
Десерти
В закладки
Торф'яної пиріг з сиром - це кулінарне творіння естонських кондитерів. Свою назву він отримав через зовнішньої схожості тіста, що представляє собою чорно-коричневу крихту, з торфом. У ньому гармонійно поєднується ніжна сирна начинка з пісочним тістом. Готується десерт просто, а виходить дуже смачним і ароматним.
Складові:
- жирний сир - 1 кг;
- какао - 3 ст. л .;
- вершкове масло - 200 г;
- цукор - 2 склянки;
- сметана - 150 г;
- яйця курячі - 5 шт .;
- пшеничне борошно - 3 склянки;
- крохмаль - 2 ст. л .;
- рослинне масло - 2 ст. л .;
- екстракт ванілі - 2-3 краплі.
Рецепт торф'яного пирога з сиром
- Перед тим, як приготувати сирний пиріг, необхідно підготувати крихту з шоколаду, яка послужить основою. Для цього з'єднаєте розм'якшене масло і один стакан цукрового піску.
- Добре перемішайте інгредієнти. Повинна вийти м'яка і еластична маса.
- Додайте до вмісту какао і пшеничне борошно.
- Компоненти ретельно перемішайте.
- Основа готова. Відставте її в сторону і займіться підготовкою начинки. В окремій тарілці з'єднайте яйця і сметану.
- Додайте до з'єднаних компонентів кілька крапель екстракту ванілі і збийте вміст міксером або віночком.
- Далі отриману суміш доповніть цукром, сиром і крохмалем.
- Інгредієнти перемішайте і викладіть в чашу кухонного комбайна. Добре збийте начинку для пирога крихти з сиром. Чим краще це зробите, тим ніжніше вийде блюдо.
- Змастіть рослинним маслом стінки і дно силіконової форми. Викладіть більшу частину шоколадної крихти. Розрівняйте по дну формочки і злегка утрамбуйте її.
- Вилийте зверху збиту начинку. Розподіліть її ложкою по всій поверхні.
- Залишилася шоколадною крихтою злегка притрусіть сирну начинку. Шар розподілити рівномірно.
- Випікається сирний пиріг в духовці 1 годину при 160 градусах. Якщо край почне відходити від стінок форми - це означає, що десерт готовий і духовку можна вимикати. Остудіть випічку, не виймаючи з форми. Потім перекладіть на широке блюдо.
- Сирний торф'яної пиріг подається до столу охолодженим. Смачного!
Комментарии (0)

Клафуті - це гордість французьких кондитерів. Соковиті ягоди, запечені під ніжним яєчним тестом, надають десерту фантастичний аромат.

Празький торт - це один з найбільш популярних бісквітів. Приготувати такий тортик вдома не складе великих труднощів.

Для любителів сирної випічки пропонується рецепт приготування королівської ватрушки. Вона дещо відрізняється від звичного класичного варіанту своїм зовнішнім виглядом,

Сирна начинка добре підходить для приготування солодкої випічки. Щоб смачний і солодкий сирний кекс з родзинками, приготований в формочке в духовці, з'явився на столі,

Перші згадки про курнику пов'язані з часом правління царя Івана Грозного. Пиріг тоді готували в урочистих випадках.