Рибні котлети з особливим секретом
Другі страви
В закладки
Питання правильного харчування сьогодні вийшли на перше місце. Ми слухаємо поради фахівців, рекомендації досвідчених кухарів, розповіді друзів про модні дієти з феноменальними результатами. При цьому іноді забуваємо про включення в раціон такого корисного продукту, як риба. Смачні рибні котлети з тріски з особливим секретом не залишать нікого байдужим.
Інгредієнти для приготування рибних котлет на сковороді:
- заморожені тушки тріски або іншої риби - близько 500 г;
- майонез - 30 г;
- свіжий сир - 100 г;
- олія (соняшникова або оливкова);
- борошно - до 40 г;
- велика цибулина;
- яйце;
- кількість солі, перцю, кропу та іншої зелені підбираємо за смаком.
Рецепт рибних котлет з тріски
- Перед тим, як приготувати рибні котлети, тушки тріски попередньо розморожуємо. За допомогою гострого ножа робимо надріз по всій довжині хребта, після чого легко знімаємо шкіру. Її, як і кістки, не викидаємо, а опускаємо в каструлю з бутильованої водою, відварюємо смачний бульйон, додаємо картоплю, цибулю, моркву і спеції, отримуємо чудову юшку.
- Відокремлене м'ясо риб розрізаємо на маленькі шматочки, складаємо в глибоку піалу.
- Дрібно шаткуємо вимитий і очищений цибулю, пасеруємо в олії до утворення золотистого кольору, потім викладаємо в посуд з нарізаною тріскою. Сюди ж додаємо яйце, по столовій ложці майонезу і борошна, нарубану зелень, бажану кількість солі і спецій. ретельно перемішуємо.
- Продовжуємо приготування. Розкриваємо кулінарну таємницю! Викладаємо в отриманий фарш порцію сиру і добре перемішуємо інгредієнти. Додаючи кисломолочний продукт, робимо практично непомітним специфічний присмак риби.
- Нагріваємо сковороду з товстим дном. Вливаємо трохи масла. Набираємо ложкою частину приготовленої маси, викладаємо в гарячий жир, акуратно вирівнюємо поверхню кожної розміщеної котлети. Обсмажуємо котлети з риби на середньому вогні до коричневої скоринки, після чого перевертаємо, повторюючи процес теплової обробки.
- Через 7 хвилин соковиті рибні котлети з філе тріски готові до вживання. Не забуваємо про зайву жирі, ненадовго залишаємо рум'яні вироби на серветках. Сервіруємо блюдо свіжими овочами, вареною картоплею, улюбленими салатами. Смачного!
Комментарии (0)
Чудові властивості консервованих бобів ми дуже часто використовуємо для отримання прекрасних страв, складових наш повсякденний раціон.
З кулінарної точки зору, щука відноситься до цінних порід риб з білим м'ясом. Високий вміст білка, при мінімальній кількості жиру, робить щучье м'ясо дієтичним продуктом.
У кожної господині є своя фірмова страва, яку із задоволенням представляється як звичайний страви або прикраси святкового застілля.
Бажання представити на обід таке чудове блюдо, як чахохбілі з курки по-грузинськи, приготоване за класичним рецептом зовсім не дивно.
Шотландські яйця - це універсальне ласощі. У гарячому вигляді його можна подавати як самостійне блюдо, а остиглі яйця по-шотландськи служать прекрасною холодною закускою.