Відкриті біляші
04.10.2019 272 0

Відкриті біляші

Закуски
В закладки

Смачно нагодувати близьких, улюблених людей зовсім нескладно. Рум'яні, смачні біляші з м'ясним фаршем порадують всю сім'ю. Ця апетитна випічка з'явилася на наших столах давно, особливою популярністю користувалася в радянські роки.

Зараз існує багато різних варіантів приготування. Один з них - відкриті домашні біляші з м'ясом, приготовані на сковороді. Простий рецепт не викличе труднощів навіть у початківця кулінара.

Необхідні інгредієнти:

  • змішаний фарш: 700 г;
  • пшеничне борошно: 650-700 г;
  • молоко: 1,5 склянки;
  • яйце: 1 шт .;
  • дріжджі пресовані: 20 г;
  • оливкова олія: 20 г;
  • рослинна олія;
  • зелена цибуля і кріп: 20 г;
  • щіпка цукру;
  • дрібка солі.

Рецепт приготування

  1. Насамперед влити в порожню ємність молоко, розбити туди ж яйце. Всипати сіль, цукор. перемішати.

відкриті біляші

відкриті біляші

відкриті біляші

  1. Додати пресовані дріжджі. Їх краще розкришити в миску. Влити оливкове масло.

відкриті біляші

відкриті біляші

  1. Ввести муку. Замісити пружне, еластичне тісто для біляшів з м'ясом. Тісто не повинно липнути до рук. Залишити його на годину в теплі, щоб добре піднялося.

відкриті біляші

відкриті біляші

відкриті біляші

  1. Після того, як тісто піднялося, розділити масу на рівні шматочки вагою 40-50 грам.

відкриті біляші

відкриті біляші

  1. Підготувати начинку. Змішати фарш з подрібненою зеленою цибулею і кропом. Важливо, щоб фарш був підсоленій.

відкриті біляші

  1. Кожен шматочок тіста приплюснути руками, в центр покласти 30-40 грам начинки. Краї тесту підняти вгору, сформувати відкриті біляші.

відкриті біляші

  1. Смажити пиріжки на середньому вогні в прогрітій сковороді з великою кількістю рослинної олії.

відкриті біляші

відкриті біляші

  1. Швидкі, соковиті біляші з м'ясом, приготовані в домашніх умовах, можна подати до столу. Смачного!

відкриті біляші

відкриті біляші

Комментарии (0)
Додати коментар
Смачні домашні пельмені
Смачні домашні пельмені
Смачні домашні пельмені
19.09.19 Другі страви
В даний час в магазинах є великий вибір напівфабрикатів швидкого приготування, в тому числі і пельменів фабричної вироблення.
Штрудель з куркою в соусі
Дбайлива господиня щоразу намагається порадувати членів сім'ї смачним частуванням. В запасі у неї завжди є оригінальні рецепти страв.
Простий пиріг з капустою
Домашні пироги - традиційне частування святкового столу. Рецептів приготування цієї страви безліч.
Смажені пиріжки з дріжджового тіста
З настанням весни і літа страви з зеленою цибулею стають більш популярними незважаючи на те, що цибуля легко вигнати на зелене перо незалежно від пори року навіть в
Розтягаї з м'ясною начинкою
Домашня випічка здатна підняти настрій і стати відмінним приводом для чаювання. Смачні розтягаї з м'ясом з листкового тіста порадують ніжним смаком і чудовим ароматом.
Пиріг з грибами і сиром
Ситний пиріг, приготований на домашній кухні - це завжди відмінний привід для апетитного перекусу.