
Відкриті біляші
Закуски
В закладки
Смачно нагодувати близьких, улюблених людей зовсім нескладно. Рум'яні, смачні біляші з м'ясним фаршем порадують всю сім'ю. Ця апетитна випічка з'явилася на наших столах давно, особливою популярністю користувалася в радянські роки.
Зараз існує багато різних варіантів приготування. Один з них - відкриті домашні біляші з м'ясом, приготовані на сковороді. Простий рецепт не викличе труднощів навіть у початківця кулінара.
Необхідні інгредієнти:
- змішаний фарш: 700 г;
- пшеничне борошно: 650-700 г;
- молоко: 1,5 склянки;
- яйце: 1 шт .;
- дріжджі пресовані: 20 г;
- оливкова олія: 20 г;
- рослинна олія;
- зелена цибуля і кріп: 20 г;
- щіпка цукру;
- дрібка солі.
Рецепт приготування
- Насамперед влити в порожню ємність молоко, розбити туди ж яйце. Всипати сіль, цукор. перемішати.
- Додати пресовані дріжджі. Їх краще розкришити в миску. Влити оливкове масло.
- Ввести муку. Замісити пружне, еластичне тісто для біляшів з м'ясом. Тісто не повинно липнути до рук. Залишити його на годину в теплі, щоб добре піднялося.
- Після того, як тісто піднялося, розділити масу на рівні шматочки вагою 40-50 грам.
- Підготувати начинку. Змішати фарш з подрібненою зеленою цибулею і кропом. Важливо, щоб фарш був підсоленій.
- Кожен шматочок тіста приплюснути руками, в центр покласти 30-40 грам начинки. Краї тесту підняти вгору, сформувати відкриті біляші.
- Смажити пиріжки на середньому вогні в прогрітій сковороді з великою кількістю рослинної олії.
- Швидкі, соковиті біляші з м'ясом, приготовані в домашніх умовах, можна подати до столу. Смачного!
Комментарии (0)

В даний час в магазинах є великий вибір напівфабрикатів швидкого приготування, в тому числі і пельменів фабричної вироблення.

Дбайлива господиня щоразу намагається порадувати членів сім'ї смачним частуванням. В запасі у неї завжди є оригінальні рецепти страв.

З настанням весни і літа страви з зеленою цибулею стають більш популярними незважаючи на те, що цибуля легко вигнати на зелене перо незалежно від пори року навіть в

Домашня випічка здатна підняти настрій і стати відмінним приводом для чаювання. Смачні розтягаї з м'ясом з листкового тіста порадують ніжним смаком і чудовим ароматом.