Розтягаї з м'ясною начинкою
Випічка
В закладки
Домашня випічка здатна підняти настрій і стати відмінним приводом для чаювання. Смачні розтягаї з м'ясом з листкового тіста порадують ніжним смаком і чудовим ароматом.
Складові:
- тісто:
- пшеничне борошно - 600 г;
- молоко - 200 мл;
- маргарин - 50 г;
- куряче яйце - 1 шт .;
- сухі швидкодіючі дріжджі - 10 г;
- цукор - 10 г;
- сіль - 10 г;
- начинка:
- фарш - 600 г;
- сир твердий - 120 г;
- болгарський перець - 30 г;
- морква - 50 г;
- куряче яйце - 1 шт .;
- курячий бульйон - 300 мл;
- зелень кропу - 20 г;
- сіль за смаком.
Рецепт розтягаїв з м'ясом в духовці
- Трохи підігріти молоко і розчинити в ньому дріжджі.
- Підталий маргарин відправити в миску з рідкою сумішшю.
- Розбити яйце. Добре все перемішати.
- Всипати цукор і сіль.
- Акуратно просіяти борошно в миску з рідкою масою. Поступово підсипаючи борошно, замісити тісто і залишити його на годину в теплі, прикривши рушником.
- Приготувати начинку для розтягаїв. Натерти сир на дрібній тертці. В окремій мисці змішати фарш, натерту дрібно морква, нарізаний дрібно перець. Розбити туди ж яйце, додати подрібнену зелень. Всипати сіль. Добре все перемішати.
- Коли тісто стане пишним і значно збільшиться в об'ємі, його необхідно розділити на рівні частини, вагою близько 40 г кожна. Руками або качалкою виготовити з кожного шматочка корж. У центр заготовки помістити столову ложку м'ясної начинки. Краї коржика защепіть, залишивши середину відкритою.
- У кожен виріб влити неповну ложку готового курячого бульйону.
- Викласти відкриті пиріжки на деко. Помістити в кожен по чайній ложці тертого сиру.
- Змастити розтягаї з сиром яєчним жовтком. Випікати 30 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
- Розтягаї з фаршем і яйцем можна їсти. Смачного!
Комментарии (0)
Галушки - це борошняні вироби, що складаються, частіше за все, з борошна і яйця. Їх можуть додавати в першу страву або використовувати для приготування гарніру.
Смачний і ситний вечеря в затишній домашній обстановці порадує сім'ю. Відмінним блюдом, що доповнює улюблений гарнір, стануть котлети з начинкою з грибів.
Дбайлива господиня щоразу намагається порадувати членів сім'ї смачним частуванням. В запасі у неї завжди є оригінальні рецепти страв.
Коржик - це традиційний хліб народів Середньої Азії. У багатьох кухнях світу зустрічаються різноманітні види цього вироби з тіста з різними наповнювачами: приправами,