Смачні домашні пельмені
В даний час в магазинах є великий вибір напівфабрикатів швидкого приготування, в тому числі і пельменів фабричної вироблення. Незважаючи на це, дуже смачні домашні пельмені з яловичини, зроблені власноруч з натуральних якісних продуктів, завжди краще. Скориставшись простим рецептом приготування пельменів в домашніх умовах, можна гарантовано отримати апетитне блюдо.
Необхідні інгредієнти:
- мука: 350 - 400 г;
- яловичина: 400 г;
- свиняче сало або жирна свинина: 150 - 200 г;
- цибуля: 70 - 80 г;
- вода: 250 мл;
- часник: 2-3 зубки;
- яйце;
- сіль, перець за смаком.
В даний час в магазинах є великий вибір напівфабрикатів швидкого приготування, в тому числі і пельменів фабричної вироблення. Незважаючи на це, дуже смачні домашні пельмені з яловичини, зроблені власноруч з натуральних якісних продуктів, завжди краще. Скориставшись простим рецептом приготування пельменів в домашніх умовах, можна гарантовано отримати апетитне блюдо.
Необхідні інгредієнти:
- мука: 350 - 400 г;
- яловичина: 400 г;
- свиняче сало або жирна свинина: 150 - 200 г;
- цибуля: 70 - 80 г;
- вода: 250 мл;
- часник: 2-3 зубки;
- яйце;
- сіль, перець за смаком.
Рецепт приготування
- Перед тим, як приготувати соковиті пельмені в домашніх умовах, необхідно зробити правильний тісто для смачної страви. Дві склянки борошна просіяти в простору миску. Додати 2-3 щіпки солі. Зібрати всі гіркою. Розбити яйце і влити воду. Замісити щільне, але пружне тісто.
- Покласти продукт в пакет. Залишити його на годину.
- Вимити яловичину і нарізати невеликими шматочками. Цибулю і часник очистити. Розрізати на довільні частини. Всі інгредієнти перетворити в яловичий фарш для пельменів, пропустивши через м'ясорубку будь-якого типу.
- Додати перець в фарш за смаком. посолити.
- Блюдо вийде більш смачними, якщо тісто розкачати тонший.
- Невеликим стаканчиком нарізати тестовий пласт на гуртки.
- Розкласти на кожну заготовку по ложці фаршу і приступити до ліплення домашніх пельменів.
- Зліпити разом краю кружечка з тіста, загорнути кінці, з'єднати їх.
- Нагріти воду до кипіння, додати сіль і прянощі за смаком. Надіслати заготовки в окріп. Варити до того моменту, поки не піднімуться до поверхні і вода почне закипати.
- Виловити готові пельмені з окропу. Подати з будь-яким соусом, олією або розведеним оцтом. Смачного!