Апетитні сирні кульки
Десерти
В закладки
Цей рецепт відомий давно. Однак він має невеличку відміність, завдяки якій в результаті виходить нова смачна страва. Смажені сирні кульки, приготовані у фритюрі по доступному рецептом, є прекрасним доповненням до будь-якого напою.
Складові:
- сир середньої жирності - 300 г;
- борошно пшеничне - 200 г;
- куряче яйце - 1 шт .;
- цукор - 5-6 ст. л .;
- рослинна олія;
- сода - 0,5 ч. л .;
- сіль - невелика щіпка.
Рецепт приготування
- Перед тим, як приготувати сирні кульки, в миску висипаємо весь необхідний сир і інтенсивно розминаємо його виделкою. Потім додаємо одне яйце і перемішуємо.
- Вводимо цукор і перемішуємо ретельно близько 2 хвилин.
- Додаємо частину борошна, яку попередньо просіюємо. перемішуємо.
- Висипаємо борошно, що залишилося, домішуємо тісто в мисці, а потім перекладаємо його на кухонний стіл.
- Формуємо невеликі заготовки круглої форми. До речі, стіл також потрібно трохи посипати борошном.
- У маленьку каструлю (або іншу ємність) наливаємо масло і ставимо на вогонь. Добре розігріваємо (не кип'ятити). Опускаємо кульки з сиром по одному в гаряче масло і смажимо їх, постійно перевертаючи.
- Викладаємо сирні кульки, смажені в маслі на тарілку з товстої паперовою серветкою, щоб зайве масло в неї гарненько вбралося. Потім прибираємо її.
- Коли кульки з сиру охолонуть, посипаємо їх ніжною цукровою пудрою, яку робимо з цукрового піску в кавомолці або ступці, і відправляємо до столу.
- Кличемо всіх на смачне чаювання з м'якою свіжою випічкою. Смачного!
Комментарии (0)
Плід гарбуза все частіше використовується в кулінарних рецептах. З плодової м'якоті можна приготувати дуже смачний класичний гарбузовий суп-пюре з сочевиці.
Будь-яка випічка, яка готується вдома самостійно, набагато краще купленої в магазині. У цьому ви можете переконатися, приготувавши сирне печиво в духовці в домашніх
Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати печиво з передбаченнями. Традиція пекти такі печива зародилася в стародавньому Китаї. А своєю формою вони зобов'язані раковин
Смачне печиво на молоці з продуктів, які завжди знайдуться під рукою. Будуть потрібні борошно, молоко і вершкове масло, останнє можна замінити маргарином.