Пиріг з грибами і сиром
Випічка
В закладки
Ситний пиріг, приготований на домашній кухні - це завжди відмінний привід для апетитного перекусу. Випічка, зроблена своїми руками, радує не тільки смаком, але і створює атмосферу тепла і затишку в домі. Листковий пиріг з грибами і сиром, приготований в духовці, не залишить нікого байдужим і стане якісною альтернативою звичної піці.
Складові:
- гриби консервовані - 100 г;
- ковбаса без жиру або шинка - 150 г;
- сир - 100 г;
- ріпчаста цибуля - 100 г;
- морква - 50 г;
- зелень - 1 пучок.
Перелік продуктів для тіста:
- пшеничне борошно - 800 г;
- молоко - 150 г;
- вершкове масло - 50 г;
- яйце - 1 шт .;
- цукор - 10 г;
- сухі дріжджі - 1 ч. л .;
- сіль - щіпка.
Рецепт пирога з грибами в духовці
- Перед тим, як приготувати листковий пиріг, слід зробити тісто. Взяти глибоку миску. За допомогою звичайного кухонного віночка змішати в цій ємності сире яйце і молоко.
- У рідку суміш всипати сіль і цукор. Туди ж нарізати невеликими шматочками вершкове масло.
- Всипати дріжджі. Добре все перемішати.
- Просіяти борошно. Додати до інших компонентів. Замісити руками пружне тісто. Прикрити посуд з тестом вологим рушником. Залишити ємність в теплому місці на 40 хвилин.
- Зайнятися начинкою для дріжджового пирога з грибами. Нарізати тонкими часточками ковбасу. Натерти крупно сир. подрібнити зелень.
- Лук нашаткувати дрібно, моркву натерти. Обсмажити на сковороді цибулю, моркву і гриби.
- Взяти посуд для випічки. Ідеально підійде скляна ємність. Дно застелити пергаментом, або фольгою. Тісто для листкового пирога з грибами розрівняти руками по всьому периметру чаші. Воно повинно прийняти форму ємності, в якій знаходиться. Невелику частину тесту залишити для прикраси.
- Викласти начинку. Першим шаром повинна стати ковбаса.
- Далі викласти грибну масу. Посипати все подрібненою зеленню.
- З тесту сформувати руками тонкий джгут. Викласти його у вигляді спіральки зверху. Варто відзначити, що прикрасити можна на свій розсуд.
- Посипати все зверху тертим сиром. Випікати 40 хвилин при 200 градусах.
- Пиріг з ковбасою і сиром можна їсти. Смачного!
Комментарии (0)
Ідея для домашньої піци з грибами і сиром підглянена в одному італійському закладі для масового харчування.
Коржик - це традиційний хліб народів Середньої Азії. У багатьох кухнях світу зустрічаються різноманітні види цього вироби з тіста з різними наповнювачами: приправами,
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.
Ароматне сметанне печиво - це маленьке свято вдома. Приготувати його допоможе простий рецепт печива на сметані.
На Великдень, на найбільш шанований свято, християни печуть спеціальний хліб - паску. Для того, щоб спекти паску пасхальний в духовці в домашніх умовах, необхідно