Лінивий бризоль з грибами і сосискою
Другі страви
В закладки
Брізоль - це черговий гастрономічний шедевр французьких кухарів. Готується блюдо дуже просто, а під час приготування виділяє фантастичний аромат, тим самим пробуджуючи апетит.
Настільки улюблений французами бризоль є яєчний рулетик, в який загорнуті різноманітні свіжі овочі та зелень. У даній статті описаний ледачий бризоль з фаршу з смаженими грибами і сосисками, який виходить не менш смачним.
Для приготування бризолу потрібні такі інгредієнти:
- яйце куряче - 1 шт .;
- печериці - 100 г;
- сосиска або сарделька - 1 шт .;
- м'ясний фарш - 100 г;
- майонез - 1 ст. л .;
- сир голландський - 50 г;
- соняшникова олія - 3 ст. л.
- сіль, спеції - за смаком;
- кріп.
Рецепт бризолу з фаршу з грибами
- Перед тим, як приготувати бризоль, потрібно підготувати начинку. Печериці добре вимити і злегка підсушити на паперовому рушнику. Потім подрібнити їх ножем.
- Підсмажити подрібнені шампіньйони. Спочатку перекласти їх на розпечену сковороду і дочекатися поки випарується вся виділяється рідина. Потім додати до грибів трохи рослинного масла і смажити на мінімальному вогні хвилин 5, при цьому постійно помішуючи дерев'яною лопаткою. Поки печериці смажаться, нарізати сосиску невеликими тонкими шматочками. Перекласти готові гриби і подрібнену сосиску на окрему тарілочку.
- Поки печериці остигають, можна зайнятися підготовкою основи бризолу з фаршем. Для цього з м'ясного фаршу сформувати фрикадельки. Стіл застелити харчовою плівкою, покласти на неї м'ясний «колобок» і накрити зверху шаром харчової плівки.
- Качалкою розкачати м'ясної грудку в тонкий корж. Чим тонше вона вийде, тим краще буде згортатися ледачий бризоль.
- Зняти з коржі верхній шар харчової плівки. Сковороду поставити на вогонь і змастити маслом. Коли вона нагріється, взяти за нижній шар харчової плівки, на якій розташована м'ясна коржик, і акуратно перекласти розкатаний фарш в сковороду так, щоб плівка виявилася зверху. Акуратно зняти плівку з м'яса.
- Фарш смажиться на мінімальному вогні, при цьому сковорода повинна бути накрита кришкою. Поки м'ясо готується, саме час зайнятися приготуванням яєчної суміші. Для цього в невеликій тарілці з'єднати яйце, майонез, спеції і дрібно натертий сир. Голландський сир можна не додавати, проте з цим компонентом основу бризолу буде легше перевертати.
- Всі компоненти перемішати виделкою.
- Отриманою сумішшю залити підсмажену з одного боку м'ясну корж.
- Прожарити основу бризолу під закритою кришкою ще 1-2 хвилини. Далі акуратно перевернути її за допомогою лопатки. На половинку основи викласти начинку: спочатку сосиски, потім смажені гриби.
- Акуратно скласти бризоль з фаршу навпіл. При цьому начинка повинна опинитися всередині. Скласти бризоль потрібно прямо в сковороді. У складеному вигляді прожарити блюдо на маленькому вогні ще секунд 30, а потім викласти на окрему тарілку. Посипати рубаним кропом. Ваш універсальний і ситний сніданок готовий.
- До столу блюдо подається теплим. Воно відмінно поєднується зі свіжими овочами. А різні соуси, наприклад, хрін або кетчуп, роблять його смак більш пікантним. Смачного!
Комментарии (0)
Плов - смачне східна страва, яке має безліч рецептур і варіантів приготування. В умовах домашньої кухні можна швидко приготувати плов зі свинини з грибами в казані на
Ідея для домашньої піци з грибами і сиром підглянена в одному італійському закладі для масового харчування.
Різноманітні холодні і гарячі закуски - обов'язкові страви будь-якого святкового столу. Вони служать прекрасним доповненням до основних страв.
Цвітна капуста добре поєднується з багатьма компонентами. Існує чимало апетитних страв, заснованих на цьому доступному, але смачне і дуже корисне інгредієнті.