Простий пиріг з капустою
Закуски
В закладки
Домашні пироги - традиційне частування святкового столу. Рецептів приготування цієї страви безліч. Одним з найбільш популярних варіантів є закритий пиріг з капустою.
Складові:
- свіжа або квашена капуста - 1,5 кг;
- борошно - 0,6 кг;
- яйця - 3-4 шт. (1 - в тісто, інші в начинку);
- маргарин - 50 г;
- масло рослинне - 70 мл;
- цукор - 40 г;
- цибулина - 1 шт .;
- сухі дріжджі - 9-10 г або 20 г свіжих;
- мелений перець, сіль.
Рецепт приготування
- борошно просіяти.
- У теплу воду помістити дріжджі, цукор, пару пучок солі, влити розтоплений маргарин і вбити яйце.
- Все розмішати і додати борошно. Спочатку всипати близько 300 г.
- Інша кількість додавати поступово, поки дріжджове тісто не стане гладким і еластичним.
- Надіслати тісто в духову шафу на 1 годину. Духовку заздалегідь розігріти до +50 і вимкнути.
- За цей час необхідно приготувати начинку. Якщо капуста квашена, її слід промити, свіжу - тонко нашаткувати.
- Обсмажити спочатку цибулю, потім додати капустяну стружку. Всипати перець, при необхідності посолити. Надіслати в сковороду рубані варені яйця.
- Деко за допомогою кулінарного пензлика змастити маслом. Укласти пласт тесту. Руками надати йому округлу форму.
- Викласти начинку. Розрівняти. Краї залишити вільними.
- Другий пласт розмістити так, щоб він закрив вміст. Защипати краї дріжджового пирога з капустою і яйцем.
- Відправити його в духовку, розігріту до +180 на 45 хвилин. Після випікання, змастити зверху розтопленим маслом.
- Випічка готова. Смачного!
Комментарии (0)
З настанням весни і літа страви з зеленою цибулею стають більш популярними незважаючи на те, що цибуля легко вигнати на зелене перо незалежно від пори року навіть в
Ідея для домашньої піци з грибами і сиром підглянена в одному італійському закладі для масового харчування.
Коржик - це традиційний хліб народів Середньої Азії. У багатьох кухнях світу зустрічаються різноманітні види цього вироби з тіста з різними наповнювачами: приправами,
Перші згадки про курнику пов'язані з часом правління царя Івана Грозного. Пиріг тоді готували в урочистих випадках.