Розтягаї з м'ясною начинкою
26.09.2019 641 0

Розтягаї з м'ясною начинкою

Випічка
В закладки

Домашня випічка здатна підняти настрій і стати відмінним приводом для чаювання. Смачні розтягаї з м'ясом з листкового тіста порадують ніжним смаком і чудовим ароматом.

Складові:

- тісто:

  • пшеничне борошно - 600 г;
  • молоко - 200 мл;
  • маргарин - 50 г;
  • куряче яйце - 1 шт .;
  • сухі швидкодіючі дріжджі - 10 г;
  • цукор - 10 г;
  • сіль - 10 г;

- начинка:

  • фарш - 600 г;
  • сир твердий - 120 г;
  • болгарський перець - 30 г;
  • морква - 50 г;
  • куряче яйце - 1 шт .;
  • курячий бульйон - 300 мл;
  • зелень кропу - 20 г;
  • сіль за смаком.

Рецепт розтягаїв з м'ясом в духовці

  1. Трохи підігріти молоко і розчинити в ньому дріжджі.

Розтягаї з м'ясною начинкою

  1. Підталий маргарин відправити в миску з рідкою сумішшю.

Розтягаї з м'ясною начинкою

  1. Розбити яйце. Добре все перемішати.

Розтягаї з м'ясною начинкою

  1. Всипати цукор і сіль.

Розтягаї з м'ясною начинкою

  1. Акуратно просіяти борошно в миску з рідкою масою. Поступово підсипаючи борошно, замісити тісто і залишити його на годину в теплі, прикривши рушником.

Розтягаї з м'ясною начинкою

  1. Приготувати начинку для розтягаїв. Натерти сир на дрібній тертці. В окремій мисці змішати фарш, натерту дрібно морква, нарізаний дрібно перець. Розбити туди ж яйце, додати подрібнену зелень. Всипати сіль. Добре все перемішати.

Розтягаї з м'ясною начинкою

  1. Коли тісто стане пишним і значно збільшиться в об'ємі, його необхідно розділити на рівні частини, вагою близько 40 г кожна. Руками або качалкою виготовити з кожного шматочка корж. У центр заготовки помістити столову ложку м'ясної начинки. Краї коржика защепіть, залишивши середину відкритою.

Розтягаї з м'ясною начинкою

  1. У кожен виріб влити неповну ложку готового курячого бульйону.

Розтягаї з м'ясною начинкою

  1. Викласти відкриті пиріжки на деко. Помістити в кожен по чайній ложці тертого сиру.

Розтягаї з м'ясною начинкою

  1. Змастити розтягаї з сиром яєчним жовтком. Випікати 30 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

Розтягаї з м'ясною начинкою

  1. Розтягаї з фаршем і яйцем можна їсти. Смачного!

Розтягаї з м'ясною начинкою

Розтягаї з м'ясною начинкою

Комментарии (0)
Додати коментар
Суп з галушками на курячому бульйоні
Галушки - це борошняні вироби, що складаються, частіше за все, з борошна і яйця. Їх можуть додавати в першу страву або використовувати для приготування гарніру.
Котлети з грибною начинкою
Смачний і ситний вечеря в затишній домашній обстановці порадує сім'ю. Відмінним блюдом, що доповнює улюблений гарнір, стануть котлети з начинкою з грибів.
Штрудель з куркою в соусі
Дбайлива господиня щоразу намагається порадувати членів сім'ї смачним частуванням. В запасі у неї завжди є оригінальні рецепти страв.
Простий пиріг з капустою
Домашні пироги - традиційне частування святкового столу. Рецептів приготування цієї страви безліч.
Домашні коржі на кислому молоці
Коржик - це традиційний хліб народів Середньої Азії. У багатьох кухнях світу зустрічаються різноманітні види цього вироби з тіста з різними наповнювачами: приправами,
Пиріг з грибами і сиром
Ситний пиріг, приготований на домашній кухні - це завжди відмінний привід для апетитного перекусу.