Нарізні бісквітні тістечка
09.09.2019 1 112 0

Нарізні бісквітні тістечка

Випічка
В закладки

Ласуни люблять смачну випічку на відміну від тих, хто старанно стежить за фігурою. Але навіть прихильники тонкої талії не зможуть встояти перед шматочком бісквітного тістечка з кремом, приготованого в домашніх умовах. Це той самий випадок, коли десерт тане в роті миттєво.

Продукти для бісквіта:

  • пшеничне борошно - 12 ст. л .;
  • цукор - 12 ст. л .;
  • яйця - 6 шт.

Інгредієнти для крему:

  • сметана - 200 г;
  • цукор - 100 г;

Компоненти для просочення:

  • цукор - 80 г;
  • сік лимона - 2 ч. л .;
  • вода - 100 мл.

Рецепт бісквітного тістечка з фото

  1. Відокремити білки від жовтків. У миску з білками всипати 6 столових ложок цукрового піску. Збити до однорідної світлої маси. Цей процес повинен зайняти від 2 до 5 хвилин.

Нарізні бісквітні тістечка

  1. У посуд з жовтками додати також 6 столових ложок цукрового піску. Ретельно перемішати міксером до утворення однорідної маси.

Нарізні бісквітні тістечка

  1. У ємність з жовткова масою перелити білкову суміш. Все перемішати, потім акуратно збити міксером до отримання пишною суміші.

Нарізні бісквітні тістечка

  1. Всипати борошно в ємність з однорідною сумішшю. Збити інгредієнти міксером.

Нарізні бісквітні тістечка

  1. Підготувати деко: застелити дно пергаментом. Перелити однорідне густе тісто на деко. Розрівняти лопаткою. Випікати бісквіт 30 хвилин в прогрітій до 180 градусів духовці. Готовність перевірити натисканням пальця. Якщо маса приймає вихідну форму, значить корж готовий.

Нарізні бісквітні тістечка

Нарізні бісквітні тістечка

  1. Зробити крем: сметану змішати з цукровим піском.

Нарізні бісквітні тістечка

  1. Підготувати просочення. Влити воду в каструлю. Всипати цукровий пісок і сік лимона. Довести до кипіння, постійно помішуючи. Перелити сироп в миску.
  2. Випічка повинна трохи охолонути. Зняти пергамент. Акуратно видалити папір рукою, притримуючи випічку. Нарізати пишний корж на квадрати. Пару з них розім'яти руками в крихту - для обсипання.

Нарізні бісквітні тістечка

  1. Кожен шматочок бісквітних нарізних тістечок полити столовою ложкою сиропу.

Нарізні бісквітні тістечка

  1. Потім занурити все скибочки в крем. Важливо, щоб просочення була з усіх боків десерту.

Нарізні бісквітні тістечка

  1. Обсипати випічку крихтою.

Нарізні бісквітні тістечка

  1. Ніжні пісочні бісквітні тістечка можна їсти. Смачного!

Нарізні бісквітні тістечка

Комментарии (0)
Додати коментар
Торт медовик зі сметанним кремом
Торт медовик готується досить швидко і просто. Він не вимагає дорогих і рідкісних продуктів.
Бісквітний сирний торт
Мультиварка - багатофункціональний побутової кухонний прилад. Вона є хорошою помічницею на кухні.
Десерт тірамісу без випічки
В традиційний італійський рецепт тірамісу входять: сир маскарпоне, яйця, цукор, натуральну каву, печиво, какао-порошок.
Торт Прага з бананами по-домашньому
Празький торт - це один з найбільш популярних бісквітів. Приготувати такий тортик вдома не складе великих труднощів.
Ніжне печиво зі сметани
Ароматне сметанне печиво - це маленьке свято вдома. Приготувати його допоможе простий рецепт печива на сметані.
Домашній кекс з яблуками
Кекс - солодке кондитерський виріб, випікається з дріжджового або бісквітного тіста. Десерт відрізняється своєю легкістю і ніжністю.