємо кефір. Жирність кисломолочного напою вибирайте самостійно - бажаючи знизити калорійність мініатюрних млинців, замісіть на знежиреному.

Гарбузово-яблучні оладки

  1. Слідом вбиваємо яйце, збовтуємо до однорідності. Яйце з'єднає компоненти і подарує приємний смак.

Гарбузово-яблучні оладки

  1. В кінці всипаємо дрібку солі, ложку цукру (тут вирішуйте самі - найчастіше оладки з гарбузом виходять досить солодкими і без цукрового піску, все залежить від конкретного сорту овоча). Додаємо борошно, змішане з порцією розпушувача, вливаємо олію. Інтенсивно розмішуємо до в'язкої консистенції без сухих грудок. Відразу приступаємо до випікання міні-млинчиків.

Гарбузово-яблучні оладки

  1. Розігріваємо сковороду (дуже зручна у використанні спеціальна млинцева сковорода), змащуємо будь-яким жиром, включаючи шматочок сала, або залишаємо поверхню розпеченій і сухий, як в рецепті панкейк, викладаємо по 1-2 ст. л. густого тесту, смажимо пишні гарбузове оладки до золотистої скоринки з кожного боку.

Гарбузово-яблучні оладки

  1. Подаємо гарбузово-яблучні оладки теплими або повністю остудженому зі сметаною, запашним медом або ложкою джему. Смачного!

Гарбузово-яблучні оладки

Комментарии (0)
Додати коментар
Гарбузовий суп-пюре з сочевиці
Плід гарбуза все частіше використовується в кулінарних рецептах. З плодової м'якоті можна приготувати дуже смачний класичний гарбузовий суп-пюре з сочевиці.
Десерт тірамісу без випічки
В традиційний італійський рецепт тірамісу входять: сир маскарпоне, яйця, цукор, натуральну каву, печиво, какао-порошок.
Торт Прага з бананами по-домашньому
Празький торт - це один з найбільш популярних бісквітів. Приготувати такий тортик вдома не складе великих труднощів.
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
Як спекти паску вдома
02.08.19 Випічка
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно
Прості способи намалювати гарбуз на Хеллоуїн, які підійдуть навіть початківцям
Вітаю, дорогі друзі! Шукаєте цікаві уроки про те, як намалювати гарбуз на Хеллоуїн олівцем і бажано з відео? Можете вважати пошуки закінченими!
Рецепт приготування печива з передбаченням
Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати печиво з передбаченнями. Традиція пекти такі печива зародилася в стародавньому Китаї. А своєю формою вони зобов'язані раковин