Смажені пиріжки з дріжджового тіста
05.09.2019 787 0

Смажені пиріжки з дріжджового тіста

Закуски
В закладки

З настанням весни і літа страви з зеленою цибулею стають більш популярними незважаючи на те, що цибуля легко вигнати на зелене перо незалежно від пори року навіть в умовах житлового приміщення. Одним з таких страв є смажені пиріжки на молоці з зеленою цибулею і яйцем з дріжджового тіста, приготовані за рецептом, викладеному нижче .

Необхідні інгредієнти:

Смажені пиріжки з дріжджового тіста

  • цибуля зелена: 200 - 250 г;
  • яйця 8- 10 шт., з них одне - в тісто;
  • мука: 500 - 550 г;
  • молоко: 120 мл;
  • масло: 100 мл, з них 50 - в тісто;
  • вода: 120 мл;
  • дріжджі свіжі: 30 г або пакетик сухих: 10 - 11 г;
  • цукор: 30 г;
  • сіль.

З настанням весни і літа страви з зеленою цибулею стають більш популярними незважаючи на те, що цибуля легко вигнати на зелене перо незалежно від пори року навіть в умовах житлового приміщення. Одним з таких страв є смажені пиріжки на молоці з зеленою цибулею і яйцем з дріжджового тіста, приготовані за рецептом, викладеному нижче .

Смажені пиріжки з дріжджового тіста

Необхідні інгредієнти:

Смажені пиріжки з дріжджового тіста

  • цибуля зелена: 200 - 250 г;
  • яйця 8- 10 шт., з них одне - в тісто;
  • мука: 500 - 550 г;
  • молоко: 120 мл;
  • масло: 100 мл, з них 50 - в тісто;
  • вода: 120 мл;
  • дріжджі свіжі: 30 г або пакетик сухих: 10 - 11 г;
  • цукор: 30 г;
  • сіль.

Рецепт приготування

  1. Воду з'єднати з молоком і підігріти до + 30 градусів. Всипати цукор і покласти дріжджі.Смажені пиріжки з дріжджового тіста
  2. Через чверть години, в суміш з дріжджами вбити яйце, додати пару пучок солі і половину борошна. Борошно повинна бути заздалегідь просіяна. Це поліпшить якість продукту.Смажені пиріжки з дріжджового тіста
  3. Суміш розмішати ложкою і почати заміс дріжджового тіста для смажених на сковороді пиріжків. Борошно для цього додавати поступово. В кінці замісу влити олію і вимішувати ще 5-6 хвилин. Тісто має придбати гладкість, еластичність і добре відставати не тільки від рук, але і від стінок посуду або від поверхні стола.Смажені пиріжки з дріжджового тіста
  4. Духовку включити на + 50 градусів. Коли вона розігріється, нагрів вимкнути, тісто поставити всередину і закрити дверцята.
  5. Поки маса варто в теплій духовці і підходить, відварити яйця. Нарізати цибулю і яйця. З'єднати цибулю з яйцями і посолити начинку за смаком.Смажені пиріжки з дріжджового тіста
    Смажені пиріжки з дріжджового тіста
    Смажені пиріжки з дріжджового тіста
  6. Через 50 - 60 хвилин тісто добре «підросте» в обсязі.Смажені пиріжки з дріжджового тіста
  7. Дістати його і розділити на кілька шматочків вагою близько 40 грамів.Смажені пиріжки з дріжджового тіста
  8. З кожного шматка зробити корж. Укласти начинку з лука і яєць. краї защипи.Смажені пиріжки з дріжджового тіста
  9. На сковороду налити масло. Його рівень повинен доходити до середини заготовки. Масло розігріти і укласти пиріжки швом вниз.Смажені пиріжки з дріжджового тіста
  10. Коли нижня частина підрум'яниться, пироги перевернути на іншу сторону.Смажені пиріжки з дріжджового тіста
  11. Рум'яні, смажені пиріжки на дріжджах не залишать нікого байдужим. Смачного!Смажені пиріжки з дріжджового тіста
Комментарии (0)
Додати коментар
Іспанська тортилья з картоплею
Іспанська тортилья або картопляна запіканка на сковороді - дуже смачне і ситне блюдо. Це щось середнє між запіканкою і омлетом.
Домашні коржі на кислому молоці
Коржик - це традиційний хліб народів Середньої Азії. У багатьох кухнях світу зустрічаються різноманітні види цього вироби з тіста з різними наповнювачами: приправами,
Смачна домашня шаурма
Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.
Яблука в клярі з кукурудзяного борошна
Кукурудзяне борошно не особливо популярна у широкого кола господинь. Її частіше використовують ті, хто прагне схуднути і бажає залишатися в гарній формі.
Домашній кекс з яблуками
Кекс - солодке кондитерський виріб, випікається з дріжджового або бісквітного тіста. Десерт відрізняється своєю легкістю і ніжністю.
Домашні булочки з повидлом
Домашні здобні булочки з повидлом з дріжджового тіста в одну мить зберуть на кухні всю сім'ю.