Лінивий бризоль з грибами і сосискою
10.09.2019 112 0

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

Другі страви
В закладки

Брізоль - це черговий гастрономічний шедевр французьких кухарів. Готується блюдо дуже просто, а під час приготування виділяє фантастичний аромат, тим самим пробуджуючи апетит.

Настільки улюблений французами бризоль є яєчний рулетик, в який загорнуті різноманітні свіжі овочі та зелень. У даній статті описаний ледачий бризоль з фаршу з смаженими грибами і сосисками, який виходить не менш смачним.

Для приготування бризолу потрібні такі інгредієнти:

  • яйце куряче - 1 шт .;
  • печериці - 100 г;
  • сосиска або сарделька - 1 шт .;
  • м'ясний фарш - 100 г;
  • майонез - 1 ст. л .;
  • сир голландський - 50 г;
  • соняшникова олія - ​​3 ст. л.
  • сіль, спеції - за смаком;
  • кріп.

Рецепт бризолу з фаршу з грибами

  1. Перед тим, як приготувати бризоль, потрібно підготувати начинку. Печериці добре вимити і злегка підсушити на паперовому рушнику. Потім подрібнити їх ножем.

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

  1. Підсмажити подрібнені шампіньйони. Спочатку перекласти їх на розпечену сковороду і дочекатися поки випарується вся виділяється рідина. Потім додати до грибів трохи рослинного масла і смажити на мінімальному вогні хвилин 5, при цьому постійно помішуючи дерев'яною лопаткою. Поки печериці смажаться, нарізати сосиску невеликими тонкими шматочками. Перекласти готові гриби і подрібнену сосиску на окрему тарілочку.

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

  1. Поки печериці остигають, можна зайнятися підготовкою основи бризолу з фаршем. Для цього з м'ясного фаршу сформувати фрикадельки. Стіл застелити харчовою плівкою, покласти на неї м'ясний «колобок» і накрити зверху шаром харчової плівки.

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

  1. Качалкою розкачати м'ясної грудку в тонкий корж. Чим тонше вона вийде, тим краще буде згортатися ледачий бризоль.

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

  1. Зняти з коржі верхній шар харчової плівки. Сковороду поставити на вогонь і змастити маслом. Коли вона нагріється, взяти за нижній шар харчової плівки, на якій розташована м'ясна коржик, і акуратно перекласти розкатаний фарш в сковороду так, щоб плівка виявилася зверху. Акуратно зняти плівку з м'яса.

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

  1. Фарш смажиться на мінімальному вогні, при цьому сковорода повинна бути накрита кришкою. Поки м'ясо готується, саме час зайнятися приготуванням яєчної суміші. Для цього в невеликій тарілці з'єднати яйце, майонез, спеції і дрібно натертий сир. Голландський сир можна не додавати, проте з цим компонентом основу бризолу буде легше перевертати.

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

  1. Всі компоненти перемішати виделкою.

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

  1. Отриманою сумішшю залити підсмажену з одного боку м'ясну корж.

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

  1. Прожарити основу бризолу під закритою кришкою ще 1-2 хвилини. Далі акуратно перевернути її за допомогою лопатки. На половинку основи викласти начинку: спочатку сосиски, потім смажені гриби.

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

  1. Акуратно скласти бризоль з фаршу навпіл. При цьому начинка повинна опинитися всередині. Скласти бризоль потрібно прямо в сковороді. У складеному вигляді прожарити блюдо на маленькому вогні ще секунд 30, а потім викласти на окрему тарілку. Посипати рубаним кропом. Ваш універсальний і ситний сніданок готовий.

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

  1. До столу блюдо подається теплим. Воно відмінно поєднується зі свіжими овочами. А різні соуси, наприклад, хрін або кетчуп, роблять його смак більш пікантним. Смачного!

Лінивий бризоль з грибами і сосискою

Комментарии (0)
Додати коментар
Плов з пропареного рису з лісовими грибами і м'ясом
Плов - смачне східна страва, яке має безліч рецептур і варіантів приготування. В умовах домашньої кухні можна швидко приготувати плов зі свинини з грибами в казані на
Галантин з курки
Галантин з курки
Галантин з курки
09.09.19 Закуски
Галантин - це фірмове блюдо багатьох французьких кухарів. Страва виходить незвичайним і смачним.
Домашня піца з грибами і сиром в стилі італійської піци «Фунг»
Ідея для домашньої піци з грибами і сиром підглянена в одному італійському закладі для масового харчування.
Оригінальна закуска "Клубочки"
Різноманітні холодні і гарячі закуски - обов'язкові страви будь-якого святкового столу. Вони служать прекрасним доповненням до основних страв.
Цвітна капуста з овочами і грибами
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.
Пиріг з грибами і сиром
Ситний пиріг, приготований на домашній кухні - це завжди відмінний привід для апетитного перекусу.