
Смажені пиріжки з дріжджового тіста
Закуски
В закладки
З настанням весни і літа страви з зеленою цибулею стають більш популярними незважаючи на те, що цибуля легко вигнати на зелене перо незалежно від пори року навіть в умовах житлового приміщення. Одним з таких страв є смажені пиріжки на молоці з зеленою цибулею і яйцем з дріжджового тіста, приготовані за рецептом, викладеному нижче .
Необхідні інгредієнти:
- цибуля зелена: 200 - 250 г;
- яйця 8- 10 шт., з них одне - в тісто;
- мука: 500 - 550 г;
- молоко: 120 мл;
- масло: 100 мл, з них 50 - в тісто;
- вода: 120 мл;
- дріжджі свіжі: 30 г або пакетик сухих: 10 - 11 г;
- цукор: 30 г;
- сіль.
З настанням весни і літа страви з зеленою цибулею стають більш популярними незважаючи на те, що цибуля легко вигнати на зелене перо незалежно від пори року навіть в умовах житлового приміщення. Одним з таких страв є смажені пиріжки на молоці з зеленою цибулею і яйцем з дріжджового тіста, приготовані за рецептом, викладеному нижче .
Необхідні інгредієнти:
- цибуля зелена: 200 - 250 г;
- яйця 8- 10 шт., з них одне - в тісто;
- мука: 500 - 550 г;
- молоко: 120 мл;
- масло: 100 мл, з них 50 - в тісто;
- вода: 120 мл;
- дріжджі свіжі: 30 г або пакетик сухих: 10 - 11 г;
- цукор: 30 г;
- сіль.
Рецепт приготування
- Воду з'єднати з молоком і підігріти до + 30 градусів. Всипати цукор і покласти дріжджі.
- Через чверть години, в суміш з дріжджами вбити яйце, додати пару пучок солі і половину борошна. Борошно повинна бути заздалегідь просіяна. Це поліпшить якість продукту.
- Суміш розмішати ложкою і почати заміс дріжджового тіста для смажених на сковороді пиріжків. Борошно для цього додавати поступово. В кінці замісу влити олію і вимішувати ще 5-6 хвилин. Тісто має придбати гладкість, еластичність і добре відставати не тільки від рук, але і від стінок посуду або від поверхні стола.
- Духовку включити на + 50 градусів. Коли вона розігріється, нагрів вимкнути, тісто поставити всередину і закрити дверцята.
- Поки маса варто в теплій духовці і підходить, відварити яйця. Нарізати цибулю і яйця. З'єднати цибулю з яйцями і посолити начинку за смаком.
- Через 50 - 60 хвилин тісто добре «підросте» в обсязі.
- Дістати його і розділити на кілька шматочків вагою близько 40 грамів.
- З кожного шматка зробити корж. Укласти начинку з лука і яєць. краї защипи.
- На сковороду налити масло. Його рівень повинен доходити до середини заготовки. Масло розігріти і укласти пиріжки швом вниз.
- Коли нижня частина підрум'яниться, пироги перевернути на іншу сторону.
- Рум'яні, смажені пиріжки на дріжджах не залишать нікого байдужим. Смачного!
Комментарии (0)

Іспанська тортилья або картопляна запіканка на сковороді - дуже смачне і ситне блюдо. Це щось середнє між запіканкою і омлетом.

Коржик - це традиційний хліб народів Середньої Азії. У багатьох кухнях світу зустрічаються різноманітні види цього вироби з тіста з різними наповнювачами: приправами,

Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.

Кукурудзяне борошно не особливо популярна у широкого кола господинь. Її частіше використовують ті, хто прагне схуднути і бажає залишатися в гарній формі.

Кекс - солодке кондитерський виріб, випікається з дріжджового або бісквітного тіста. Десерт відрізняється своєю легкістю і ніжністю.