Шоколадно - горіховий Брауні
02.10.2019 178 0

Шоколадно - горіховий Брауні

Десерти
В закладки

Шоколадний торт Брауні став одним з найпопулярніших десертів світу. Це американське ласощі подають практично в кожному кафе. Приготувати його в домашніх умовах не складе труднощів навіть недосвідченим кулінарам.

Для приготування Брауні з шоколадом і какао знадобляться такі інгредієнти:

  • молочний шоколад - 100 г;
  • натуральне вершкове масло - 200 г;
  • борошно - 1 склянка;
  • куряче яйце - 3 шт .;
  • какао - 2 ст. л .;
  • цукор - 1 склянка;
  • розпушувач (за бажанням) - 1 ч. л .;
  • волоські горіхи - 1 склянка;
  • сметана - 1 стакан;
  • свіжі фрукти.

Рецепт приготування шоколадного Брауні з какао і горіхами

  1. Шоколад розріжте на невеликі шматочки. У глибокій тарілці з'єднайте рубаний шоколад з вершковим маслом.

Шоколадно - горіховий Брауні

  1. Подрібніть волоські горіхи. Цю дію можна зробити руками, щоб шматочки горіхів були не надто дрібними.

Шоколадно - горіховий Брауні

  1. Масло і шоколад розтопіть будь-яким зручним вам способом (на водяній бані або в мікрохвильовій печі). Коли всі компоненти повністю розтануть, ретельно їх розмішайте і додайте до них какао.

Шоколадно - горіховий Брауні

  1. Суміш збийте вилочкою. Далі додайте до неї одне яйце. Всі компоненти знову збийте вилочкою.

Шоколадно - горіховий Брауні

  1. Те ж саме виконайте і з рештою яйцями. Яйця потрібно додавати до отриманої суміші по одному. Після цього всипте цукор і покладіть сметану.

Шоколадно - горіховий Брауні

  1. Суміш ще раз збийте вилочкою, після чого додайте до неї борошно, горіхову крихту і розпушувач. Можна обійтися без розпушувача, але для страховки бажано використовувати.

Шоколадно - горіховий Брауні

  1. Всі компоненти добре перемішайте в останній раз. В результаті у вас повинно вийти густе шоколадно-горіхове тісто.

Шоколадно - горіховий Брауні

  1. Тісто викладіть в заздалегідь змащену маслом форму. Щоб шоколадний пиріг було легше дістати з форми, її можна попередньо застелити спеціальним пекарським пергаментом, але це робити не обов'язково.

Шоколадно - горіховий Брауні

  1. Форму з тістом відправте в духовку. Готується шоколадний Брауні з какао і горіхами близько 40 хвилин. Готовність пирога потрібно перевіряти зубочисткою, але пам'ятайте, що в середині він повинен бути трошки вологим. Не варто пересушувати пиріг. Якщо зверху пиріг вже підрум'яниться, а в середині ще сирий, можете вкрити його фольгою. В результаті він добре пропечеться, а верхівка при цьому не підгорить. І ще один важливий нюанс - форму з шоколадним тестом необхідно ставити в розігріту духовку, інакше випічка може не підійти.
  2. Коли шоколадний кекс Брауні дійде до потрібної кондиції, дістаньте його, вийміть з форми і розріжте на акуратні тістечка. Кожен шматочок прикрасьте фруктами і полийте збитими вершками, вашим улюбленим морозивом або згущеним молоком. Десерт можна подавати гостям. Це тістечко прекрасно поєднується з будь-якими напоями, але особливо смачно вживати його з натуральним ароматною кавою. Смачного!

Шоколадно - горіховий Брауні

Комментарии (0)
Додати коментар
Французька кухня: шоколадний клафуті
Клафуті - це гордість французьких кондитерів. Соковиті ягоди, запечені під ніжним яєчним тестом, надають десерту фантастичний аромат.
Десерт тірамісу без випічки
В традиційний італійський рецепт тірамісу входять: сир маскарпоне, яйця, цукор, натуральну каву, печиво, какао-порошок.
Торт Прага з бананами по-домашньому
Празький торт - це один з найбільш популярних бісквітів. Приготувати такий тортик вдома не складе великих труднощів.
Домашнє тістечко картопля
Просте тістечко картопля зі згущеним молоком всім відомо з дитинства. Його готували бабусі і мами.
Шоколадне обгортання - ефективна процедура
Шоколадне обгортання - ефективна процедура
Шоколадне обгортання - ефективна процедура
01.10.19 Догляд за обличчям і тілом
Солодощі шкідливі для фігури. Але тільки не чорний шоколад. Особливо якщо його не їсти, а наносити на тіло.
Смачне печиво на молоці
Смачне печиво на молоці з продуктів, які завжди знайдуться під рукою. Будуть потрібні борошно, молоко і вершкове масло, останнє можна замінити маргарином.