
Шаурма з куркою і картоплею фрі
Закуски
В закладки
Смачний і ситний перекус прийде на допомогу, коли немає можливості повноцінно пообідати. Приготувати соковиту шаурму по-домашньому з куркою в лаваші зможе кожен. Закуску краще зробити перед вживанням, хоча допускається нетривале зберігання в холодильнику з подальшим розігрівом в духовці або мікрохвильовій печі.
Складові:
- відварене куряче м'ясо - 400 г;
- картопля фрі - 300 г;
- сир - 150 г;
- лаваш - 4 листи;
- помідор - 300 г;
- капуста свіжа - 300 г;
- морква - 150 г;
- перець солодкий - 100 г;
- майонез - 100 г;
- солодкий томатний соус - 100 г.
Рецепт приготування
- Підготувати всі необхідні продукти і зібрати їх на столі.
- У мисці змішати томатний соус для шаурми і майонез. Добре все перемішати. Густий сумішшю змастити листи коржі.
- Капусту нашаткувати тонкою соломкою, моркву натерти на тертці.
- Помідор і перчик нарізати невеликими шматочками. Сир крупно натерти.
- На кожен лист лаваша, ближче до одного з країв, викласти пару великих ложок капусти, чайну ложку моркви, 20-30 грам перцю.
- Наступним шаром повинен бути картопля, приблизно 30 грам, і стільки ж курячого м'яса. Потім помістити туди ж шматочки помідора і за смаком тертого сиру.
- Загорнути начинку в лаваш. Шаурма з картоплею фрі і куркою готова.
- Якщо планується є закуску відразу, то на 5 хвилин помістити її в розігріту до 180 градусів духовку. Смачного!
Комментарии (0)

Багато господинь цікавляться незвичайними рецептами оригінальних страв, щоб здивувати своїх близьких.

Іспанська тортилья або картопляна запіканка на сковороді - дуже смачне і ситне блюдо. Це щось середнє між запіканкою і омлетом.

Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.

Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.