25.09.2019 139 0

Десерти
В закладки

Торф'яної пиріг з сиром - це кулінарне творіння естонських кондитерів. Свою назву він отримав через зовнішньої схожості тіста, що представляє собою чорно-коричневу крихту, з торфом. У ньому гармонійно поєднується ніжна сирна начинка з пісочним тістом. Готується десерт просто, а виходить дуже смачним і ароматним.

Складові:

  • жирний сир - 1 кг;
  • какао - 3 ст. л .;
  • вершкове масло - 200 г;
  • цукор - 2 склянки;
  • сметана - 150 г;
  • яйця курячі - 5 шт .;
  • пшеничне борошно - 3 склянки;
  • крохмаль - 2 ст. л .;
  • рослинне масло - 2 ст. л .;
  • екстракт ванілі - 2-3 краплі.

Рецепт торф'яного пирога з сиром

  1. Перед тим, як приготувати сирний пиріг, необхідно підготувати крихту з шоколаду, яка послужить основою. Для цього з'єднаєте розм'якшене масло і один стакан цукрового піску.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Добре перемішайте інгредієнти. Повинна вийти м'яка і еластична маса.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Додайте до вмісту какао і пшеничне борошно.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Компоненти ретельно перемішайте.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Основа готова. Відставте її в сторону і займіться підготовкою начинки. В окремій тарілці з'єднайте яйця і сметану.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Додайте до з'єднаних компонентів кілька крапель екстракту ванілі і збийте вміст міксером або віночком.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Далі отриману суміш доповніть цукром, сиром і крохмалем.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Інгредієнти перемішайте і викладіть в чашу кухонного комбайна. Добре збийте начинку для пирога крихти з сиром. Чим краще це зробите, тим ніжніше вийде блюдо.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Змастіть рослинним маслом стінки і дно силіконової форми. Викладіть більшу частину шоколадної крихти. Розрівняйте по дну формочки і злегка утрамбуйте її.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Вилийте зверху збиту начинку. Розподіліть її ложкою по всій поверхні.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Залишилася шоколадною крихтою злегка притрусіть сирну начинку. Шар розподілити рівномірно.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Випікається сирний пиріг в духовці 1 годину при 160 градусах. Якщо край почне відходити від стінок форми - це означає, що десерт готовий і духовку можна вимикати. Остудіть випічку, не виймаючи з форми. Потім перекладіть на широке блюдо.

«Торфяной» пиріг з сиром

  1. Сирний торф'яної пиріг подається до столу охолодженим. Смачного!

«Торфяной» пиріг з сиром

«Торфяной» пиріг з сиром

Комментарии (0)
Додати коментар
Французька кухня: шоколадний клафуті
Клафуті - це гордість французьких кондитерів. Соковиті ягоди, запечені під ніжним яєчним тестом, надають десерту фантастичний аромат.
Торт Прага з бананами по-домашньому
Празький торт - це один з найбільш популярних бісквітів. Приготувати такий тортик вдома не складе великих труднощів.
Королівська ватрушка
Королівська ватрушка
Королівська ватрушка
23.09.19 Випічка
Для любителів сирної випічки пропонується рецепт приготування королівської ватрушки. Вона дещо відрізняється від звичного класичного варіанту своїм зовнішнім виглядом,
Сирні кекси з родзинками
Сирна начинка добре підходить для приготування солодкої випічки. Щоб смачний і солодкий сирний кекс з родзинками, приготований в формочке в духовці, з'явився на столі,
Пиріг Курник
Пиріг Курник
Пиріг Курник
13.09.19 Випічка
Перші згадки про курнику пов'язані з часом правління царя Івана Грозного. Пиріг тоді готували в урочистих випадках.
Пиріг з грибами і сиром
Ситний пиріг, приготований на домашній кухні - це завжди відмінний привід для апетитного перекусу.